Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Vodafone CU διοργανώνει διαγωνισμό στο Instagram, προσφέροντας τη δυνατότητα να κερδίσετε απεριόριστο χρόνο ομιλίας και δεδομένα για έναν χρόνο. Δεν πρόκειται για κλήρωση. Κάθε συμμετέχων κερδίζει τις προαναφερθείσες παροχές.

Πώς να συμμετάσχετε:

1) Εντοπίστε το σχόλιο «
DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ στο ΦΟΥΛ🖤🤘», εδώ.

2) Κάντε tag τους φίλους σας κάτω από αυτό το σχόλιο.

3) Κάντε like στο συγκεκριμένο post.

4) Ακολουθήστε το @vodafonecu στο Instagram.

Έχετε 2 ώρες (13:00 - 15:00) περιθώριο για να ολοκληρώσετε τα βήματα. Όλοι όσοι το κάνουν, κερδίζουν!

Η επικοινωνία με τους νικητές θα γίνει μέσω προσωπικού μηνύματος και συγκεκριμένα στον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα Instagram εντός 24 ωρών από την κλήρωση. Κατά την επικοινωνία θα ζητείται από τον κάθε νικητή το Όνομα, Επίθετο, ο CU αριθμός κινητού του. (Ενότητα ΣΤ. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων των T&Cs)

Πλήρεις όροι & προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Επεξ/σία από dim_plo
παραπομπή στο σχετικό σχόλιο του Instagram
  • Like 8
  • Thanks 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αναφερει στους ορους πως κερδίζουν ολοι:

Από τις έγκυρες συμμετοχές στον Διαγωνισμό, με τη διαδικασία που αναφέρεται ανωτέρω στον όρο Γ, θα ανακηρυχθούν νικητές όσοι απαντήσουν εντός δύο (2) ωρών από την ώρα που δημοσιεύθηκε  το σχόλιο (comment) από τον επίσημο λογαριασμό του Vodafone CU  εκ των συμμετεχόντων. Νικητές θα αναδειχθούν όσοι  (α)  βρουν το comment που θα έχει γίνει από τον επίσημο λογαριασμό του Vodafone CU ‘DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ’ (β) κάνουν «follow» το λογαριασμό Vodafone CU στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Instagram» (γ) απαντήσουν («reply») στο συγκεκριμένο comment δ) κάνοντας επισήμανση (tag) έναν Instagram λογαριασμό, εντός αποκλειστικά δύο (2) ωρών από τη στιγμή που το Vodafone CU δημοσίευσε το παραπάνω αναφερόμενο στον όρο Γ σχόλιο (comment). 

Τα σχόλια («comments») από το Vodafone CU στο comment section των δημοσιεύσεων («posts») του 2025 θα γίνει τυχαία και συνολικά θα είναι δέκα (10) σχόλια («comments») από τον επίσημο λογαριασμό του Vodafone CU στο Instagram 

Είναι οντως ολοι, αλλά αφορά υφιστάμενους συνδρομητές CU όπως φαίνεται κι απο το μήνυμα που ανέβασες.

Επεξ/σία από Lazarba
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όροι & προϋποθέσεις Διαγωνισμού

20 minutes ago, Sherlock_7 said:

Και πώς θα γίνει η διασταύρωση του κάθε χρήστη για να αποδοθεί το δώρο;

ΣΤ. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων   

16 minutes ago, s1mplement said:

Και που λεει οτι κερδιζουν ολοι;

Ε. Κλήρωση - Ανάδειξη Νικητών   

Δημοσ.

εκατονταδες ατομα δεν τηρουν σωστα τα βηματα. Μετα θα γκρινιαζουν οτι δεν κερδισαν. Μπραβο στο CU

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Καρτοκινητή - Vodafone CU] Δωρεάν απεριόριστος χρόνος ομιλίας & δεδομένα για 12 μήνες σε κάθε συμμετέχοντα σε διαγωνισμό Instagram (28/3 13:00 - 15:00) [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως με ενημερώσανε ήδη ότι κέρδισα στις 17:30 σήμερα

Επεξ/σία από s1mplement
Δημοσ.
27 minutes ago, s1mplement said:

Εμένα πάντως με ενημερώσανε ήδη ότι κέρδισα στις 17:30 σήμερα

ολους σημερα θα πρεπει να τους ενημερωσουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giantzeron είπε

ολους σημερα θα πρεπει να τους ενημερωσουν;

Δεν εχω ιδεα. Αλλα εδώ λέει μέσα σε 24ωρο απο την κληρωση 

Επεξ/σία από s1mplement
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Καρτοκινητή - Vodafone CU] Δωρεάν απεριόριστα για 12 μήνες σε διαγωνισμό [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.

Και εμένα με ειδοποίησαν μόλις ότι κέρδισα. Ζητούν όνομα επίθετο και cu νούμερο.

Δεν έχω cu όμως 

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...