vagos789 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο 1 1
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Μόλις τώρα, vagos789 είπε Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο Μάλλον δεν καπνίζεις. 1
vagos789 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου παλαιοτερα καπνιζα, αυτο τον εθισμο τον εκοψα πρωτο γιατι δεν εβγαζε κανενα νοημα 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Έχω να πιώ καφέ από το 2014... πίνω μόνο κακάο με κανέλα κευλάνης, γλυκόριζα και βιολογικό μέλι ή πράσινο τσάι με βιολογικό μέλι. Ούτε αναψυκτικά πίνω(το τελευταίο το 2013). Δεν έχω καπνίσει ποτέ μου... 1 1
Mhdenistis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 9 ώρες πριν, vagos789 είπε Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο Περισσότερο από το τσιγάρο και το ποτό?
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 12 ώρες πριν, vagos789 είπε παλαιοτερα καπνιζα, αυτο τον εθισμο τον εκοψα πρωτο γιατι δεν εβγαζε κανενα νοημα Κι εγώ το έκοψα μαχαίρι το 2007 και ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. 1
zaq1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες μπορει καποιος να μου προτεινει χαρμανι για καφε φιλτρου, χωρις αρωματα/γευσεις? θελω να ξεφυγω απο τον ετοιμο jacobs..
adi32 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Κόψτε τον εθισμό του καφέ να ησυχάσετε Τα πιο πεταμένα λεφτά για την μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από adi32
dtk-386 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 25/8/2025 στις 12:06 ΜΜ, vagos789 είπε Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο Ο καφές είναι από τις πλουσιότερες πηγές αντιοξειδωτικών στη σύγχρονη διατροφή —περισσότερη ακόμη και από φρούτα ή λαχανικά σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτά τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από τη φθορά και τη φλεγμονή. Η καφεΐνη αυξάνει προσωρινά τον μεταβολικό ρυθμό και βοηθά στην καύση λίπους, κάτι που αξιοποιούν και πολλά φυσικά «λιποδιαλυτικά» προϊόντα. Επίσης ο καφές σε μέτριες ποσότητες (2–4 φλ. τη μέρα) μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιακής ανεπάρκειας και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. ΑΛΛΑ o καφές πρώτα από όλα είναι παρέα. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από dtk-386 6
baader Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε ΑΛΛΑ o καφές πρώτα από όλα είναι παρέα. διαφωνω με όλα αλλά κυρίως με αυτό ο καφές ειναι εθισμός και καθαρό κέρδος για το εμπόριο τπτ περισσότερο 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, baader είπε διαφωνω με όλα αλλά κυρίως με αυτό ο καφές ειναι εθισμός και καθαρό κέρδος για το εμπόριο τπτ περισσότερο ναι
micos000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε ΑΛΛΑ o καφές πρώτα από όλα είναι παρέα. Ναι, για το τσιγάρο. 1
dtk-386 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, baader είπε διαφωνω με όλα αλλά κυρίως με αυτό ο καφές ειναι εθισμός και καθαρό κέρδος για το εμπόριο τπτ περισσότερο διαφώνησε όσο θες. δεν επιδέχονται αμφισβήτησης τα οφέλη που έχεις από τον καφέ. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από dtk-386
Haldol Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 hours ago, zaq1 said: μπορει καποιος να μου προτεινει χαρμανι για καφε φιλτρου, χωρις αρωματα/γευσεις? θελω να ξεφυγω απο τον ετοιμο jacobs.. Από καφέδες του super market, δοκίμασε Dimello. Ο αγαπημένος μου (αρκετά πιο ωραίος του Jacobs). 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα