Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μετά από πολλούς συμβιβασμούς έχω καταλήξει να παίρνω τον ECONOMY Καφές Στιγμιαίος 200gr από τα μάρκετ ίν. Ο συγκεκριμένος είναι σε σκόνη μέσα και έχει χώρο στο δοχείο να ρίξεις άλλα 100gr. Οπότε παίρνω έναν οποιοδήποτε gold τις αρεσκείας μου που είναι σε προσφορά και τον ρίχνω μέσα στο δοχείο του economy και το ανακατεύω οπότε έχω 300γρ custom blend που προσωπικά με καλύπτει. 

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανένας στιγμιαίος ιδιωτικής ετικέτας δεν μου αρέσει καθόλου, εκτός από έναν. Μάλιστα, ιδιωτικής ετικέτας που είχα αφήσει στο ντουλάπι για μερικές εβδομάδες, μούχλιασε και τον πέταξα. ΟΜΩΣ, στα Bazaar, ο δικός τους στιγμιαίος έχει ακριβώς την ίδια γεύση με τον Nescafe, που εμένα μου αρέσει πολύ. Υποθέτω ότι παρόμοιος είναι και των ΕΛΟΜΑΣ, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, baspav είπε

Δοκίμασα bonora, δεν είναι άσχημος, κάνει καλό αφρό αλλά γευστικά μου βγάζει κάτι σαν σκουριά, σαν να βάζω τη γλώσσα μου στους πόλους της παλιάς μπαταρίας UCAR. 

Σε εμενα, οσους τετοιους καφεδες εχω δοκιμασει μου βγαζουν μια γευση ασπιρινης

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2025 στις 9:48 ΜΜ, G.TH. είπε

Του Σκλαβενίτη συνήθως αλλά τον αναμειγνύω στις γεύσεις, τον κλασικό με το φουντούκι. Σκέτοι μετά από καιρό μου κάνουν κάτι και αηδιάζω

όντως ένα κουτάκι 100gr που είχα για καιρό το καλοκαίρι, άρχισε να μυρίζει άσχημα.

Δημοσ.

Πήρα perla από ΑΒ... έχει μια πικρή αναγουλιαστική γεύση, όσο περνάει η ώρα... 👇 

GBK_ZB4XEAAgAO1.jpg.a843c1c4ba2530befcecdda4579cc5c3.jpg

Πέταμα στα σκουπίδια.

Δημοσ.

μπορει να εγιναν ολοι οι νεστλε το ιδιο "χαρμάνι" οπως ηταν εδω κ χρονια ο ισπανικης εισαγωγης νες...

Κοιταξτε τον δριτσας στιγμιαιος

Δημοσ.

παιδιά, στο φραπέ, το άλεσμα είναι ακόμα πιο σημαντικό από το καβούρντισμα. ο νεσκαφέ είναι με κόκκους. (που είναι και το σωστότερο).
Η δε γεύση, είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πάντα.
Και το συγκρίνω με εμένα, που πίνω 4 τη μέρα, εδώ και 25 χρόνια, χειμώνα-καλοκαίρι. (Αν το κάνω σε πολλαπλασιασμό, μάλλον θα είχα αγοράσει αυτοκίνητο).
Αν μου φέρεις οποιονδήποτε άλλο φραπέ, θα τον καταλάβω από τη μυρωδιά, πριν καν τον πλησιάσω στο στόμα μου.
@kastorianos επειδή δεν είχαμε ποτέ κοντά Κρητικό, δεν το έχω δει ποτέ. Θα πάω σήμερα κιόλας να τσεκάρω.. μπας και.. ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bananasplit είπε

παιδιά, στο φραπέ, το άλεσμα είναι ακόμα πιο σημαντικό από το καβούρντισμα. ο νεσκαφέ είναι με κόκκους. (που είναι και το σωστότερο).
Η δε γεύση, είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πάντα.
Και το συγκρίνω με εμένα, που πίνω 4 τη μέρα, εδώ και 25 χρόνια, χειμώνα-καλοκαίρι. (Αν το κάνω σε πολλαπλασιασμό, μάλλον θα είχα αγοράσει αυτοκίνητο).
Αν μου φέρεις οποιονδήποτε άλλο φραπέ, θα τον καταλάβω από τη μυρωδιά, πριν καν τον πλησιάσω στο στόμα μου.
@kastorianos επειδή δεν είχαμε ποτέ κοντά Κρητικό, δεν το έχω δει ποτέ. Θα πάω σήμερα κιόλας να τσεκάρω.. μπας και.. ευχαριστώ πολύ!

Οι στιγμιαίοι καφέδες είναι είτε spray dried ή freeze dried. Δεν υπάρχει άλεσμα με την παραδοσιακή έννοια. To freeze drying θεωρείτε ανώτερη μέθοδος ως προς τη γεύση του καφέ αλλά η κάθε μία έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά της. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι ο καφές βγαίνει από το freeze drying μόνο σε κόκκους, όπως ο Nescafe.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bananasplit είπε

Δέν έχει τώρα,αλλά έχει τακτικά.Να κοιτάς τα φυλλαδια(και ηλεκρονικά βγαίνουν).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...