Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, tsagod said:

Και εμένα με ειδοποίησαν μόλις ότι κέρδισα. Ζητούν όνομα επίθετο και cu νούμερο.

Δεν έχω cu όμως 

Αν δεν το θες, ευχαριστώς το δέχομαι 🥱

Και αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος και μου έρθει και εμένα, το δίνω σε κάποιον άλλο...

Δημοσ.

Δεν πρόκειται σε μια μέρα να στείλουν σε 1500 + άτομα ειδοποιήσεις.

Αναφέρουν για ενημέρωση στους νικητές έως μια εβδομάδα.

Περιμένουμε και ελπίζουμε να στείλουν. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός αν κάτι ξεφεύγει, στους όρους αναγράφει τα εξής για την διάρκεια του διαγωνισμού:

Β. Διάρκεια Διαγωνισμού   

Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από την 20η Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 16:00:00 μ.μ. (τοπική ώρα Ελλάδος) ως και την 31 Μαρτίου 2025 και ώρα 12:00:00 μ.μ. (τοπική ώρα Ελλάδος) (εφεξής η «Διάρκεια»).

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.

Στους όρους και προϋποθέσεις γράφει ότι ισχύει έως 31/03. Οπότε μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα θα πρέπει να έχουνε λάβει μήνυμα όλοι όσοι έκαναν σωστά τα βήματα. Στον πρώτο λογαριασμό μου έστειλαν εχθές λίγα λεπτά μετά την λήξη και στον δεύτερο πριν από κανένα τέταρτο. 

Δημοσ.

Εγώ έκανα τώρα αίτημα φορητότητας προλαβαίνω λέτε; Ήδη μου έστειλαν ότι κέρδισα και τους έδωσα τα στοιχεία άσχετα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φορητότητα 

Δημοσ.
1 hour ago, -Tech_Cool- said:

Στους όρους και προϋποθέσεις γράφει ότι ισχύει έως 31/03. Οπότε μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα θα πρέπει να έχουνε λάβει μήνυμα όλοι όσοι έκαναν σωστά τα βήματα. Στον πρώτο λογαριασμό μου έστειλαν εχθές λίγα λεπτά μετά την λήξη και στον δεύτερο πριν από κανένα τέταρτο. 

Μα τι δυσκολία να είχαν τα βήματα;;; Νιώθω τελείως βόδι αν δε το έκανα σωστά.... !!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Μα τι δυσκολία να είχαν τα βήματα;;; Νιώθω τελείως βόδι αν δε το έκανα σωστά.... !!

Εμένα προσωπικά, 2 συμμετοχες μου τις έπιασαν άκυρες. Την πρώτη φορά δεκτό, είχα ήδη follow τον λογαριασμό όταν έκανα τα βήματα. Την δεύτερη φορά έκανα unfollow 2 μέρες πριν και όταν έφτασε η ώρα, τα έκανα όλα ακριβώς όπως τα ζητούσε. Το έκανα και στο κινητό του αδερφού μου, ένα προς ένα τα βήματα, ολόιδια. Αυτός έλαβε μήνυμα, εγώ όχι. Δεν ξέρω τι θεωρείται "λάθος βήμα" βάσει της λογικής τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...