akaloith Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, George6633 είπε Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση παράτασης και αν αλλάξει κάτι θα είναι αύριο τελευταία στιγμή. εγω το χω παρει, για ενα φιλο ρωταω και που το πηρα τι καταλαβα, στο σπιτι μου η ταχυτητα - σημα ειναι φριχτα η vodafone ηταν σαφως ανωτερη στη περιοχη μου (δαφνη συνορα νεοκοσμο - νεασμυρνη) οποτε αν μαθετε για παραταση πειτε τιποτα Επεξ/σία 21 Απριλίου από akaloith
George6633 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Μόλις τώρα, akaloith είπε εγω το χω παρει, για ενα φιλο ρωταω και που το πηρα τι καταλαβα, στο σπιτι μου η ταχυτητα - σημα ειναι φριχτα η vodafone ηταν σαφως ανωτερη στη περιοχη μου (δαφνη συνορα νεοκοσμο - νεασμυρνη) Έπρεπε να το δεις αυτό... Πάντως μπορείς να πας Vodafone έχει την ίδια προσφορά για 9 μήνες μέσω site cu.
akaloith Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, George6633 είπε Έπρεπε να το δεις αυτό... Πάντως μπορείς να πας Vodafone έχει την ίδια προσφορά για 9 μήνες μέσω site cu. ηξερα παντα οτι η κοσμοτε εδω ειναι φολα ελεγα ΜΠΑΣ και τοσα χρονια αλλαξε κατι δεν αλλαξε τι πο τα ετσι κ αλλιως πλεον εχω ινα στο σπιτι οποτε δε στηριζομαι στα mobile data 2
moumos Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Μόνιμα σε δίκτυο Ε και μια στο τόσο πιάνει ένα 4G για λίγο. Με την κεραία της COSMOTE ακριβώς απέναντι. Εκανα τα βήματα που αναφέρθηκαν, ρυθμίσεις , επαναφορά... τίποτα. Στο 13888 μόλις αναφέρω πρόβλημα ιντερνετ μου λέει κάνε επανεκκίνηση και κλείνει τη συζήτηση το ^$&%^&*&^& Μ. Μπορεί κάποιος να αναρτήσει σκρινσοτ τις ρυθμίσεις ΑPN μπας και γίνει τίποτα;
akalyptos99 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 16 ώρες πριν, George6633 είπε Έπρεπε να το δεις αυτό... Πάντως μπορείς να πας Vodafone έχει την ίδια προσφορά για 9 μήνες μέσω site cu. εχουν κοφτη στα 300gb
George6633 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 57 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε εχουν κοφτη στα 300gb Έχουν κόφτη στα 4mbps μέχρι να βγει ο μήνας και επανέρχεται.. Αν κάποιος είναι heavy user και περνάει για πλάκα τα 300gb δεν τον συμφέρει... Εγώ πάλεψα ένα καλοκαίρι χωρίς ρουτερ στο σπίτι στη σεζόν και έδινα hotspot στη δουλειά στο λαπτοπ για να στέλνω κάποια αρχεία με Wetransfer,δεν κατάφερα να φτάσω τα 150GB
akalyptos99 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 16 λεπτά πριν, George6633 είπε Έχουν κόφτη στα 4mbps μέχρι να βγει ο μήνας και επανέρχεται.. Αν κάποιος είναι heavy user και περνάει για πλάκα τα 300gb δεν τον συμφέρει... Εγώ πάλεψα ένα καλοκαίρι χωρίς ρουτερ στο σπίτι στη σεζόν και έδινα hotspot στη δουλειά στο λαπτοπ για να στέλνω κάποια αρχεία με Wetransfer,δεν κατάφερα να φτάσω τα 150GB σωστα
jonakis Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 4 ώρες πριν, moumos είπε Μόνιμα σε δίκτυο Ε και μια στο τόσο πιάνει ένα 4G για λίγο. Με την κεραία της COSMOTE ακριβώς απέναντι. Εκανα τα βήματα που αναφέρθηκαν, ρυθμίσεις , επαναφορά... τίποτα. Στο 13888 μόλις αναφέρω πρόβλημα ιντερνετ μου λέει κάνε επανεκκίνηση και κλείνει τη συζήτηση το ^$&%^&*&^& Μ. Μπορεί κάποιος να αναρτήσει σκρινσοτ τις ρυθμίσεις ΑPN μπας και γίνει τίποτα; 1) Τηλέφωνο στο 13738 (χωρίς χρέωση) 2) Στο σύστημα όταν ερωτηθείτε για το πρόβλημα πείτε "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ" (αν αναφέρετε για 5G θα σας πει να κάνετε επανεκκίνηση και θα σας κλείσει την γραμμή) 3) Έπειτα αναφέρετε ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με "ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ" 4) Θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο, θα καταγράψει το συμβάν και μέσα σε λίγη ώρα θα σας ενεργοποιήσουν από το τεχνικό τμήμα το 5G σήμα. 2 2
leoy Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 5 ώρες πριν, jonakis είπε 1) Τηλέφωνο στο 13738 (χωρίς χρέωση) 2) Στο σύστημα όταν ερωτηθείτε για το πρόβλημα πείτε "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ" (αν αναφέρετε για 5G θα σας πει να κάνετε επανεκκίνηση και θα σας κλείσει την γραμμή) 3) Έπειτα αναφέρετε ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με "ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ" 4) Θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο, θα καταγράψει το συμβάν και μέσα σε λίγη ώρα θα σας ενεργοποιήσουν από το τεχνικό τμήμα το 5G σήμα. Μπραβο ρε φίλε! Μιλησα μολις με εκπρόσωπο και λέει λείπει μια παράμετρος από την γραμμή για να δουλέψει, και οτι θα το φτιάξουν. Γελοιότητα το ότι δεν τα ενεργοποιούν αμέσως. 1 1
akaloith Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου παπαλα τα απεριοριστα https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup 25gb / 1000' για 6 μηνες με το 13ευρω 21 ώρες πριν, leoy είπε Μπραβο ρε φίλε! Μιλησα μολις με εκπρόσωπο και λέει λείπει μια παράμετρος από την γραμμή για να δουλέψει, και οτι θα το φτιάξουν. Γελοιότητα το ότι δεν τα ενεργοποιούν αμέσως. εγω παλι ειχα μιλησει με 7 υπαλληλους και ουδεις μπορουσε να ενεργοποιησει το 5g... μεχρι που μου ειπαν περιμενετε να πιστοποιηθει η συσκευη σας.... μπηκε η sim σε iphone και ετσι επαιξε το 5g, μετα φυσικα επεστρεψε στο κινητο μου 1
ultrahd Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 21/4/2025 στις 10:42 ΜΜ, George6633 είπε Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση παράτασης και αν αλλάξει κάτι θα είναι αύριο τελευταία στιγμή. Εμένα τελικά μου ήρθε email για την ολοκλήρωση της φορητότητας και ότι γενικώς είναι έτοιμος ο αριθμός,την Τρίτη 22/04.Υπόψιν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία για την καταχώρηση της φορητότητας από την Μ. Πέμπτη. Λέτε να υπάρχει περίπτωση γι'αυτό να έχει πάρει την προσφορά ή χλωμό? Θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω μάλλον.Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος να το τσεκαρει κάνεις αυτό? Αυτά που διαβάζω στο τελευταίο post για την ενεργοποίηση του 5G και πολλά άλλα τα έχω ακούσει κατά καιρούς...Αναλογα τον υπάλληλο που θα πετύχεις μπορεί να ακούσεις και διαφορετικά πράγματα...Μα καλά δεν γίνεται σωστή εκπαίδευση στους υπαλλήλους ακόμα και στα στοιχειώδη? Το 5G δίκτυο το έχει σήμα κατατεθέν η cosmote ,θα έπρεπε κατευθείαν να σου δίνουν λύση. Και το κακό είναι πως τουλάχιστον από την εμπειρία μου στο πρόσφατο παρελθόν,για κάποιο λόγο,δεν σε συνδέουν να μιλήσεις κατευθείαν με τεχνικό που θα καταλάβει τι θέλεις αλλά σου λένε θα ανοίξουμε αίτημα και ΘΑ σας καλέσουν και τρέχα γυρεύε μπορεί να περάσει και εβδομάδα και βάλε... 1
Errik Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 27/03/2025 at 19:11, Arkin said: Να ξερετε δεν ειναι 13 το μηνα. Παιζει και το πακετο data month με 8.5 ευρω και δινει κανονικα την προσφορα. Αρα στους 3 μηνες ο 1 παει δωρο οποτε βγαινει αρκετα χαμηλοτερα απο τα 13. Στους 9 μηνες οι 2 ειναι δωρο δηλαδη παει 13x7 και οχι 13x9. Πολυ δυνατη οπως και να εχει καμια σχεση με το neo των 24 ευρω. Το Data month ξερουμε πως μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς εφαρμογή; Επεξ/σία 28 Απριλίου από Errik
christos4 Δημοσ. 28 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 1 hour ago, Errik said: Το Data month ξερουμε πως μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς εφαρμογή; https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/datamonth Κλήση Κάλεσε δωρεάν στο 1330 Μήνυμα Στείλε δωρεάν "4GB" στο 1330 1
Arkin Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 λεπτά πριν, akaloith είπε τα 300 sms γιατι δε μου τα δειχνει; Αν εβαλες με τα 8.5 ευρω δεν δινει sms αλλα ομιλια+δεδομενα. Τα sms ειναι απλα απο το πακετο με τα 11.50 ευρω δεν ειναι δηλαδη απο την προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση