Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Καποιος είπε

Στο τελευταίο στάδιο με το που πατάω λήψη δεν υπάρχει κανένα κουμπί να πατήσω πισω και να πάω στην επόμενη λήψη!! Μόνο πάνω αριστερά μου βγάζει το Χ που θα με πάει πάλι από την αρχή!

Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και σε μένα από iphone. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει τρόπος να πας στην προηγούμενη καρτέλα. Τελικά το έκανα απο android.

• Like 1
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την κάρτα sim,επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο χωριό και δεν έχω την ταυτότητα για να βγάλω φωτογραφία,γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση;Δηλαδή μπορώ να το κάνω και αύριο ή θέλει κάποια διαδικασία και πρέπει να βιαστώ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/03/2025 at 19:32, SabotazNic said:

Κανεις φορητοτητα σε 2 εργασιμες, και ξανα επιστρεφεις στην cosmote. Δεν χρειαζεται καν να ασχοληθεις με voda/nova

Ξέρεις πόσο είναι το κόστος(φορητότητας)?

Παιδιά μπορεί κάποιος να γράψει τον βέλτιστο/οικονομικότερο τρόπο να μεταφέρεις ένα σημερινό what's up σε αυτό? Ενδιαφέρομαι για τον πατέρα μου απλά επειδή είμαι εξωτερικό πρέπει να του τα ψιλοκάνω remotely....

Επεξ/σία από JimGer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Ξέρεις πόσο είναι το κόστος(φορητότητας)?

Παιδιά μπορεί κάποιος να γράψει τον βέλτιστο/οικονομικότερο τρόπο να μεταφέρεις ένα σημερινό what's up σε αυτό? Ενδιαφέρομαι για τον πατέρα μου απλά επειδή είμαι εξωτερικό πρέπει να του τα ψιλοκάνω remotely....

Πλεον δεν προλαβαινεις. Η φορητοτητα θελει 1 εργασιμη μερα, και η αποστολη κτλ δεν θα γινουν μεχρι την Δευτερα

• Like 1
Δημοσ.

Μολις εκανα τη διαδικασια. Δηλαδη λες να μην παρει καμια παραταση? εισαι σιγουρος οτι μεχρι Δευτερα δεν θα εχω τη καρτα στα χερια μου? Αθηνα ειμαι.

Δημοσ.

νομιζω οτι η προσφορα ειναι μεχρι να ενεργοποιησης τη καρτα (δηλαδη οταν την παραλαβεις και κανεις τη διαδικασια με την εφαρμογη) οχι να ολοκληρωθει η φορητοτητα. Γιατι θυμαμαι οτι οταν ολοκληρωσα την διαδιακασια μου εβγαλε μυνημα για τη προσφορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

Μόλις παρέλαβα την κάρτα sim,επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο χωριό και δεν έχω την ταυτότητα για να βγάλω φωτογραφία,γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση;Δηλαδή μπορώ να το κάνω και αύριο ή θέλει κάποια διαδικασία και πρέπει να βιαστώ; 

Κι εγώ τελικά παρέλαβα πριν από λίγο και την ενεργοποίησα. Η ενεργοποίηση θα σου πάρει 10-15 λεπτά το πολύ (φωτογραφίες, εισαγωγή στοιχείων, αποδοχή και λήψη αιτήσεων και σύμβασης). Δεν είναι αναγκαίο να γίνει την ίδια στιγμή που θα παραλάβεις την κάρτα, μπορείς και αύριο, αλλά το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 7/4, για να μην χάσεις την προσφορά.

Και κάτι, που παραλίγο να με βάλει σε μπελάδες. Έχει ένα αυτοκόλλητο απ' έξω η συσκευασία της κάρτας με κάτι barcodes. Προσέξτε μην το σκίσετε ανοίγοντας την συσκευασία, όπως έκανα εγώ -  ευτυχώς δεν το κατέστρεψα εντελώς! Χρειάζεται να σκαναριστεί από την εφαρμογή για να προχωρήσει η ενεργοποίηση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vsk είπε

Κι εγώ τελικά παρέλαβα πριν από λίγο και την ενεργοποίησα. Η ενεργοποίηση θα σου πάρει 10-15 λεπτά το πολύ (φωτογραφίες, εισαγωγή στοιχείων, αποδοχή και λήψη αιτήσεων και σύμβασης). Δεν είναι αναγκαίο να γίνει την ίδια στιγμή που θα παραλάβεις την κάρτα, μπορείς και αύριο, αλλά το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 7/4, για να μην χάσεις την προσφορά.

Και κάτι, που παραλίγο να με βάλει σε μπελάδες. Έχει ένα αυτοκόλλητο απ' έξω η συσκευασία της κάρτας με κάτι barcodes. Προσέξτε μην το σκίσετε ανοίγοντας την συσκευασία, όπως έκανα εγώ -  ευτυχώς δεν το κατέστρεψα εντελώς! Χρειάζεται να σκαναριστεί από την εφαρμογή για να προχωρήσει η ενεργοποίηση.

απο βιασυνη εβαλα στο ονομα το επιθετο και το αντιστροφο...Θα εχω θεμα ή στην καταχωριση θα ειμαι κομπλε μετα στο QR code?? πφφ ολα σκατα.

Δημοσ.
43 minutes ago, SabotazNic said:

Πλεον δεν προλαβαινεις. Η φορητοτητα θελει 1 εργασιμη μερα, και η αποστολη κτλ δεν θα γινουν μεχρι την Δευτερα

Thanks....

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vsk είπε

Σ ευχαριστώ,καλά που μου το είπες!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, JimGer είπε

Thanks....

δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κερδίσεις, γλιτώσεις.... (ανανεώσεις, αγορά πακέτων , παίδεμα του ίδιου);

Δες και το ενδεχόμενο να του το κάνεις ΝΕΟ, μέσα από την εφαρμογή της κοσμοτε.

Με 16€ τον μήνα, απεριόριστη ομιλία, 7GB data και 2000 sms.

Κάθε μήνα αυτόματα θα γίνεται η χρέωση και όποτε θες το ''παγώνεις'' ή το ξαναγυρνάς σε κοσμοκάρτα.

Ειδικά για λίγο μεγαλύτερους ανθρώπους που ''παιδεύονται'' είναι μια καλή λύση!

Επεξ/σία από takislz
Δημοσ.
28 minutes ago, takislz said:

δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κερδίσεις, γλιτώσεις.... (ανανεώσεις, αγορά πακέτων , παίδεμα του ίδιου);

Δες και το ενδεχόμενο να του το κάνεις ΝΕΟ, μέσα από την εφαρμογή της κοσμοτε.

Με 16€ τον μήνα, απεριόριστη ομιλία, 7GB data και 2000 sms.

Κάθε μήνα αυτόματα θα γίνεται η χρέωση και όποτε θες το ''παγώνεις'' ή το ξαναγυρνάς σε κοσμοκάρτα.

Ειδικά για λίγο μεγαλύτερους ανθρώπους που ''παιδεύονται'' είναι μια καλή λύση!

Έχει ήδη what's up και βάζει την πιο φθηνή κάρτα και είναι οκ με τα δεδομένα. Αν είχε απεριόριστα ακόμα καλύτερα. Αλλά αφού δεν προλαβαίνω it's ok...

Δημοσ.

Εμένα πάλι γιατί νομίζω ότι έφαγα scam? Ολοκλήρωσα τη φορητότητα, μπήκα στην εφαρμογή what’s up αλλά δεν βλέπω πουθενά προσφορά για απεριόριστα ούτε με 8.5 ευρώ ούτε με 11.5. Ξενερα μεγάλη και να δω τι θα μου πουν από την εξυπηρέτηση….

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagmouk είπε

Εμένα πάλι γιατί νομίζω ότι έφαγα scam? Ολοκλήρωσα τη φορητότητα, μπήκα στην εφαρμογή what’s up αλλά δεν βλέπω πουθενά προσφορά για απεριόριστα ούτε με 8.5 ευρώ ούτε με 11.5. Ξενερα μεγάλη και να δω τι θα μου πουν από την εξυπηρέτηση….

Ενεργοποιείς το πακέτο data με 8.5€ και μπαίνουν αυτόματα τα απεριόριστα χωρίς sms

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leo066 είπε

Ενεργοποιείς το πακέτο data με 8.5€ και μπαίνουν αυτόματα τα απεριόριστα χωρίς sms

Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...