Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα αμάξια της οικογένειας έχουμε από δυο οικονομικούς πυροσβεστήρες αμαξιών από τα JUMBO. Εάν θυμάμαι καλά "λήγουν" έπειτα από μια πενταετία.

Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 6:37 ΜΜ, Chloe2 είπε

Στα αμάξια της οικογένειας έχουμε από δυο οικονομικούς πυροσβεστήρες αμαξιών από τα JUMBO. Εάν θυμάμαι καλά "λήγουν" έπειτα από μια πενταετία.

fair enough

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 6:37 ΜΜ, Chloe2 είπε

Αυτό είναι σαν αφρός ξυρίσματος!

• Haha 1
Δημοσ.

Καθώς θεωρώ τον πυροσβεστήρα απαραίτητο (και όχι μόνο για να είμαι οκ σε πιθανό έλεγχο), έχω στο αυτοκίνητο έναν πυροσβεστήρα 1kg, αγορασμένο από εταιρία με πυροσβεστικά είδη τον οποίο πάω για έλεγχο κάθε χρόνο (κάτι αντίστοιχο με τους πυροσβεστήρες του κτηρίου).

Χωρίς να έχω στοιχεία για να πω ότι η jumbo-λύση δεν είναι καλή, προσωπικά θα αισθανόμουν λίγο βλάκας τη στιγμή της ανάγκης να ανακαλύψω ότι ήταν ατυχής επιλογή

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Χωρίς να έχω στοιχεία για να πω ότι η jumbo-λύση δεν είναι καλή, προσωπικά θα αισθανόμουν λίγο βλάκας τη στιγμή της ανάγκης να ανακαλύψω ότι ήταν ατυχής επιλογή

πολυ οχι λιγο 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, haris_216 είπε

Καθώς θεωρώ τον πυροσβεστήρα απαραίτητο (και όχι μόνο για να είμαι οκ σε πιθανό έλεγχο)

Η λογική λέει ότι οι πυροσβεστήρες που εμπορεύονται σοβαρές επιχειρήσεις είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με  κατάλληλες προδιαγραφές(π.χ οι εν λόγω πυροσβεστήρες έχουν ένα σύστημα ασφαλείας που αλλάζει χρώμα αν "χαλάσει"). Η ίδια η επιχείρηση τονίζει ότι η πυροσβεστήρες αυτοί είναι για μικρές φωτιές. Και εμείς θεωρούμε τον πυροσβεστήρα απαραίτητο γι' αυτό σε κάθε αμάξι έχουμε από δύο διαφορετικής παρτίδας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...