Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν εβαλες με τα 8.5 ευρω δεν δινει sms αλλα ομιλια+δεδομενα. Τα sms ειναι απλα απο το πακετο με τα 11.50 ευρω δεν ειναι δηλαδη απο την προσφορα. 

ναι ετσι οπως το γραφει θεωρησα οτι και με το 8,5 θα εχω & τα 300 sms

Επεξ/σία από akaloith
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή ο πατέρας μου είναι σε what's up ήδη, ποιος είναι ο φθηνότερος και σχετικά άμεσος τρόπος για να μπορώ να κάνω φορητότητα σε what's up/frog? Έχουν διαφορές wind/vodafone και λοιποί virtual για καινούρια sim? Ποιο είναι το κόστος?

Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 8:46 ΠΜ, andreasomagiras είπε

Εκ νέου η προσφορά (;) έως 26/05. 

ξερουμε αν θα παρει παραταση?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, papako35 είπε

ξερουμε αν θα παρει παραταση?

Αν ρωτάς εμένα, δεν έχω ιδέα. 

Στην σελίδα τους το είδα και το ανέφερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αν παραγγείλω τώρα την SIM, ισχύει? ή θέλει να έχει ολοκληρωθεί?

Δεν το πήρα καν χαμπάρι ότι συνεχίστηκε..

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρία αν είναι? Με ενδιαφέρουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απεριόριστα DATA και να έχει καλή κάλυψη προφανώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, speechless είπε

Παιδιά αν παραγγείλω τώρα την SIM, ισχύει? ή θέλει να έχει ολοκληρωθεί?

Δεν το πήρα καν χαμπάρι ότι συνεχίστηκε..

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρία αν είναι? Με ενδιαφέρουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απεριόριστα DATA και να έχει καλή κάλυψη προφανώς.

Η ενεργοποίηση, πρέπει να ολοκληρωθεί πρίν από την λήξη της προσφοράς. 

Επεξ/σία από andreasomagiras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα..Η προσφορά ξεκινα να έχει ισχύ για 9 μήνες από την μέρα της παραγγελίας,της ενεργοποίησης του αριθμού ή της πρώτης ενεργοποίησης του πακέτου με τα unlimited λεπτά και Data? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.

Έκανε χρήση κανείς στο εξωτερικό; Ισχύουν τελικά τα απεριόριστα και σε roaming? Στο chat μου είπαν ότι το promo ισχύει μόνο εντός Ελλάδος.

Δημοσ.

Την κάρτα δυστυχώς θα την παραλάβω σήμερα. Να περιμένω μπας και δώσουν πάλι παράταση; Ακόμα δεν έχουν κάνει ανανέωση την σελίδα (γράφει για 26/05)

Δημοσ.

Θα ξαναβγεί (πιστεύω με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα), δεν ξέρω όμως αν θα ισχύσει με την κάρτα που θα παραλάβεις σήμερα, εγώ δεν θα την έπαιρνα, θα έκανα υπαναχώρηση και θα περίμενα την επόμενη ανακοίνωση, δεν θα κάνει πάνω από 15 μέρες (πιστεύω).

Δυστυχώς δεν μπορείς να ρωτήσεις κάπου, το έχουν αφήσει όλο να γίνεται αυτόματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε

Θα ξαναβγεί (πιστεύω με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα), δεν ξέρω όμως αν θα ισχύσει με την κάρτα που θα παραλάβεις σήμερα, εγώ δεν θα την έπαιρνα, θα έκανα υπαναχώρηση και θα περίμενα την επόμενη ανακοίνωση, δεν θα κάνει πάνω από 15 μέρες (πιστεύω).

Δυστυχώς δεν μπορείς να ρωτήσεις κάπου, το έχουν αφήσει όλο να γίνεται αυτόματα

Δεν ξέρω μήπως κάνουν μια παύση τώρα που έρχεται καλοκαίρι λόγω τουριστών,αδειών και γενικά θα γίνει χαμός ένα τρίμηνο τώρα με το ίντερνετ και μήπως κόψουν λίγο.Εγω το έβαλα χθες και ήδη βλεπω στη Ζάκυνθο σε μετρήσεις είναι φουλ στην κίνηση το δίκτυο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

Δεν ξέρω μήπως κάνουν μια παύση τώρα που έρχεται καλοκαίρι λόγω τουριστών,αδειών και γενικά θα γίνει χαμός ένα τρίμηνο τώρα με το ίντερνετ και μήπως κόψουν λίγο.Εγω το έβαλα χθες και ήδη βλεπω στη Ζάκυνθο σε μετρήσεις είναι φουλ στην κίνηση το δίκτυο. 

Το θέμα με τον τουρισμό θέλει προσοχή, σήμερα έχεις και αύριο πέφτουν 40 άτομα και δεν έχεις τίποτα. Βάλαμε 5 γραμμές στην Δυτική Κέρκυρα σε ξενοδοχείο που έφτανε μόνο χαλκός και μόλις άρχισε η κίνηση δεν έπιαναν τίποτε. Τζάμπα λεφτά, γύρισε ο άνθρωπος σε δορυφορικό και σώθηκε. 

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στο 13888. Η προσφορά δεν ισχύει από σήμερα και η κάρτα σιμ που παρέλαβα πριν λίγο, δεν μπορεί να πάρει το δώρο αν ξαναγίνει παράταση του δώρου ακόμα και αν δεν ενεργοποιηθεί άμεσα. Η παραγγελία online έγινε στις 20/5 . 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dimitris677 είπε

Πήρα τηλέφωνο στο 13888. Η προσφορά δεν ισχύει από σήμερα και η κάρτα σιμ που παρέλαβα πριν λίγο, δεν μπορεί να πάρει το δώρο αν ξαναγίνει παράταση του δώρου ακόμα και αν δεν ενεργοποιηθεί άμεσα. Η παραγγελία online έγινε στις 20/5 . 

Πήρα κ εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν αν θα πάρει παράταση η προσφορά. Νομιζω ότι θα σου πρότεινα να πας σε cu που με 13 ευρώ έχεις 26 ή 29 γιγα. Να μείνεις cu και να κάνεις απλά την δουλειά σου, μέχρι να βγάλει μια προσφορά πάλι η cosmote. Πάντως εγώ που πήγα από cosmote σε Vodafone στον νομό Ροδόπης που βρίσκομαι, το έχω μετανιώσει πίκρα από άποψη σήματος. Μένω cu όμως και κάνω υπομονή μέχρι να βγει κάποια προσφορά από cosmote.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...