dim_plo Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η Vodafone CU διοργανώνει διαγωνισμό στο Instagram, προσφέροντας τη δυνατότητα να κερδίσετε απεριόριστο χρόνο ομιλίας και δεδομένα για έναν χρόνο. Δεν πρόκειται για κλήρωση. Κάθε συμμετέχων κερδίζει τις προαναφερθείσες παροχές. Πώς να συμμετάσχετε: 1) Εντοπίστε το σχόλιο «DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ στο ΦΟΥΛ🖤🤘», εδώ. 2) Κάντε tag τους φίλους σας κάτω από αυτό το σχόλιο. 3) Κάντε like στο συγκεκριμένο post. 4) Ακολουθήστε το @vodafonecu στο Instagram. Έχετε 2 ώρες (13:00 - 15:00) περιθώριο για να ολοκληρώσετε τα βήματα. Όλοι όσοι το κάνουν, κερδίζουν! Η επικοινωνία με τους νικητές θα γίνει μέσω προσωπικού μηνύματος και συγκεκριμένα στον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα Instagram εντός 24 ωρών από την κλήρωση. Κατά την επικοινωνία θα ζητείται από τον κάθε νικητή το Όνομα, Επίθετο, ο CU αριθμός κινητού του. (Ενότητα ΣΤ. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων των T&Cs) Πλήρεις όροι & προϋποθέσεις Διαγωνισμού Επεξ/σία 28 Μαρτίου από dim_plo παραπομπή στο σχετικό σχόλιο του Instagram 8 6
Sherlock_7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Και πώς θα γίνει η διασταύρωση του κάθε χρήστη για να αποδοθεί το δώρο;
Lazarba Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το αναφερει στους ορους πως κερδίζουν ολοι: Από τις έγκυρες συμμετοχές στον Διαγωνισμό, με τη διαδικασία που αναφέρεται ανωτέρω στον όρο Γ, θα ανακηρυχθούν νικητές όσοι απαντήσουν εντός δύο (2) ωρών από την ώρα που δημοσιεύθηκε το σχόλιο (comment) από τον επίσημο λογαριασμό του Vodafone CU εκ των συμμετεχόντων. Νικητές θα αναδειχθούν όσοι (α) βρουν το comment που θα έχει γίνει από τον επίσημο λογαριασμό του Vodafone CU ‘DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ’ (β) κάνουν «follow» το λογαριασμό Vodafone CU στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Instagram» (γ) απαντήσουν («reply») στο συγκεκριμένο comment δ) κάνοντας επισήμανση (tag) έναν Instagram λογαριασμό, εντός αποκλειστικά δύο (2) ωρών από τη στιγμή που το Vodafone CU δημοσίευσε το παραπάνω αναφερόμενο στον όρο Γ σχόλιο (comment). Τα σχόλια («comments») από το Vodafone CU στο comment section των δημοσιεύσεων («posts») του 2025 θα γίνει τυχαία και συνολικά θα είναι δέκα (10) σχόλια («comments») από τον επίσημο λογαριασμό του Vodafone CU στο Instagram. Είναι οντως ολοι, αλλά αφορά υφιστάμενους συνδρομητές CU όπως φαίνεται κι απο το μήνυμα που ανέβασες. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Lazarba 1
dim_plo Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου Όροι & προϋποθέσεις Διαγωνισμού 20 minutes ago, Sherlock_7 said: Και πώς θα γίνει η διασταύρωση του κάθε χρήστη για να αποδοθεί το δώρο; ΣΤ. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων 16 minutes ago, s1mplement said: Και που λεει οτι κερδιζουν ολοι; Ε. Κλήρωση - Ανάδειξη Νικητών
MiJ16 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Αν όντως το πάρουν όλοι οι υφιστάμενοι, καλό. Καλό! Thanks @dim_plo 1
ForuMakis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ισχύει και για υφιστάμενο συμβόλαιο Vodafone (όχι CU και όχι καρτοσυμβόλαιο);
thermaikos4 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου εκατονταδες ατομα δεν τηρουν σωστα τα βηματα. Μετα θα γκρινιαζουν οτι δεν κερδισαν. Μπραβο στο CU 1
s1mplement Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως με ενημερώσανε ήδη ότι κέρδισα στις 17:30 σήμερα Επεξ/σία 28 Μαρτίου από s1mplement
giantzeron Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 27 minutes ago, s1mplement said: Εμένα πάντως με ενημερώσανε ήδη ότι κέρδισα στις 17:30 σήμερα ολους σημερα θα πρεπει να τους ενημερωσουν;
s1mplement Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giantzeron είπε ολους σημερα θα πρεπει να τους ενημερωσουν; Δεν εχω ιδεα. Αλλα εδώ λέει μέσα σε 24ωρο απο την κληρωση Επεξ/σία 28 Μαρτίου από s1mplement 1
thermaikos4 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 15:12 μου εστειλαν οτι κερδισα αναβάλλεται η μετακομιση στην πρασινη
tsagod Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Και εμένα με ειδοποίησαν μόλις ότι κέρδισα. Ζητούν όνομα επίθετο και cu νούμερο. Δεν έχω cu όμως 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα