Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ αποφασίζοντας να κόψω τον καφέ από έξω(φρέντο κλπ) γιατί παράγινε με τις τιμές και στο κάτω κάτω δεν αξίζει κιόλας, το γύρισα στο φραπεδάκι.

Σπίτι παίρνουμε τον Jacobs Gold γιατί αρέσει στην γυναίκα και στην δουλειά έχω βολευτεί με του lidl τον Gold.

Και συναδέρφους που τυχαίνει να κεράσω που φτιάχνουμε μαζί καφέ τους έχω δει να τον αγοράζουν και αυτοί.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoe είπε

Τι κακομοιριά εν έτει 2025 να πίνει κάποιος στιγμιαίο καφέ. Για την ιστορία και το 1995 το ίδιο έλεγα, άσχετα που δεν υπήρχαν πολλές εναλλακτικές. Τώρα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, πιες κάτι άλλο.

image.png.16151cd291a436825258215e7dafb50e.png

• Haha 4
Δημοσ.

Ελληνικό το πρωί, και nescafe καραβισιο το απόγευμα, αντε και κάνα φραπεδακι αμα έχει ήλιο,  πάντα nescafe classic στο γυάλινο μπουκάλι..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω νεσκαφε γνησιο προτιμω γενικα, αλλα απο ιδιωτικης ετικετας που εχω δοκιμασει θεωρω αρκετα καλο αυτον του γαλαξια.

Οσο για τις τιμες, που εχουν παει στο θεο για καποιον ανεξηγητο λογο, απλα περιμενω τις προσφορες και στοκαρω. 9,20 τα 200gr κανονικη τιμη, σε προσφορα παιζει να το βγαλουν 5,50.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, baader είπε

απο γευση τι λεει ?

Μια χαρά είναι ο bonora, αξιοπρεπέστατος!

Νομίζω ότι ανέβηκε λίγο η τιμή του πρόσφατα όμως.

Δημοσ.

Φράπα, εγω nescafe GOLD μονο. Τον απλό δεν τον μπορώ δεν μου αρεσει καθολου η γευση του! και ενα τιπ, να τον πεινετε με καλαμακι του freddo το λεπτο, κραταει η απολαυση περισσοτερο!

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος εδώ που έχει δοκιμάσει όλους (ή σχεδόν) τους στιγμιαίους να γράψει ένα review? Εγώ τελευταία αγοράζω εναλλάξ nescafe/bonora, έτσι για να μην συνηθίζω.... 

Δημοσ.
1 hour ago, chemkyr said:

υπάρχει κάποιος εδώ που έχει δοκιμάσει όλους (ή σχεδόν) τους στιγμιαίους να γράψει ένα review? Εγώ τελευταία αγοράζω εναλλάξ nescafe/bonora, έτσι για να μην συνηθίζω.... 

Εγώ τους έχω δοκιμάσει όλους. Αλλά ειλικρινά το ποιός θα σου αρέσει είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Γιαυτό και υπάρχει ποικιλία φυσικά, ειδάλλως θα πούλαγε μόνο ένας και οι άλλοι θα πήγαιναν άκλαυτοι. 

Επίσης, είναι και με τις εποχές, τα κέφια ή τον τρόπο παρασκευής. Για παράδειγμα, πήρα Azera Intenso τελευταία και μου άρεσε πολύ. 

Πριν ένα χρόνο, τον είχα πετάξει σχεδόν. Μιλάμε για τον ίδιο καφέ. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tasoe είπε

Τι κακομοιριά εν έτει 2025 να πίνει κάποιος στιγμιαίο καφέ. Για την ιστορία και το 1995 το ίδιο έλεγα, άσχετα που δεν υπήρχαν πολλές εναλλακτικές. Τώρα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, πιες κάτι άλλο.

Είναι σαφώς πιο οικονομικός και η γεύση δε μας απασχολεί όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...