Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω να ζητήσω από τράπεζα δάνειο για να ανοίξω επιχείρηση. Έχω ήδη κάποια λεφτά απλά χρειάζομαι παραπάνω. Είχατε κάνει την διαδικασία ; Ήταν περίπλοκη; 

Σας ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Για πρώτη επιχείρηση και χωρίς εισοδήματα  μην περιμένεις έγκριση χωρίς να βάλεις κάτι υποθήκη ( Σπίτι κτλπ) και  χωρίς καλό business plan

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kintrouble είπε

Γεια σας,

Θέλω να ζητήσω από τράπεζα δάνειο για να ανοίξω επιχείρηση. Έχω ήδη κάποια λεφτά απλά χρειάζομαι παραπάνω. Είχατε κάνει την διαδικασία ; Ήταν περίπλοκη; 

Σας ευχαριστώ πολυ

Καλησπέρα πριν ζητήσεις δάνειο από την τράπεζα, θα σου πρότεινα να ψάξεις μήπως μπορείς να χρηματοδοτηθείς μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ για νέες επιχειρήσεις η μέσω ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχει σημασία.

Δεν εχει σημασια μονο αυτο (και για εσενα, καμια).

Παιζουν τοσα αλλα κριτηρια. 

Πας σε μια τραπεζα, και ενημερωνεσαι. Τοσο απλα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν εχει σημασια μονο αυτο (και για εσενα, καμια).

Παιζουν τοσα αλλα κριτηρια. 

Πας σε μια τραπεζα, και ενημερωνεσαι. Τοσο απλα. 

Σίγουρα θα χρειαστεί υποθήκη κάποιο ακίνητο ΑΦΟΥ η επιχείρηση δεν υπάρχει ακόμα 

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά κόσμος λέει για πράγματα που δεν γνωρίζει καν.

@OP 

Διαχώρισε το τι χρειάζεσαι τα χρήματα εσύ. Υπάρχουν 2 είδη "δαπανών". Δαπάνες παγίων και δαπάνες κεφαλαίου κίνησης. Αυτά τα 2 είδη ΔΕΝ συνδυάζονται σε ένα δάνειο. Κάνε (ακόμα και αν δεν χρειάζεται πάντοτε) ένα προσχέδιο δαπανών δλδ €3000 ράφια, €2000 Η/Υ , €5000 μηχάνημα τάδε, €5000 διαμόρφωση χώρου κτλ σε ότι αφορά πάγια ή αντίστοιχα €20.000 για αγορά εμπορευμάτων , €3000 για μισθοδοσία υπαλλήλων κτλ αν χρειάζεσαι Κ/Κ. Στα δάνεια παγίων (επενδυτικά) θα χρειαστείς και ιδία συμμετοχή 25% και επίσης δεν χρηματοδοτείται το ΦΠΑ.

Με αυτά πας στην τράπεζα και συζητάς. Εάν μπορείς , πας να ενταχθείς στο ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ - Νεοφυείς επιχειρήσεις που είναι για νέες επιχειρήσεις με εγγύηση της ΕΑΤ. Έχει μεγαλύτερη γραφειοκρατία από ένα απλό της τράπεζας αλλά έχει εγγύηση , άρα καλύτερο επιτόκιο και δεν ζητούνται εμπράγματες εξασφαλίσεις.

Γενικά αν πας στην τράπεζα όπως έγραψες εδώ, θέλω να ανοίξω επιχείρηση ποια είναι η διαδικασία λες και παίρνεις τσιγάρα από το περίπτερο δεν θα πάει πολύ καλά.

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα εν ταχει επιχειρηματικο δανειο για ρευστοτητα νεου μαγαζιου απο αλφα μπανκ 7.8 επιτοκιο. ζηταω 80.000 . γιατι οι τοκοι στο τελος ειναι 20.000; τι δεν καταλαβαινω;  εξι χρονια αποπληρωμη

Επεξ/σία από Nikolaou4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nikolaou4 είπε

καλημερα εν ταχει επιχειρηματικο δανειο για ρευστοτητα νεου μαγαζιου απο αλφα μπανκ 7.8 επιτοκιο. ζηταω 80.000 . γιατι οι τοκοι στο τελος ειναι 20.000; τι δεν καταλαβαινω;  εξι χρονια αποπληρωμη

Πολύ λογικό να είναι έτσι. Τα 80.000€ με 7,8% επιτόκιο, 72 μήνες για αποπληρωμή, μηνιαίο ανατοκισμό και μηνιαία δόση βγάζουν τοκοχρεωλυτική δόση 1.394,86€/μήνα και συνολική επιβάρυνση τόκων 20.429,90€.

Επεξ/σία από Zazula
Δημοσ.

τι εναλλακτικες εχουμε; πωωωω

τα εχουμε τα χρηματα δε θα χουμε ρευστοτητα ομως μετα αν τα δωσουμε στο νεο μαγαζι

...

Δημοσ.

Τα έξοδα πρώτης εγκατάστασης μαζί με τις λειτουργικές δαπάνες πρώτου τετραμήνου σε τι ποσοστό των διαθεσίμων ανέρχονται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...