Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papako35 είπε

Πήρα κ εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν αν θα πάρει παράταση η προσφορά. Νομιζω ότι θα σου πρότεινα να πας σε cu που με 13 ευρώ έχεις 26 ή 29 γιγα. Να μείνεις cu και να κάνεις απλά την δουλειά σου, μέχρι να βγάλει μια προσφορά πάλι η cosmote. Πάντως εγώ που πήγα από cosmote σε Vodafone στον νομό Ροδόπης που βρίσκομαι, το έχω μετανιώσει πίκρα από άποψη σήματος. Μένω cu όμως και κάνω υπομονή μέχρι να βγει κάποια προσφορά από cosmote.

Να σημειώσουμε ότι στο CU λειτουργεί ακόμα η προσφορά κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου γράψει αν έχει κάποιον εκπτωτικο κωδικό... Εκεί γράφει οποίος ενδιαφέρεται το CU200 και έχει για 9 μήνες 200GB καθε μήνα και unlimited λεπτά με την ενεργοποίηση συγκεκριμένων πακέτων.

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, dimitris677 είπε

Πήρα τηλέφωνο στο 13888. Η προσφορά δεν ισχύει από σήμερα και η κάρτα σιμ που παρέλαβα πριν λίγο, δεν μπορεί να πάρει το δώρο αν ξαναγίνει παράταση του δώρου ακόμα και αν δεν ενεργοποιηθεί άμεσα. Η παραγγελία online έγινε στις 20/5 . 

Και όμως δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Ενεργοποίησα σήμερα την κάρτα που παρέλαβα χθες. Αγόρασα και το φτηνότερο diy πακέτο και μου ήρθαν τα απεριόριστα:

AΠO THN ΠPOΣΦOPA THΣ NEAΣ ΣOY ΣYNΔEΣHΣ ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA KAI AΠEPIOPIΣTH OMIΛIA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ. H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI MEXPI 21/02/2026 ME KAΘE ENEPΓOΠOIHΣH MHNIAIOY ΠAKETOY CALLS TO ALL/ UNLIMITED CALLS/ DIY/ DIY STUDENT/ DATA MONTH.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Και όμως δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Ενεργοποίησα σήμερα την κάρτα που παρέλαβα χθες. Αγόρασα και το φτηνότερο diy πακέτο και μου ήρθαν τα απεριόριστα:

AΠO THN ΠPOΣΦOPA THΣ NEAΣ ΣOY ΣYNΔEΣHΣ ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA KAI AΠEPIOPIΣTH OMIΛIA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ. H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI MEXPI 21/02/2026 ME KAΘE ENEPΓOΠOIHΣH MHNIAIOY ΠAKETOY CALLS TO ALL/ UNLIMITED CALLS/ DIY/ DIY STUDENT/ DATA MONTH.

21/5 είχες κάνει την παραγγελία;Προσπαθώ να καταλάβω από πότε ξεκινάει το 9μηνο και ποια είναι η τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης γιατί έγινε η ενεργοποίηση πριν δύο μέρες και λόγω reload και GB από την εφαρμογή του WU στην πρώτη ενεργοποίηση,δεν έχω βάλει ακόμα τα απεριόριστα για να μου έρθει και μένα το αντίστοιχο μήνυμα αλλά την παραγγελία την έκανα 13/5. 

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, George6633 είπε

21/5 είχες κάνει την παραγγελία;Προσπαθώ να καταλάβω από πότε ξεκινάει το 9μηνο γιατί έγινε η ενεργοποίηση πριν δύο μέρες και λόγω reload και GB από την εφαρμογή του WU στην πρώτη ενεργοποίηση,δεν έχω βάλει ακόμα τα απεριόριστα για να μου έρθει και μένα το αντίστοιχο μήνυμα. 

24/05!

• Thanks 1
Δημοσ.

Είδα τρέχει η ίδια ακριβώς προσφορά (απεριόριστα δεδομένα κ λεπτά ομιλίας + 300μηνύματα) από free2go αλλά για 12 μήνες...

...είμαι στο 9μηνό της cosmote με τα 13€ κ σκέφτομαι την αλλαγή...

https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/

Εχεις περιορισμούς στη πράξη στα δεδομένα σε f2go;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, definitio είπε

Είδα τρέχει η ίδια ακριβώς προσφορά (απεριόριστα δεδομένα κ λεπτά ομιλίας + 300μηνύματα) από free2go αλλά για 12 μήνες...

Καλύτερα κάνε εδώ την ερώτηση που είναι για το F2G αν ξέρει κάποιος 

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.
On 07/06/2025 at 12:48, definitio said:

Κοίτα κ αυτό: 

αναφέρουν ότι δεν έχει κόφτη :)

Δημοσ.

Να υπενθυμισουμε στους νεους που θα το πάρουν οτι:

To παιρνεις και βαζει το DATA MONTH με 8,5ευρω. Ετσι εχεις με 8,5ευρω τον μηνα  τα απεριοριστα GB/χρόνο ομιλίας.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

Να υπενθυμισουμε στους νεους που θα το πάρουν οτι:

To παιρνεις και βαζει το DATA MONTH με 8,5ευρω. Ετσι εχεις με 8,5ευρω τον μηνα  τα απεριοριστα GB/χρόνο ομιλίας.

εννοεις βαζουμε 13 ευρώ ανανεωση αλλα αγοράζουμε το πακέτο 8,5 ευρω; επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει καρτοκινητό cosmote, έχει αυτόματη ανανέωση και αυτόματη ενεργοποίηση πακετου όπως το cu;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
9 ώρες πριν, doctorm είπε

Ερώτηση μπορούμε να πάρουμε την κάρτα sim απο Γερμανό ή όχι μόνο ηλεκτρονικά? Ευχαριστώ πολύ 

Λογικα, ΟΧΙ επειδη ειναι online promo. Δεν εχεις κατι να χασεις να πας να ρωτησεις ομως.

6 ώρες πριν, pp6210 είπε

εννοεις βαζουμε 13 ευρώ ανανεωση αλλα αγοράζουμε το πακέτο 8,5 ευρω; επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει καρτοκινητό cosmote, έχει αυτόματη ανανέωση και αυτόματη ενεργοποίηση πακετου όπως το cu;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν εισαι υποχρεωμενος να ενεργοποιησεις ΚΑΜΙΑ αυτοματη ενεργοποιηση πακετου. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να κανεις μια ανανεωση με 13€ και μετα να ενεργοποιησεις το data month που ειναι το πιο φθηνο απο τα πακετα που σου προσφερουν  την ενεργοποιηση των δωρεαν απεριοριστων λεπτων ομιλιας και MB. Το κανω ακριβως ετσι στο κινητο της μητερας μου  κ στην επομενη ανανεωση που θα κανει, θα της μεινουν λεφτα μεσα αρκετα για να ενεργοποιησει τον μεθεπομενο μηνα, το data month που θα της δωσει  την τρεχουσα προσφορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...