AGGANIS13 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Έχω ένα a-class (w177) diesel του 2020 και θέλω να του βάλω πρόγραμμα για αύξηση ιπποδύναμης. Στην Πάτρα (παω συχνα) που μπορώ να βάλω? Που έχετε βάλει και μείνατε ικανοποιημένοι?
kostas_anes Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου MERCEDES SERVICE - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΦΟΙ O.E. στην Οβρυά, με το που κατεβαίνεις από τον κόμβο της εθνικής στο αριστερό σου χέρι. Ένα 350€ είναι, αν είναι το 109HP μοντέλο θα πάει στα 130HP. Είναι πατέρας φίλου μου που κατεβαίνουμε σε αγώνες και track day μαζί και την εγγυόμαι την δουλειά του.
meletis_m Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε Έχω ένα a-class (w177) diesel του 2020 και θέλω να του βάλω πρόγραμμα για αύξηση ιπποδύναμης. Στην Πάτρα (παω συχνα) που μπορώ να βάλω? Που έχετε βάλει και μείνατε ικανοποιημένοι? Πόσα χιλιόμετρα έχει επάνω ; Πρώτα κάνε ένα γενικό έλεγχο στο μοτέρ / περιφερειακά . Turbo, μπεκ ειδικά εάν έχει χιλιόμετρα. Το θέμα πρόγραμμα είναι μεγάλη κουβέντα . Θα το βάλουν δυναμομετρο / και θα βγάλουν τον εγκέφαλο ή θα βάλουν πρόγραμμα κονσέρβα ;
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου Εχει 110k χιλιομετρα Πρόσφατα έκανα μεγάλο σέρβις. Αν βαλουν οπως λες πρόγραμμα κονσέρβα δεν ξερω. Γι αυτο ρωτάω γνωμες και εμπειρίες. 3 ώρες πριν, kostas_anes είπε MERCEDES SERVICE - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΦΟΙ O.E. στην Οβρυά, με το που κατεβαίνεις από τον κόμβο της εθνικής στο αριστερό σου χέρι. Ένα 350€ είναι, αν είναι το 109HP μοντέλο θα πάει στα 130HP. Είναι πατέρας φίλου μου που κατεβαίνουμε σε αγώνες και track day μαζί και την εγγυόμαι την δουλειά του. Λεωφόρος Παπανδρέου Ανδρέα, Παλιουριάς, 265 00 Παραλία Αχαΐας Αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα