Manolisouzounidis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρία που υποτίθεται συνεργάζεται με την Vodafone και μου ζήτησαν αφμ νούμερο ταυτότητας και στοιχεια κατοικίας μπορούν με αυτά τα στοιχεία που έχουν να με κάνουν κάτι ; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, Manolisouzounidis είπε Με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρία που υποτίθεται συνεργάζεται με την Vodafone και μου ζήτησαν αφμ νούμερο ταυτότητας και στοιχεια κατοικίας μπορούν με αυτά τα στοιχεία που έχουν να με κάνουν κάτι ; Εσύ τα έδωσες δηλαδή;
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Manolisouzounidis είπε Με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρία που υποτίθεται συνεργάζεται με την Vodafone και μου ζήτησαν αφμ νούμερο ταυτότητας και στοιχεια κατοικίας μπορούν με αυτά τα στοιχεία που έχουν να με κάνουν κάτι ; 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ τα έδωσες δηλαδή; Όπως φαίνεται ναι....και μετά σκέφτηκε να μπει σε ένα φόρουμ να ρωτήσει τι μπορεί να συμβεί😶 Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω και κάτι άλλο. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Manolisouzounidis είπε Με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρία που υποτίθεται συνεργάζεται με την Vodafone και μου ζήτησαν αφμ νούμερο ταυτότητας και στοιχεια κατοικίας μπορούν με αυτά τα στοιχεία που έχουν να με κάνουν κάτι ; Να σου κάνουν κάτι όχι αλλά να σου εκδώσουν ένα συμβόλαιο πολύ πιθανό να μπορούν, η να βγάλουν καμία 10 άρια καρτοκινητα στο όνομα σου
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Να σου κάνουν κάτι όχι αλλά να σου εκδώσουν ένα συμβόλαιο πολύ πιθανό να μπορούν, η να βγάλουν καμία 10 άρια καρτοκινητα στο όνομα σου Οριακά. Τουλάχιστον τα συστήματα της cosmote που έχω δουλέψει, θέλει σκαναρισμα η ταυτότητα. Μόνο αν παίξει editing σε άλλη ταυτότητα με τον αριθμό ταυτότητας του op (και το ον/μο), και ανέβει αυτή. Συμβόλαιο δύσκολα μιας και θα πιαστούν κάποια στιγμή. Καρτοκινητα, ποσιμπολ.
militarist Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Δηλαδή σε πέρνει ένα τηλέφωνο που δεν ξέρεις και του δίνεις όλα τα στοιχεία ;; Έτσι απλά;;;;;;; καλα ρε λίγο υποψιασμένοι δεν είστε ;;;
reheid Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 28/03/2025 at 11:03, Manolisouzounidis said: Με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρία που υποτίθεται συνεργάζεται με την Vodafone και μου ζήτησαν αφμ νούμερο ταυτότητας και στοιχεια κατοικίας μπορούν με αυτά τα στοιχεία που έχουν να με κάνουν κάτι ; Μπορω να το ψαξω κ να σου πω Πες μου λιγο τον ΑΦΜ σου... Επεξ/σία 29 Μαρτίου από reheid 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα