Argiris25 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος , είμαι από την Κύπρο . Η ερώτηση μου είναι η εξής αν παρέχω σε άλλο άτομο hotspot από τα δεδομένα μου θα έχει την ίδια ip με αυτή που έχω εγώ , ή του δίνει μια άλλη ?
Argiris25 Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, jkoukos είπε Την ίδια. Είναι αλήθεια όμως ότι η IP είναι δυναμική αλλάζει ανά τακτικά διάστηματα?
uniquegr Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, Argiris25 είπε Είναι αλήθεια όμως ότι η IP είναι δυναμική αλλάζει ανά τακτικά διάστηματα? Θεωρητικά ναι. Πρακτικά μπορεί να έχεις την ίδια ip για αρκετές ημέρες.
Argiris25 Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Και ακόμα ένα ερώτημα , ένας χάκερ με την IP μου που έδωσα από hotspot μπορεί να βρει πληροφορίες για μένα και να με εντοπίσει ή πχ να βρει πληροφορίες για το τηλέφωνο μου ή απο ποιο τηλέφωνο δωθηκε hotspot ? Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Argiris25
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου On 29/03/2025 at 23:07, Argiris25 said: Και ακόμα ένα ερώτημα , ένας χάκερ με την IP μου που έδωσα από hotspot μπορεί να βρει πληροφορίες για μένα και να με εντοπίσει ή πχ να βρει πληροφορίες για το τηλέφωνο μου ή απο ποιο τηλέφωνο δωθηκε hotspot ? ειδικα σε mobile internet που παιζει cgnat μην πω τι θα βρει. γενικα το πας σε τραβηγμενα σεναρια εκτος αν σε κυνηγαει το fbi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα