Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ougxar είπε

Και το μισο σημα(και αμα)

Έχω βαρεθεί να το διαβάζω. 

Μέχρι να βαρεθείτε να με διαβάζετε... 

Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφεις, "κατά τόπους" αυτή είναι η σωστή έκφραση.

Όταν έχει καλό σήμα η cosmote, όχι παντού, έχει πολύ καλό. 

Στην περιοχή που εργάζομαι, βόρια βορειοδυτικά του Πολυκάστρου, η cosmote, δεν βγάζει ούτε κλήση. Σε πολλές παραλίες της Πιερίας, στις παραλίες επάνω στο κύμα, βγάζει κλήση με δυσκολία. Από το δρόμο και όσο γίνεται απομάκρυνση από την θάλασσα, αρχίζει να λειτουργεί το δίκτυο.

Σαν να υπάρχει ένας τοίχος που μπλοκάρει το σήμα για να μην υπάρχει αποβλάκωση, ένα πράμα. 

Στην Γουμένισσα, δεν έχει σήμα η vodafone, δε ξέρω για την telestet/tim/wind/nova + πως την λένε τώρα. 

• Like 2
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως απλα το λεω γιατι εχω δουλεψει σε πολλα μερη και τις 3 εταιριες,η κοτε ειναι πολυ πιο αξιοπιστη γενικοτερα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, serafeim71 είπε

Εγω απο φορητότητα απο vodafone  σε What's up ειμαι ακομα στο περίμενε..απο εχτες το απογευμα που εκανα ολοι τη διαδικασία  ...

Έκανες την αίτηση και περιμένεις αποστολή της SIM;Αν ναι το βλέπω πολύ δύσκολο με την έννοια ότι σου στέλνουν μήνυμα την μέρα που κάνουν την αποστολή και συνήθως την επόμενη το έχεις στα χέρια σου (αν είσαι Αθήνα δεν ξέρω πως πάει,αν πάει κατευθείαν στην Courier ίσως και αύριο να έχεις αποτέλεσμα) αν και δεν ξέρω με τη φορητότητα πως πάει και τι χρόνους θέλει

Δημοσ.

εχω παρει την sim( απο την αυλωνα νικαια ηρθε σε 1 ημερα,) και την ενεργοποιησσα τ απογευμα μεσα απο το app της cosmote. επειδη παρακολουθω ολο το θεμα με την προσφoρα, σκεφτηκα να το αφησω αφου διαβασα για 1 ημερα αναμονής ,μιλαω με την vodafone μου λενε η γραμμη ειναι ελευθερη ..μιλαω με cosmote δεν μου λενε  κατι ,πχ αν εκανα κατι λαθος ,οταν θα κοπει το σημα απο την voda θα ενεργοποιηθει η cosmote,και δεν εχω πρσβαση στα στοιχεια σας μου λενε ,,μιλουσα με tsat γιατι γραμμη δεν επιανα με τιποτα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, serafeim71 είπε

εχω παρει την sim( απο την αυλωνα νικαια ηρθε σε 1 ημερα,) και την ενεργοποιησσα τ απογευμα μεσα απο το app της cosmote. επειδη παρακολουθω ολο το θεμα με την προσφoρα, σκεφτηκα να το αφησω αφου διαβασα για 1 ημερα αναμονής ,μιλαω με την vodafone μου λενε η γραμμη ειναι ελευθερη ..μιλαω με cosmote δεν μου λενε  κατι ,πχ αν εκανα κατι λαθος ,οταν θα κοπει το σημα απο την voda θα ενεργοποιηθει η cosmote,και δεν εχω πρσβαση στα στοιχεια σας μου λενε ,,μιλουσα με tsat γιατι γραμμη δεν επιανα με τιποτα 

Περίεργο.. Τουλάχιστον έχεις την σιμ στα χέρια και πιστεύω να βγάλεις άκρη. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Η NOVA το ονομαζει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ για να γνωριζεις και το γραφει σε ολα της τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ που πουλαει ως UNLIMITED με πολυ μικρα γραμματα απο κατω. Ενημερωσου:  όταν εντός του τιμολογιακού κύκλου, η κατανάλωση δεδομένων υπερβεί τα 300GB, εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η ταχύτητα Mobile Internet μειώνεται, με μέγιστη έως 8Mbps, ενώ η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη.

Ναι αλλά για την συγκεκριμένη προσφορά της, λένε πως είναι απεριόριστα 

6 ώρες πριν, motoboots είπε

Σου λέω τι λένε στην εξυπηρέτηση. Πέραν αυτού όμως, αφορά πολύ μικρό ποσοστό ο περιορισμός 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, soul_d είπε

Σου λέω τι λένε στην εξυπηρέτηση. Πέραν αυτού όμως, αφορά πολύ μικρό ποσοστό ο περιορισμός 

Σε διπλανό forum υπάρχει ενημέρωση από υπάλληλο τη NOVA που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε όλα τα UNILIMITED πακέτα τους υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Επίσης αναφέρει ότι  ακόμη και στα πακέτα για το σπίτι NOVA 4G HOME INTERNET και 5G HOME INTERNET υπάρχει ο λεγόμενος κόφτης. Μετά από πολλά παράπονα πελατών όχι μόνο δεν άνοιξαν το όριο αλλά συνέχισαν να τα πουλάνε και άλλαξαν απλώς την ταχύτητα κατεβάσματος από τα 8 στα 12. Αν θέλεις μπορώ να βάλω και εδώ μέσα τα όσα αναφέρει ο υπάλληλος την NOVA.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, soul_d είπε

Όλους τους συνδρομητές Nova αφορά ο περιορισμός. Πρόκειται για περιορισμένα απεριόριστα. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γειά σας,μια σημαντική νομίζω ερώτηση που νομίζω θα ενδιαφέρει και άλλους και δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα:

Ειδικά για την περίπτωση που έχει πάρει κάποιος νέο αριθμό what's up (δηλαδή όχι για φορητότητα) ,αν κάνει την διαδικασία της ενεργοποίησης του νέου αριθμού what's up μέσα από την εφαρμογή την Δευτέρα 07/04 που είναι και η τελευταία ημέρα όπου ισχύει η προσφορά,θα πάρει κανονικά την προσφορά?

Το νέο νούμερο ενεργοποιείτε την ίδια μέρα που κάνεις τη διαδικασία μέσω του app ή την επόμενη?

Μας ενδιαφέρει απλά να έχει γίνει η διαδικασία μέσω του app μέχρι τις 07/04 ή θα πρέπει επιπλέον να έχει γίνει και ολοκλήρωση της ενεργοποίησης του νέου αριθμού (με αποστολή του σχετικού επιβεβαιωτικου email) μέχρι τις 07/04 ?

Ρωτάω γιατί στο site αυτά δεν διευκρινίζονται.Αν τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος,ίσως και από την προηγούμενη αντίστοιχη προσφορά που είχε τα Χριστούγεννα,ας μας αναφέρει αν είναι εύκολο!

Σας ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Ρωτάω γιατί στο site αυτά δεν διευκρινίζονται.Αν τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος,ίσως και από την προηγούμενη αντίστοιχη προσφορά που είχε τα Χριστούγεννα,ας μας αναφέρει αν είναι εύκολο!

Σας ευχαριστώ!

Δεν έχω εμπειρία από προηγούμενη προσφορά,αλλά επειδή πήρα έναν αριθμό τώρα,η ενεργοποίηση γίνεται μέσα από το app την ίδια μέρα (αν και μένα μου έβγαλε την ψυχή το app του WU και τα κατάφερα πάλι δύσκολα με το cosmote app γιατί έλεγε συνέχεια αποτυχία) και επειδή το ρώτησα στο τσατ της εξυπηρέτησης πριν κάνω την παραγγελία μου είπαν ότι μέχρι 7/4 πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί ο αριθμός και όχι να έχει γίνει η παραγγελία. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Indiko_Xoiridio είπε

Μονο online μπορείς να παραγγείλεις τη sim, σωστά;

Δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα cosmote να πάρω μια..

Την ίδια ερώτηση / απορία έχω κι εγώ, αλλά όπως φαίνεται μόνο online ισχύει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...