Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μεταφέρω στο νήμα τις εμπειρίες μου.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου διαπιστώνω ότι ο λογαριασμός μου στην εθνική έχει χρεωθεί με αγορές από το αλιεξπρες οι οποίες δεν έγιναν από εμένα. Ως αποτέλεσμα διαρροής των στοιχείων της κάρτας και χωρίς κανένα otp ή notification έγκρισης προς εμένα χρεώθηκα το ποσό των 60€ (το οποίο είναι σε φάση αμφισβήτησης συναλλαγής)

Αποψή μου είναι οτι η εθνική τράπεζα αφήνει εσκεμμένα τρύπες ασφαλείας με το να μην στέλνει πάντα otp και notifications έγκρισης έτσι ώστε να πουλάει προγράμματα ασφάλισης.

Εν συνεχεία ζήτησα ακύρωση της χρεωστικής κάρτας και έκδοση νέας με φυσική παρουσία σε κατάστημα εθνικής. Εκεί με έκπληξη διαπίστωσα οτι η νέα κάρτα πρέπει υποχρεωτικά να είναι τύπου dual με επιβάρυνση συνδρομής για να  μπορεί να υποστηρίξει go4more.

Τους επισημαίνω το γεγονός οτι είμαι αρχαίος πελάτης με απλή χρεωστική αλλά μου δήλωσαν ότι  η παλιά απλή χρεωστική έχει ακυρωθεί με αποτέλεσμα την απώλεια δικαιώματος ένταξης στο go4more στην νέα χρεωστική.

Ηρθε η ώρα να κλείσω οτιδήποτε σχετίζεται με εθνική τράπεζα και να φεύγω.

• Like 5
  • Sad 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, geopro said:

Να μεταφέρω στο νήμα τις εμπειρίες μου.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου διαπιστώνω ότι ο λογαριασμός μου στην εθνική έχει χρεωθεί με αγορές από το αλιεξπρες οι οποίες δεν έγιναν από εμένα. Ως αποτέλεσμα διαρροής των στοιχείων της κάρτας και χωρίς κανένα otp ή notification έγκρισης προς εμένα χρεώθηκα το ποσό των 60€ (το οποίο είναι σε φάση αμφισβήτησης συναλλαγής)

Αποψή μου είναι οτι η εθνική τράπεζα αφήνει εσκεμμένα τρύπες ασφαλείας με το να μην στέλνει πάντα otp και notifications έγκρισης έτσι ώστε να πουλάει προγράμματα ασφάλισης.

Εν συνεχεία ζήτησα ακύρωση της χρεωστικής κάρτας και έκδοση νέας με φυσική παρουσία σε κατάστημα εθνικής. Εκεί με έκπληξη διαπίστωσα οτι η νέα κάρτα πρέπει υποχρεωτικά να είναι τύπου dual με επιβάρυνση συνδρομής για να  μπορεί να υποστηρίξει go4more.

Τους επισημαίνω το γεγονός οτι είμαι αρχαίος πελάτης με απλή χρεωστική αλλά μου δήλωσαν ότι  η παλιά απλή χρεωστική έχει ακυρωθεί με αποτέλεσμα την απώλεια δικαιώματος ένταξης στο go4more στην νέα χρεωστική.

Ηρθε η ώρα να κλείσω οτιδήποτε σχετίζεται με εθνική τράπεζα και να φεύγω.

δυστυχως ολους στην dual θα τους στειλουν. απο εκει και περα πολλα δεν μπορουν να γινουν .τι εννοω.εσυ θα κλεισεις την εθνικη. εγω εκλεισα για αλλους λογους πειραιως και θα ακολουθησει η alpha. εθνικη μενει λογω μισθοδοσιας. προς ωρας ολοι θα μεινουμε σε μια τραπεζα ψιλο υποχρεωτικα λογω μισθοδοσιας.αλλα σιγουρα πολλοι λογαριασμοι θα κλεισουν

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο σημαντικό είναι να κλείσουν χιλιάδες λογαριασμοί, παλαιοι, με ελάχιστα λεφτά ή και καθόλου λόγω άλλων εργοδοτών , οικογενειακοί, παιδικοί, λεφτά από την γιαγιά την νονά κτλ. Όλοι είστε απλωμένοι παντού κ δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός, κρατήστε έναν λογαριασμό κ μετά οι τράπεζες λόγω ανταγωνισμού θα βγάζουν πιο ελκυστικά προϊόντα για τραβήξουν πελάτη άλλης τράπεζας.

• Like 2
Δημοσ.
55 minutes ago, Mitskp said:

Το πιο σημαντικό είναι να κλείσουν χιλιάδες λογαριασμοί, παλαιοι, με ελάχιστα λεφτά ή και καθόλου λόγω άλλων εργοδοτών , οικογενειακοί, παιδικοί, λεφτά από την γιαγιά την νονά κτλ. Όλοι είστε απλωμένοι παντού κ δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός, κρατήστε έναν λογαριασμό κ μετά οι τράπεζες λόγω ανταγωνισμού θα βγάζουν πιο ελκυστικά προϊόντα για τραβήξουν πελάτη άλλης τράπεζας.

αυτο θα γινει μονο οταν μπουν χρεωσεις σε ολους τους λογαριασμους.οικειοθελως ελαχιστοι το κανουν. εγω εκλεισα μια και θα ακολουθησει και δευτερη ειδικα τωρα που παιζει iris

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dsi44 είπε

παρτε τα λεφτα σας ολοι στο εξωτερικο,τελειωνετε ,βλεπετε με τι εχουμε να κανουμε.

Και πως ακριβώς θα πληρώνομαι;

Θα δώσω στο νοσοκομείο λογαριασμό ξένης τράπεζας;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γι'αυτό μας ξεσκίζουν.

Δημοσ.
9 hours ago, MARIOSNURSE said:

Και πως ακριβώς θα πληρώνομαι;

Θα δώσω στο νοσοκομείο λογαριασμό ξένης τράπεζας;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γι'αυτό μας ξεσκίζουν.

revolut?

Δημοσ.
11 minutes ago, dsi44 said:

revolut?

οσο θυμαμαι καποιοι εργοδοτες δεν δεχοντουσαν Revolut και δεν ξερω αν παιζει αυτο το σεναριο.παλια δεν επαιζε τωρα δεν ξερω. προσωπικα δεν θα το εκανα να εχω το Ebanking σε μια αλλη χωρα.εχουν ακουστει πιο παλια τουλαχιστον για account revolut που ψιλο εκλεισαν και εψαχνε ο αλλος να βρει ακρη σε μια τραπεζα που δεν εχει φυσικη υποσταση στην ελλαδα.δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε.

Δημοσ.
1 hour ago, ProponitisTouKanape said:

Αρχικά οι περισσότεροι εργοδότες σε πληρώνουν σε τράπεζα της επιλογής τους, όχι της επιλογής σου.

σωστο ,αλλη μια σκλαβια με την υποχρεωση καταβολης μισθου μεσω νταβατζηδων.

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, dsi44 said:

σωστο ,αλλη μια σκλαβια με την υποχρεωση καταβολης μισθου μεσω νταβατζηδων.

δηλαδη εσυ πως θες να πληρωνεσαι ? στο χερι? β.ο τρεχουμενος που συνηθως ανοιγεις για μισθοδοσια και γενικα ο λογαριασμος της μισθοδοσιας δεν εχει χρεωση.

Δημοσ.
1 minute ago, poulinos said:

δηλαδη εσυ πως θες να πληρωνεσαι ? στο χερι? β.ο τρεχουμενος που συνηθως ανοιγεις για μισθοδοσια και γενικα ο λογαριασμος της μισθοδοσιας δεν εχει χρεωση.

ναι ,χερι ολα ,μακρια απο τη μαφια.

Δημοσ.
6 minutes ago, dsi44 said:

ναι ,χερι ολα ,μακρια απο τη μαφια.

οκ εσυ μπορεις να τα παρεις στο χερι και μπορεις να τα εχεις και κρυμμενα σπιτι.να μου πεις που μενεις μονο και ποιες ωρες λειπεις.

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

οκ εσυ μπορεις να τα παρεις στο χερι και μπορεις να τα εχεις και κρυμμενα σπιτι.να μου πεις που μενεις μονο και ποιες ωρες λειπεις.

γιατι περισσευουν;

εξαφανιζονται πριν τελειωσει ο μηνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...