Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για ποτέ βάζει λουκέτο . Απλά μόνο για γέλια  με της τιμές που έχει ανακοινώσει . Θέλω να ξέρω τι μάνατζερ έκαναν το business plan ?

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Dead-Poet είπε

Και επίσης κοινωνική περιθωριοποίηση, γιατί αν περιμένεις να σε καλούν σε ξένο νούμερο (και να χρεώνονται) φίλοι και συγγενείς σου, μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο.

Τα νούμερα από ΕΕ δεν έχουν καμία επιπλεόν χρώση για εισερχόμενες κλήσεις. Ότι σε χρεώνει ο πάροχος σου. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, είναι σα να καλείς Ελληνικό νούμερο. Αν είναι από χώρα εκτός ΕΕ, ναι υπάρχει επιπλεόν χρέωση. Οπότε με τηλ. από ΕΕ καμία " κοινωνική περιθωριοποίηση" (τουλάχιστο για το λόγο που λες...).
Το οτι μπορεί να μη σου απαντήσει κάποιος επειδή βλέπει ξένο νούμερο, ΟΚ το δέχομαι, αλλά άν έχεις μικρό κύκλο που καλείς και ξέρουν οτι έχεις ξένο νούμερο, κανένα πρόβλημα. Χργσιμοποιώ τάτοια λύση σχεδόν 10 χρόνια  χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και καμία  "κοινωνική περιθωριοποίηση"

7 ώρες πριν, nepomuk είπε

Προχωρα στο παρασυνθημα , ποιο εξωτερικο απ ολα ; Δωσε χωρα , λινκ , Αφορα μονο e-sim ; Αγορα εξ αποστασεως ; κτλπ 

Να κοιτάξεις εναλλακτικούς πάροχους από χώρες ΕΕ. Όχι τις μεγάλες εταιρίες π.χ. Vοdafone, Orange κτλ γιατί είναι αρτηριοσκληρωτικές σε όλες τις χώρες όπως και εδω. Στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει η LycaMobil. Δε νομίζω οτι πουλάνε από απόσταση, σ ένα ταξίδι όμως, παίρνεις δωρεάν sim και μετά αγοράζεις χρόνο (πακέτα ή απλά air time) online.

Δημοσ.

Οσόν αφορά τις τιμές λιανικής στα super market που σε πολλά είδη είναι κοινές ξεχάσατε να αναφέρετε ότι πολλές απο αυτές τις τιμές τις δίνουν στις αλυσίδες SM οι αντιπρόσωποι - προμηθευτές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimmy213 είπε

Ας απαντήσει κι ο ενδιαφερόμενος, αλλά τι δεν καταλαβαίνεις; Για να μην τα πάρουν στο 2μηνο, έκανε ανανεώσεις. Ταυτόχρονα δεν είχε ανάγκη να αγοράσει κάποιο πακέτο, οπότε όλα αυτά τα λεφτά έμεναν μέσα και μαζεύτηκε το ποσό που αναφέρει. Μία φορά ξεχάστηκε να κάνει ανανέωση και του πήραν όλα αυτά τα μαζεμένα λεφτά.

Έχω και την συνομιλία με την what's up που δεν τους καιγοταν καρφί το ότι χάθηκαν 105,44€ πες 105€..

Τους ζήτησα ως χάρη έστω να μου ενεργοποίησουν δωρεάν κ το πακέτο τότε που έτρεχε τον Σεπτέμβριο με τα 20€ απεριόριστο ίντερνετ, ομιλία κ 2000 SMS για τους επόμενους μήνες ώστε να μην χάσω τα 65€ που ήταν να μου βάλουν (μόνο 50€ μου έκαναν πίστωση από τα 105€) κ μου το αρνήθηκαν ενώ το να ενεργοποίησουν τα πακέτα δωρεάν ως ένδειξη που μου διαγραφηκε ένα μεγάλο πόσο που είχα συγκεντρώσει χρόνια κ ξεχάστηκα κ εγώ να το ανανεωσω γιατί άνθρωποι είμαστε έχουμε δουλειά κ τρέξιμο, δεν είμαστε ρομπότ να θυμόμαστε ανά 2 μήνες ακριβώς για την ανανέωση..έτυχε κ έγινε να μην το προλάβω κ να το αντιληφθω ακριβώς την επόμενη μέρα το πρωί ξημερώματα κιόλας στις 05:30 έκανα την ανανέωση ονλαιν αλλά είχαν ήδη χαθεί τα χρήματα..

IMG_3397.png

IMG_3398.jpeg

3 λεπτά πριν, nat10 είπε

Έχω και την συνομιλία με την what's up που δεν τους καιγοταν καρφί το ότι χάθηκαν 105,44€ πες 105€..

Τους ζήτησα ως χάρη έστω να μου ενεργοποίησουν δωρεάν κ το πακέτο τότε που έτρεχε τον Σεπτέμβριο με τα 20€ απεριόριστο ίντερνετ, ομιλία κ 2000 SMS για τους επόμενους μήνες ώστε να μην χάσω τα 65€ που ήταν να μου βάλουν (μόνο 50€ μου έκαναν πίστωση από τα 105€) κ μου το αρνήθηκαν ενώ το να ενεργοποίησουν τα πακέτα δωρεάν ως ένδειξη που μου διαγραφηκε ένα μεγάλο πόσο που είχα συγκεντρώσει χρόνια κ ξεχάστηκα κ εγώ να το ανανεωσω γιατί άνθρωποι είμαστε έχουμε δουλειά κ τρέξιμο, δεν είμαστε ρομπότ να θυμόμαστε ανά 2 μήνες ακριβώς για την ανανέωση..έτυχε κ έγινε να μην το προλάβω κ να το αντιληφθω ακριβώς την επόμενη μέρα το πρωί ξημερώματα κιόλας στις 05:30 έκανα την ανανέωση ονλαιν αλλά είχαν ήδη χαθεί τα χρήματα..

IMG_3397.png

IMG_3398.jpeg

Μέχρι κ τηλέφωνο τους είχα πάρει τον Σεπτέμβριο κ δεν έδειχναν ίχνος ανθρωπιάς απλά έλεγαν το ποίημα της cosmote ότι σε έχουμε ενημερώσει πριν 15 μέρες να κάνεις την ανανέωση του χρόνου ομιλίας.. Κ μου έδιναν την δυνατότητα να μου κανουν πίστωση μόνο 50€ κ ήταν του τύπου ή δέχεσαι τα 50€ που σου κάνουμε πρόταση ή αν το αρνηθείς δεν πρόκειται να πάρεις κανένα πόσο από τα 105€ συνολικά που μου διέγραψαν.. Εε ναι αναγκαστικά με την πίεση που μου έκαναν το δέχτηκα πάνω στην απελπισία μου..κ παρόλο που τους είπα ότι θα φύγω κ θα πάω στην Vodafone δεν ιδρωσε το αυτί τους.. Κοινώς κάνουν ότι θέλουν κ δεν τους νοιάζει αν είχες 100€ ή και 200€ πχ.. Τηλεφωνικά αλλά κ στο τσατ στο messenger μου έλεγαν ότι δεν το κάνουν αυτό με την πίστωση αλλά θα κάνουμε μια εξαίρεση μου έλεγαν διαρκώς για σένα για να σου δώσουμε τα 50€.. 

IMG_3400.png

Κ τα 50€ που μου έβαλαν ήταν επειδή είχα κ το σταθερό στην cosmote κ όλα τα νούμερα της οικογένειας μου στην what's up.. Γιατί στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.. 

Παρόλο τα πολλαπλά τηλεφωνήματα που έκανα, να τους στέλνω μηνύματα στο μεσεντζερ..δεν άλλαξε κάτι κ απλά  αποδεχτηκα τα 50€.. 

Εννοείται ότι έκοψα το σταθερό που είχα στην cosmote τον επόμενο μήνα κ τους είπα ότι το ποσό του σταθερού, δεν θα το πληρώσω κ μπορείτε να κάνετε πίστωση από τα υπόλοιπα χρήματα που μου κρατήσατε με το έτσι θέλω (μιας κ δεν υπάρχει άλλος τρόπος που μου έλεγαν) αυτοί να μου λένε ότι αυτό δεν γίνεται να σου κάνουμε το υπόλοιπο της πίστωσης που απομένει στο σταθερό αλλά εγώ δεν τους έδωσα ούτε 1€ για το σταθερό..άμεση διακοπή έκανα τον Οκτώβριο κ έφυγα (το συμβόλαιο ήταν να λήξει στις 7 Ιανουαρίου 2025)

Επεξ/σία από nat10
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, amadou είπε

Τα νούμερα από ΕΕ δεν έχουν καμία επιπλεόν χρώση για εισερχόμενες κλήσεις. Ότι σε χρεώνει ο πάροχος σου. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, είναι σα να καλείς Ελληνικό νούμερο. Αν είναι από χώρα εκτός ΕΕ, ναι υπάρχει επιπλεόν χρέωση. Οπότε με τηλ. από ΕΕ καμία " κοινωνική περιθωριοποίηση" (τουλάχιστο για το λόγο που λες...).
Το οτι μπορεί να μη σου απαντήσει κάποιος επειδή βλέπει ξένο νούμερο, ΟΚ το δέχομαι, αλλά άν έχεις μικρό κύκλο που καλείς και ξέρουν οτι έχεις ξένο νούμερο, κανένα πρόβλημα. Χργσιμοποιώ τάτοια λύση σχεδόν 10 χρόνια  χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και καμία  "κοινωνική περιθωριοποίηση"

Να κοιτάξεις εναλλακτικούς πάροχους από χώρες ΕΕ. Όχι τις μεγάλες εταιρίες π.χ. Vοdafone, Orange κτλ γιατί είναι αρτηριοσκληρωτικές σε όλες τις χώρες όπως και εδω. Στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει η LycaMobil. Δε νομίζω οτι πουλάνε από απόσταση, σ ένα ταξίδι όμως, παίρνεις δωρεάν sim και μετά αγοράζεις χρόνο (πακέτα ή απλά air time) online.

αρα το 11ευρω το μηνα με 15γιγα κ απεριοριστη ομιλια που λες, δεν υπαρχει να το παρουμε τωρα απο εδω, σωστα; αμα παμε ταξιδι... και αμα κ η βολτον ηθελε (και μπορουσε) να ανταγωνιστει τις αλλες 3, θα εδινε καλυτερες προσφορες.

αλλα ειπαμε, δεν ψαχνει μεριδιο στην κινητη, μεριδιο στην αγορα ηλεκτρικης ενεργειας ψαχνει μπας κ ανεβει λιγο απο το τελος

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Titos301 είπε

τιμες καρτελ....η συνεχεια

ωραιες καταστασεις

τις βλεπουν στις αλλες χωρες και γελανε (και δεν χρειαζεται να παμε μακρια πχ Κυπρος)

δλδ πόσο εχει στην Kυπρο το mobile internet ?

Δημοσ.
20 hours ago, ideal09 said:

Καρτούλα από εξωτερικό, 11€ το μήνα, 15gb και απεριόριστα λεπτά προς όλη την Ευρώπη + συνδέομαι σε όποιο δίκτυο επιθυμώ αναλόγως την κάλυψη. Καληνύχτα.

Ποια κάρτα και χώρα; 

Δημοσ.
  • Orizon Unlimited: Premium πακέτο στα 30€/μήνα με απεριόριστα GB (με πολιτική ορθής χρήσης), απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς εθνικά δίκτυα. Τι σημαίνει  απεριόριστα GB (με πολιτική ορθής χρήσης) ???
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πειραζει που ειμαι συμφωνος με την ληξη του χρηματικου υπολοιπου στους 2 μηνες? Αν δεν θες να σου φανε λεφτα, κλεισε το κινητο και μην χρησιμοποιεις πορους απο το δικτυο. Και στο αμαξι, αν δεν το παρκαρεις σε ιδιωτικο παρκινγκ (και προφανως παραδωσεις πινακιδες), πληρωνεις κανονικα τελη.

Φτανει με αυτους που εβαζαν 10 ευρω το 6μηνο, και για να μην ληξει, το πηγαιναν περα δωθε σε 2 κινητα.

Οσο για το παραπανω περιστατικο με τα 105 ευρω....ας προσεχε. Στην τελικη μπορει να τα στειλει σε αλλους συνδρομητες, και να του δωσουν μετρητα

10 λεπτά πριν, arisikaria είπε
  • Orizon Unlimited: Premium πακέτο στα 30€/μήνα με απεριόριστα GB (με πολιτική ορθής χρήσης), απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς εθνικά δίκτυα. Τι σημαίνει  απεριόριστα GB (με πολιτική ορθής χρήσης) ???

Ε διαβασε λιγα ποστ πιο κατω στην 1η σελιδα του αρθρου, ή μπες στο σαιτ της εταιρειας 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνε μία Κύπρο, πάνε μία Ιταλία... 
18 ευρώ και 5 γίγα... 
με 20 ευρώ στην Κύπρο σου δίνουν 250 γίγα. Καρτέλ λέμε. 

37 λεπτά πριν, jimmys80 είπε

δλδ πόσο εχει στην Kυπρο το mobile internet ?

10 ευρώ 50 γίγα, στην αντίστoiχη ας πούμε Cosmote τους, την Cyta/Voda.

3 ώρες πριν, pp6210 είπε

παιδια το θεμα δεν ειναι το καρτελ κινητης, σουπερ μαρκετ, χαρταδικα κτλ. για τη νεα mvno μιλαμε

ναι, δεν είναι 4η εταιρία όπως λέει ο τίτλος. Ακόμα υπάρχει η Q (σήμα nova) και η Frog (σήμα από cosmote) . (αν θυμάστε κάποτε έιχαν και μπιφ αυτές οι δύο)

Επεξ/σία από Stoliver
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πειραζει που ειμαι συμφωνος με την ληξη του χρηματικου υπολοιπου στους 2 μηνες? Αν δεν θες να σου φανε λεφτα, κλεισε το κινητο και μην χρησιμοποιεις πορους απο το δικτυο. Και στο αμαξι, αν δεν το παρκαρεις σε ιδιωτικο παρκινγκ (και προφανως παραδωσεις πινακιδες), πληρωνεις κανονικα τελη.

Φτανει με αυτους που εβαζαν 10 ευρω το 6μηνο, και για να μην ληξει, το πηγαιναν περα δωθε σε 2 κινητα.

Οσο για το παραπανω περιστατικο με τα 105 ευρω....ας προσεχε. Στην τελικη μπορει να τα στειλει σε αλλους συνδρομητες, και να του δωσουν μετρητα

Ε διαβασε λιγα ποστ πιο κατω στην 1η σελιδα του αρθρου, ή μπες στο σαιτ της εταιρειας 

Δεν ειναι μόνο ότι σου παίρνουν το υπόλοιπο αλλά και ότι σου αχρηστευουν την σύνδεση με την φραγή.Ειδικά όταν το ίδιο το κράτος σε υποχρεώνει να έχεις κινητό για τις συναλλαγές μαζί του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί συγχίζεσαι με αυτούς που μεταφέρουν υπόλοιπα,λες και σε επιβαρύνουν εσένα σε κάτι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pp6210 είπε

αρα το 11ευρω το μηνα με 15γιγα κ απεριοριστη ομιλια που λε

Εγώ το είπα αυτό και προφανώς δεν παίρνεις απ' εδω αν και εχει χρονια που το εκανα, δεν γνωριζω με e-sim τι γινεται. Ισως να μπορεις να αγορασεις και ηλεκτρονικά. Οι Πολωνικοι οι παροχοι ειναι τζαμπα(Μπορει να δινουν βεβαια 80gb με 5 ευρω αλλα τα 10 να χρησιμοποιουνται με roaming που και παλι μια χαρα ειναι).

Δημοσ.

Η ακρίβεια στην χώρα είναι άλλο ένα αποτέλεσμα του απόλυτου ελέγχου της ροής πληροφορίας από τα κέντρα εξουσίας.

Ο δημόσιος διάλογος μπορεί να περιστραφεί σε κάθε πιθανό ή απίθανο αλλά δεν θα πιάσει ποτέ σοβαρές παθογένειες. 

Ο μέσος πολίτης της χώρας θα μάθει τα πάντα σχετικά με τους τρόπους καύσης παραγώγων του πετρελαίου παρά για το ότι στην αμερική πλακώνονται για τις τιμές των αυγων ενώ στην φτωχότερη ελλάδα οι τιμές είναι ακριβότερες!

Ζουμε σε μια φούσκα που όλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα πάνε καλά. Κάτι που θέλουμε να ακούμε βέβαια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kotzak2017 είπε

Φιλε μου το παραδειγμα μου απαντά στην τελευταια σου φραση σχετικα με τα εξοδα μιας επιχειρησης, οπου εννοεις οτι αυξανουν την αξια

των προιοντων. Και σου λεω οτι οι επιχειρησεις εχουν εξοδα αλλά αυτα δεν εχουν αυξηθεί στην ιδια αναλογια με τις αυξησεις των προιοντων.

Να σου θυμισω οτι την εποχη της κρισης ο ΟΟΣΑ  και η λεγομενη εργαλειοθηκη του (αν θυμασαι βεβαια τι ειναι αυτα) ελεγαν οτι οι υψηλοι Ελληνικοι μισθοι πρεπει να πεσουν γιατι ειναι απο τα κυριοτερα εξοδα μια επιχειρησης. Ετσι λοιπον το μισθολογικο κοστος επεσε( απολυσεις και μειωσεις μισθων)

θυμασαι ομως να επεσαν οι τιμες των προιοντων?

Γιατι ?  ΚΑΡΤΕΛ!

Τωρα σχετικα με τα 100ευρω στο καρτοκινητο σου ,εξακολουθω να μην εχω καταλαβει πως τα μαζεψες ,με δεδομενο οτι οποιο ποσό

και να προσθετεις, αυτο στο παιρνουν πανω στο διμηνο. Και ουσιατικα εβαζες χρηματα μεσα ενω ηδη ειχες , αυτα στα επαιρναν στο διμηνο, και επειτα εβαζες παραπανω, και ολο αυτο επαναλαμβανοταν μεχρι τα 100 ευρω?

Ασε τον ΟΟΣΑ στην ησυχια του γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει. Οπως και την λεξη καρτελ τι ακριβως σημαινει. Γιατι με το σκεπτικο σου ενω οι μισθοι επεσαν, οπου δεν επεσαν οι τιμες (δηλαδη ΠΑΝΤΟΥ) υπαρχει καρτελ. Που σημαινει οτι ειχαμε καρτελ σε κουρεια, μαναβικα, μπακαλικα ΠΑΝΤΟΥ.
Τι εχεις εδω κυριε; πουλας καρπουζια ακριβοτερα απο περυσι ενω οι μισθοι επεσαν; ειστε καρτελ. Τι πουλας εσυ; ξυλα για τη σομπα 20% πανω απο περυσι; ΚΑΡΤΕΛ κι εσεις.
You are cartel, and you are cartel EVERYBODY IS CARTEL
spacer.png

Επεξ/σία από tsifotis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...