Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Chocobo said:

Εγω βλέπω μόνο την τσέπη μου και σε βάθος χρόνου βλέπω να αδειάζει ακόμα περισσότερο. 
Δεν βλέπω κάτι θετικό καθώς game sharing έχουν και οι άλλοι και όπως φαίνεται πολύ καλύτερο. 

Εκτος και αν έχεις μετοχές στην εταιρία θα έπρεπε να καταλαβαίνεις πως είναι λύκος ντυμένος πρόβατο ή όλη κίνηση…

Καμία έκπληξη για Nintendo βέβαια...Την μαμά του αρμέγματος και των anti-consumer πρακτικών.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, antirix024 είπε

Δεν υπάρχει τίποτα στον πλανήτη που δεν γίνεται για να αδειάζει η τσέπη. Είναι δυνατόν να μη το γνωρίζεις αυτό; Και προφανώς είναι θετική κίνηση. Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις χρήση της υπηρεσίες. Αλλά εμένα σαν υπηρεσία θα με βολέψει πολύ. 

Ειλικρινά βαριέμαι να απαντάω στις υποθέσεις σου. “Είναι δυνατόν να μην το ξέρεις” κλπ κλπ που γράφεις. Οπότε είναι η τελευταία φορά καθώς μάλλον έχεις όρεξη απλά για κουβέντα. Μια χαρά το ξέρω και πάντα κοιτάμε κάτι συγκριτικά καθώς και τι έχει ως απώτερο σκοπό. 

Καλή κίνηση είναι συγκριτικά με το τίποτα. Αλλα αν το σκεφτείς καλά , κυριολεκτικά ούτε τότε είναι καλή κίνηση καθώς αν δεν είσαι κοντόφθαλμος και κοιτάξεις το μέλλον , είναι κακή κίνηση και καλύτερο το τίποτα από το να ωθεί τον κόσμο να αγοράσουν 2 copies full price , το εξήγησα στο πρώτο μου σχόλιο.

Συγκριτικά πάλι με άλλες εταιρίες  φέρνει κάτι χειρότερο ενώ είναι πιο πρόσφατο. 

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, whoever81 said:

Καμία έκπληξη για Nintendo βέβαια...Την μαμά του αρμέγματος και των anti-consumer πρακτικών.

Εν τω μεταξύ, η Nintendo παίζει να είναι η πιο consumer friendly εταιρεία video games αυτή τη στιγμή (που κατακτήσαμε, να λέμε την Apple του gaming, consumer friendly... Anyway..)

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Chocobo είπε

Συγκριτικά πάλι με άλλες εταιρίες  φέρνει κάτι χειρότερο ενώ είναι πιο πρόσφατο. 

Απο περιέργεια... τι έχουν οι άλλες εταιρίες διαφορετικό;

Γιατί από όσο ξέρω και οι 4 μεγάλοι (Sony, Nintendo, Microsoft, Valve) εχουν ήδη μια υπηρεσία μοιράσματος αλλά  πρέπει να συνδεθείς στην ξένη κονσόλα με το account σου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Volga είπε

Απο περιέργεια... τι έχουν οι άλλες εταιρίες διαφορετικό;

Γιατί από όσο ξέρω και οι 4 μεγάλοι (Sony, Nintendo, Microsoft, Valve) εχουν ήδη μια υπηρεσία μοιράσματος αλλά  πρέπει να συνδεθείς στην ξένη κονσόλα με το account σου.

Χρονικός περιορισμός.Αυτό φυσικά υποθετικά έτσι, δεν ξέρουμε ακόμα κάτι 100% οπότε οτι γράφω και εγώ το γράφω βασισμένος στο κείμενο εδώ καθώς και στο site της Nintendo το οποίο ειλικρινά αφήνει απορίες.Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο. 

Οπότε έχει τεράστια διαφορά να έχεις περιορισμό 14 ημερών με το να μην έχεις.Οι περισσότεροι απο εμας σε 14 ημέρες δεν προλαβαίνουμε σχεδόν τίποτα.Για αυτό και το χαρακτήρισα ως demo. 

Πέραν αυτού καταλαβαίνω αυτό που γράφεις αλλά ποτέ δεν είναι ξένη κονσόλα.Δεν θα κάνεις share με κάποιον που δεν ξέρεις.Στην Sony πλευρά(όταν είχα δηλαδή) είχαμε share με έμπιστο φίλο. 

Τώρα με το Switch το μόνο άτομο που μπορούμε να κάνουμε share είναι ο αδελφός μου αλλά έλα που κατοικεί Αγγλία και έχει πατήσει μια φορά στα 10 χρόνια.Οπότε για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα το οτι πρέπει για πρώτη φορά να συναντηθούν οι 2 κονσόλες. Επίσης μη ξεκάθαρο είναι το τι γίνετε τώρα που θα αλλάξω/αλλάξουμε απο Switch 1 σε Switch 2. Πρέπει πάλι να βρεθούμε με το άτομο που κάνουμε share ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Στην Sony πλευρά(όταν είχα δηλαδή) είχαμε share με έμπιστο φίλο. 

Μα και στο Switch μπορείς χωρίς την νέα αυτή υπηρεσία να κάνεις αυτό που θες. Απλώς πρέπει να συνδεθείς με το λογαριασμό του στην κονσόλα σου και έχεις τα παιχνίδια του. Το ίδιο δηλαδη που θα κάνεις και στο Playstation ή το XBOX ή το Steam. 

Απλώς αυτό εδω ειναι κατι εξτρα. ΔΕΝ χρειάζεται να τον ξέρω. Του στέλνω για 14 μέρες το παιχνίδι γιατί ετσι. Είναι κατι εξτρά από το ήδη υπάρχον. (Αν το καταλαβαίνουμε σωστά  γιατί ποτέ δεν ξέρεις :D )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Volga είπε

Μα και στο Switch μπορείς χωρίς την νέα αυτή υπηρεσία να κάνεις αυτό που θες. Απλώς πρέπει να συνδεθείς με το λογαριασμό του στην κονσόλα σου και έχεις τα παιχνίδια του. Το ίδιο δηλαδη που θα κάνεις και στο Playstation ή το XBOX ή το Steam. 

Απλώς αυτό εδω ειναι κατι εξτρα. ΔΕΝ χρειάζεται να τον ξέρω. Του στέλνω για 14 μέρες το παιχνίδι γιατί ετσι. Είναι κατι εξτρά από το ήδη υπάρχον. (Αν το καταλαβαίνουμε σωστά  γιατί ποτέ δεν ξέρεις :D )

Μπορεί να έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να το ξεκαθαρίζει καλύτερα. Εγώ στέκομαι εδώ

Αναφορά σε κείμενο

Η Nintendo σημειώνει ότι απαιτείται τοπική επικοινωνία με την άλλη κονσόλα για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία για πρώτη φορά.

Τοπική επικοινωνία εγώ το ερμηνεύω πως πρέπει οι 2 συσκευές να είναι στον ίδιο χώρο και όχι απλά να κάνεις ένα login του δεύτερου λογαριασμού.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

Μπορεί να έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να το ξεκαθαρίζει καλύτερα. Εγώ στέκομαι εδώ

Τοπική επικοινωνία εγώ το ερμηνεύω πως πρέπει οι 2 συσκευές να είναι στον ίδιο χώρο και όχι απλά να κάνεις ένα login του δεύτερου λογαριασμού.

Αυτο με μπερδεύει και εμένα. Γιατί ως τώρα, με σύνδεση του άλλου λογαριασμού υπάρχει ήδη και μάλιστα χωρίς όριο ημερών. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...