Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dorinpro είπε

Παιδιά βοήθεια τι μου βγάζει αυτό

Δεν μπορείς να έχεις πάνω από 20 καρτοκινητά στο όνομά σου σε όλους τους παρόχους.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο :(

Ισχύει.. Μέχρι 20 είναι. 

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, George6633 είπε

Ισχύει.. Μέχρι 20 είναι. 

Και πως το καταλαβαίνει αυτό;

Από το αριθμό τηλέφωνο που βάζω από το άλλο πάροχο;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, George6633 είπε

Θέλει 3 εργάσιμες να γίνει η ενεργοποίηση;Ελπίζω να είναι όλα καλά με τον καιρό. 

Συγνώμη από την στιγμή που θα βάλουμε την σιμ και θα την ενεργοποιήσουμε από την εφαρμογή θα κάνει 3 εργάσιμες; Ο φίλος πιο πάνω μου απάντησε πως ίσως και την ίδια μέρα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dorinpro είπε

Και πως το καταλαβαίνει αυτό;

Από το αριθμό τηλέφωνο που βάζω από το άλλο πάροχο;

Ίσως κάπως απο το ΑΦΜ σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, foler79 είπε

Συγνώμη από την στιγμή που θα βάλουμε την σιμ και θα την ενεργοποιήσουμε από την εφαρμογή θα κάνει 3 εργάσιμες; Ο φίλος πιο πάνω μου απάντησε πως ίσως και την ίδια μέρα.

Κάπου μπερδεύτηκα εγώ,ζητώ συγνώμη...Νομίζω σε λίγα λεπτά γίνεται. Έκανα και γω μια παραγγελία,αν προλάβω την προσφορά θα την ενεργοποιήσω αλλιώς θα το βάλω σε κάποιο συρτάρι για ώρα ανάγκης αν χρειαστεί.. 

@dorinpro Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζω αλλά το γράφει και στο site του Whats up.. Υποθέτω από τις ταυτοποιήσεις που θα έχουν γίνει σε αριθμούς. 

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.

Ηρθε σημερα η καρτουλα σε φιλο ενεργοποιηθηκε κουμπωσαμε 8.5 ευρω data month και απεριοριστα τα παντα για 1 μηνα. Οποτε οτι καλυτερο για τους επομενους 9 μηνες η παραπανω προσφορα και αν υπαρχει και σταθερο για cosmote one με 18αρα καρτα δεν κρατανε και φορο οποτε ειναι καθαρα 8.5 ευρω το μηνα και οχι 13-1.5 ο φορος που κρατανε. Στα απεριοριστα γραφει 102 χιλιαδες GB ειναι τα κλασικα 100ΤΒ που ειχαν παλιοτερα οριο και στα gigamax συμβολαια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dorinpro είπε

Παιδιά βοήθεια τι μου βγάζει αυτό

Δεν μπορείς να έχεις πάνω από 20 καρτοκινητά στο όνομά σου σε όλους τους παρόχους.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο :(

Τελικά έκανα ενεργοποίηση αλλά κατέβασα το APP της Cosmote :)

Ούτε μου έγραφε αυτά που έγραφε το άλλο

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Arkin είπε

...και αν υπαρχει και σταθερο για cosmote one με 18αρα καρτα δεν κρατανε και φορο οποτε ειναι καθαρα 8.5 ευρω το μηνα και οχι 13-1.5 ο φορος που κρατανε...

Έχω σταθερό cosmote. Μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ αυτό; Που το αναφέρουν;

Δημοσ.

Κυριακή πολύ αργά το βράδυ παραγγελία για sim και μεταφορά, Τρίτη πριν το μεσημέρι παρέλαβα από τον courier την κάρτα, ενεργοποίησα την sim, ανέβασα τα δικαιολογητικά και ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας. Μετά από μία ώρα μου τηλεφώνησαν από την εταιρεία που είμαι για το αίτημα της φορητότητας και το λόγο της αποχώρησης.... οπότε περιμένω την ολοκλήρωση της φορητότητας...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μία ερώτηση μήπως και το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος. Έκανα παραγγελία 3 SIM στην Cosmote για να μεταφέρω 3 αριθμούς που έχω στη Vodafone. Μου ήρθαν σήμερα το πρωί. Ξεκινάω με τον πρώτο αριθμό, όλα καλά. Γίνεται ενεργοποίηση της SIM και υπογράφω και το αίτημα φορητότητας. Όταν όμως πάω να κάνω την ίδια διαδικασία για τον 2ο αριθμό μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους ότι υπάρχει άλλη παραγγελία ενεργοποίησης σε εξέλιξη με την ίδια ταυτότητα. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vsk είπε

Έχω σταθερό cosmote. Μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ αυτό; Που το αναφέρουν;

Eδω εισαι

https://help.cosmote.gr/el/article/54323f0a-ace6-415c/KW1267

Μπορεις να βαλεις σε πακετο cosmote one μεχρι 5 νουμερα απο οτι αφμ θελεις απλα το ενα να εχει συν σταθερο ωστε να εχεις το cosmote one. Eπειτα ολα αυτα τα νουμερα μοιραζονται 1000 λεπτα μεταξυ τους το μηνα και 10% εκπτωση στο παγιο η 10% εξτρα καρτα τα καρτοκινητα. Εδιναν 2gb για 7 μερες καθε μηνα επειτα το εκαναν +10% που ειναι ο φορος πρακτικα σε καθε καρτα και τωρα το εκαναν +10% μονο στις 18αρες καρτες οχι τις μικροτερες. Οποτε γλιτωνεις το φορο 10% με cosmote one και 18αρα καρτα. Βαζεις μια 18αρα ανα 2 μηνες δηλαδη και σε μενει και 1 ευρω με την παραπανω προσφορα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 2:35 ΜΜ, emperor4her είπε

Να ρωτησω κατι, υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω στην εφαρμογη του whatsup ή της cosmote, ολα μου τα νουμερα? 

στην εφαρμογη της cosmote Μου τα δειχνει ολα εκτος των whatsup που πηρα τωρα. μπορω να τα προσθεσω καπως?

Πανω δεξια ρυθμισεις, και μετα στο πανω μερος "+". 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πανω δεξια ρυθμισεις, και μετα στο πανω μερος "+". 

Ναι, ειχε κολησει προχτες και δεν τα εβαζε, ολα κομπλε τωρα! ευχασριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...