Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagmouk είπε

Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο…

Υπαρχει στα δεδομενα πανε προχθες το ενεργοποιησαμε και εδωσε απεριοριστα κανονικα. 

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Υπαρχει στα δεδομενα πανε προχθες το ενεργοποιησαμε και εδωσε απεριοριστα κανονικα. 

Οκ το βρήκα.Προχωραω  κανονικά παρόλο που γραφει 4gb για ένα μήνα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagmouk είπε

Οκ το βρήκα.Προχωραω  κανονικά παρόλο που γραφει 4gb για ένα μήνα?

Εννοειται.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!!μολις ενεργοποιησα και εγω φορητοτητα σημερα , αλλα ειχα μια μικρη δυσλειτουργια...δεν με αφηνει να καλεσω σε σταθερο τηλεφωνο . συγκεκριμενα σε ενα(nova) . εκανα καποιες αλλες δοκιμες και δουλευει κανονικα. ειχε κανενας αλλος κατι αντιστοιχο??

το προγραμμα που εβαλα ηταν το data month .

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ τον @christos4 που έκανε το θέμα και βρήκα πάλι την προσφορά. Αν κατάλαβα καλά από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα και η υπάρχουσα sim σταματήσει να λειτουργεί, θα βάλω μέσα στο κινητό την νέα sim της cosmote η οποία θα είναι ενεργή και όντας στο internet με wifi θα κατεβάσω την εφαρμογή του whatsup και θα το φορτώσω με 13 ευρώ αλλά θα ενεργοποιήσω το πακέτο των 8.5 ευρώ data month το οποίο θα μου δώσει αυτόματα απεριόριστα GB, λεπτά ομιλίας και 300 sms την προσφορά δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, vagmouk said:

Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο…

Το φτιάχνεις εσύ το πακέτο κάτω αριστερά στο shop.

Edit: 

Σόρρυ δεν μου έδειχνε ότι σου απάντησαν για κάποιο λόγο.

Επεξ/σία από billpao
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, peragialos είπε

Αρχικά ευχαριστώ τον @christos4 που έκανε το θέμα και βρήκα πάλι την προσφορά. Αν κατάλαβα καλά από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα και η υπάρχουσα sim σταματήσει να λειτουργεί, θα βάλω μέσα στο κινητό την νέα sim της cosmote η οποία θα είναι ενεργή και όντας στο internet με wifi θα κατεβάσω την εφαρμογή του whatsup και θα το φορτώσω με 13 ευρώ αλλά θα ενεργοποιήσω το πακέτο των 8.5 ευρώ data month το οποίο θα μου δώσει αυτόματα απεριόριστα GB, λεπτά ομιλίας και 300 sms την προσφορά δηλαδή.

Δεν έχει sms με 8.5€. Αν θέλεις και sms πας στο πακέτο με 11.5€. Ή προσφορά δε περιλαμβάνει sms

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα το είδα, να φανταστώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αίτηση για φορητότητα τώρα μια να έχω προλάβει μέχρι τις 7 να παραλάβω και τη sim και να κάνω ενεργοποίηση;

Δημοσ.

Έχω παλέψει πολλές φορές... Μια τους ενοχλεί η selfie,μια απλά απέτυχε και είναι εκνευριστικό που σε πάει πάλι από την αρχή... Θα το αφήσω αύριο με το φως της ημέρας,τι να πω. 

Δημοσ.
2 hours ago, alex999 said:

Τώρα το είδα, να φανταστώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αίτηση για φορητότητα τώρα μια να έχω προλάβει μέχρι τις 7 να παραλάβω και τη sim και να κάνω ενεργοποίηση;

μπορεί και να προλάβεις (οριακά-ρίσκο να μείνεις με την καρτα sim και να χάσεις τα 3 ευρώ.. ίσως βεβαια να μπορείς να κρατήσεις την sim και να την ενεργοποιήσεις σε επόμενη προσφορά (δικιά μου υπόθεση))

2 hours ago, George6633 said:

Έχω παλέψει πολλές φορές... Μια τους ενοχλεί η selfie,μια απλά απέτυχε και είναι εκνευριστικό που σε πάει πάλι από την αρχή... Θα το αφήσω αύριο με το φως της ημέρας,τι να πω. 

δοκίμασε να το κάνεις από το cosmote app και οχι απο το what's up. μου το πήρε με τη δευτερη απο το cosmote app

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, christos4 είπε

δοκίμασε να το κάνεις από το cosmote app και οχι απο το what's up. μου το πήρε με τη δευτερη απο το cosmote app

Σ ευχαριστώ πολύ!!! Μετά από πολύωρη προσπάθεια τα κατάφερα με την τρίτη μέσω Cosmote app.Μονο στο τέλος παρατήρησα εκεί που έλεγε σύμβαση ότι έλειπε ένα γράμμα από τη μέση του επιθέτου μου,δεν ξέρω αν διορθώνεται αυτό η πρέπει να πάω σε κατάστημα και δεν ήξερα καν αν είναι δικό μου λάθος ή έτσι το σημείωσαν αλλά φοβήθηκα να πατήσω Χ και να το ελέγξω από την αρχή.. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, leo066 είπε

Δεν έχει sms με 8.5€. Αν θέλεις και sms πας στο πακέτο με 11.5€. Ή προσφορά δε περιλαμβάνει sms

Καλημέρα. Η προσφορά δίνει 300 SMS ή κάνω λάθος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vsk είπε

Καλημέρα. Η προσφορά δίνει 300 SMS ή κάνω λάθος;

Οχι, τα 300 είναι από το πακέτο των 11,5€. Δεν δίνει καθόλου sms η προσφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...