Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε επικοινωνία μου με το chat στη σελίδα του Vodafone cu, όντως γνώριζαν τον διαγωνισμού στο instagram και σε ερώτηση μου πότε θα λάβουμε τα δώρα σε όσους έστειλαν το μνμ ότι κέρδισαν, μου απάντησαν ότι είναι σε διαδικασία καταγραφής των νικητών (ονόματα, τηλέφωνα κτλ) και θα ενημερωθούμε με νέο μνμ στο instagram. Μάλλον μετά το Πάσχα!

Μόλις μου ήρθε απάντηση στο instagram, πάμε για τέλη Απρίλη.

IMG_4229.jpeg

Επεξ/σία από tsagod
  • Like 1
Δημοσ.

Και εμενα ειχαν στειλει οτι κερδισα αλλα της αδερφης μου οχι. Αυτη δεν ειχς πατησει like στην δημοσίευση. Οχι την γενικη αλλα της μερας. 

Οποτε ειναι πιθανο να μην εχουν γινει ολα τα βηματα σε οσους δεν ελαβαν κατι. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gorge18 είπε

Και εμενα ειχαν στειλει οτι κερδισα αλλα της αδερφης μου οχι. Αυτη δεν ειχς πατησει like στην δημοσίευση. Οχι την γενικη αλλα της μερας. 

Οποτε ειναι πιθανο να μην εχουν γινει ολα τα βηματα σε οσους δεν ελαβαν κατι. 

Κι όμως έχουν γίνει ΟΛΑ! Αλλά... ο "διαγωνισμός" αγνοείται!

• Sad 1
Δημοσ.

3 άτομα ακολουθήσαμε τα βήματα του διαγωνισμού, και στους 3 έστειλαν μήνυμα ότι κερδίσαμε. Να δούμε τώρα τέλος του μήνα που γράφτηκε. 

Δημοσ.

OEOOOOOOOOOO. Ειχαμε κανα νεο απο αυτους που κερδισαν στον 1ο διαγωνισμο που εγινε??(ειναι κατα σειρα οι πρωτοι και γι αυτο ρωταω συγκεκριμενα ) Γενικα πιστωσαν σε κανεναν τα Unlimited Ολα ή θα παμε κατα τη γενικη εκφραση ''ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΜΑΝΘΟΣ????ΕΕΕΕ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΤΙ ΛΕΩ!!! 😛 :P 😛 

• Haha 1
Δημοσ.

Επειδή είδα απο τουσ Πρώτους την προσφορά και έκανα τα πάντα μέσα σε 10 λεπτά από την ώρα που ξεκίνησε μαζί και άλλοι 4 φίλοι, μας έστειλαν σε όλους να δώσουμε τα στοιχεία μας (την ίδια μέρα, διαφορετικές ώρες) αλλά ακόμα η ενεργοποίηση δεν έχει γίνει σε κανέναν μας. Διαβάζω και σε διπλανά φόρουμ αρκετοί δεν το έχουν πάρει. Δεν νομίζω να είναι μούφα πάντως γιατί έχουν ανεβάσει φωτο κάποια άτομα από προηγούμενες φορές που τα έδωσαν μια χαρά. Εξάλλου νομίζω 2.000 άτομα είχαν σχολιάσει δεν είναι και παααρα πολλά. 

• Haha 1
Δημοσ.

Και εμένα μπήκαν χωρίς ενημέρωση.

το ωραίο είναι ότι το χρηματικό υπόλοιπο μου λήγει 16/5/26

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsagod είπε

Και εμένα μπήκαν χωρίς ενημέρωση.

το ωραίο είναι ότι το χρηματικό υπόλοιπο μου λήγει 16/5/26

Σε μένα λήγει στις 20.01.2027! Μήπως παίζει ρόλο που έχω το Cimply CU?

Τελικά κάρτα χρειάζεται να μπαίνει για 12 μήνες?

Δημοσ.

Τους είχα ρωτήσει και μου απάντησαν ότι καλό θα είναι να μπαίνει μια κάρτα κάθε 3 μήνες για να μην γίνει φραγή εισερχομένων. Μετά το υπόλοιπο μας το τρώμε σε κουπόνια efood😂

Δημοσ.

Να σημειώσω οτι και το υπόλοιπο γράφει οτι θα λήξει 16/05/2026, άρα μάλλον δεν χρειάζεται ανανέωση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω βροχή τα σχόλια αλλά 9 οι αντιδράσεις στο αρχικό μήνυμα.

Ίσως αυτές είναι επί πληρωμή.

Χαίρομαι πραγματικά που επωφεληθήκατε πολλοί.

Καλό Πάσχα, να βοηθάτε όπου και όπως μπορείτε όλοι. 🫡

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...