Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hint: Στις "προσφορές" σε πολλά vpn μπορείτε να βάλετε και έξτρα κουπόνι που κατεβάζει ακόμα περισσότερο την τιμή. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρείτε τέτοια κουπόνια.

Στο nord ας πούμε plus, 2 έτη είναι ένα 20ρικο κάτω. :P

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Pansp32 είπε

Hint: Στις "προσφορές" σε πολλά vpn μπορείτε να βάλετε και έξτρα κουπόνι που κατεβάζει ακόμα περισσότερο την τιμή. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρείτε τέτοια κουπόνια.

Στο nord ας πούμε plus, 2 έτη είναι ένα 20ρικο κάτω. :P

Plus να δηλώσετε άλλη χωρά πχ Αλβανία για να γλυτώσετε τον φπα (vat 24%)

Δημοσ.
1 hour ago, demian83 said:

με protonvpn κατεβαζω σφαιρα εγω

Προφανώς με συνδρομή. Γιατι στο free με το που δει οτι κατεβαζεις torrents σου διακόπτει την σύνδεση.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Drogan είπε

Plus να δηλώσετε άλλη χωρά πχ Αλβανία για να γλυτώσετε τον φπα (vat 24%)

Αν βάλεις Αλβανία πληρώνεις κανονικά σε ευρώ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα.

Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ.

Ο πάροχος θα δώσει ότι συνδέθηκες στο σέρβερ του VPN στην Ελβετία η τη Ρουμανία. Η υπηρεσία είναι zero log έτσι διαφημίζεται κ γι'αυτό είναι κ ακριβότερη απτις άλλες που είναι τσάμπα σχεδόν κ απτις πιο γρήγορες συγκριτικά.

Ακόμα κ έτσι μετά έχεις τα double VPN κ τα obfuscated που σπάνε τη κίνηση σε 2 σέρβερ κ τρέχα γυρευε. Δεν υπάρχει δηλαδή πια ο Τάσος που συνδέθηκε στο τσάμπαταινίες.γρ μέσω οτενετ αλλά ο Τάσος που μιλάει με κάτι κομπιούτερ στις Μπαχάμες κ τη Σουηδία ταυτόχρονα. 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Ο πάροχος θα δώσει ότι συνδέθηκες στο σέρβερ του VPN στην Ελβετία η τη Ρουμανία. Η υπηρεσία είναι zero log έτσι διαφημίζεται κ γι'αυτό είναι κ ακριβότερη απτις άλλες που είναι τσάμπα σχεδόν κ απτις πιο γρήγορες συγκριτικά.

Ακόμα κ έτσι μετά έχεις τα double VPN κ τα obfuscated που σπάνε τη κίνηση σε 2 σέρβερ κ τρέχα γυρευε. Δεν υπάρχει δηλαδή πια ο Τάσος που συνδέθηκε στο τσάμπαταινίες.γρ μέσω οτενετ αλλά ο Τάσος που μιλάει με κάτι κομπιούτερ στις Μπαχάμες κ τη Σουηδία ταυτόχρονα. 

Ο πάροχος θα δώσει τα πλήρη στοιχεία σου.  Το ιστορικό δεν έχει σημασία.  Τους ενδιαφέρει μόνο ποιος είσαι.  Και από τη στιγμή που ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να πει ποιος είσαι τελείωσε.  Και αυτούς που πιάσανε ακριβό vpn είχαν.  Όταν θέλουν να πιάσουν απλά πιάνουν.   Και αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το θέλουν όσο τίποτε άλλο.  

https://www.quora.com/Do-federal-regulations-allow-the-FBI-or-any-other-government-agency-to-request-my-data-from-my-VPN-or-any-other-security-feature-If-they-can-request-then-are-VPNs-required-to-give-my-data

5 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Δε νομιζω να το ρισκαρει καποιος. Εσυ λες οτι θα ψαξουν μονο τα πειρατικα boxakia, αλλα εαν του αλλου του ερθει το προστιμο 700αρα, επειδη κατεβασε ενα παλιο torrent θα του το πληρωσεις εσυ;

Proton VPN

Όχι δε θα το πληρώσω εγώ.  Αλλά παρασύροντας τον αδαή που θα νομίζει ότι με το vpn μπορεί να κατεβάζει ότι θέλει λέγοντας του ότι θα είναι ασφαλής δεν είναι σωστό.  Αν θέλει κάποιος ειδικά τώρα που υπάρχει έξαρση να είναι ασφαλής τότε να μην ακούσει ούτε εμένα ούτε εσένα και να σταματήσει αυτές τις δραστηριότητες.  

7 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν ισχυει. Με vpn δεν φαινεται πουθενα η διευθυνση σου. Δεν ξερει ο παροχος που μπαινεις και με το no log δεν μπορουν να δωσουν και οι υπηρεσιες vpn στοιχεια. Το vpn ειναι το πιο ασφαλες αυτη τη στιγμη οποτε καλο ειναι να υπαρχει. 

Η διεύθυνση σου δεν φαίνεται.  Αλλά φαίνεται μια διεύθυνση (ψεύτικη) ότι βλέπει νόβα για παράδειγμα και είναι από το Τιμπουκτού.  Όλες αυτές που βλέπουν νόβα και κοσμοτε και δεν βρίσκονται Ελλάδα τις μαζεύει η υπηρεσία σε μια λίστα και τις στέλνει με ένταλμα στους γνωστούς παρόχους.  Αυτοί από εκεί και πέρα είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία των συγκεκριμένων ψεύτικων ip και την πραγματική IP.  Δεν χρειάζεται το ιστορικό.  Αρκεί που είδε η υπηρεσία ότι η συγκεκριμένη ip βλέπει παράνομα συνδρομητική τηλεόραση.  

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω.  

7 ώρες πριν, marios02 είπε

Τι λες. Ειναι πολυ πιο ευκολο να παρουν οι αρχες στοιχεια απο παροχο παρα απο vpn με no log policy. Στην Γερμανία που πεφτουν φουλ πρόστιμα, οσοι εχουν vpn δεν παθαίνουν τιποτα.

Καλά ότι ναναι.   Τους έχεις για χαζούς αυτούς που έχουν αναλάβει.  Οκ.  Επαναλαμβάνω.  Αυτούς που έπιασαν είχαν vpn.  Να μου εξηγήσει κάποιος πως τους έπιασαν.   

• Confused 2
  • Haha 11
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Ο πάροχος θα δώσει τα πλήρη στοιχεία σου.  Το ιστορικό δεν έχει σημασία.  Τους ενδιαφέρει μόνο ποιος είσαι.  Και από τη στιγμή που ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να πει ποιος είσαι τελείωσε.  Και αυτούς που πιάσανε ακριβό vpn είχαν.  Όταν θέλουν να πιάσουν απλά πιάνουν.   Και αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το θέλουν όσο τίποτε άλλο.  

https://www.quora.com/Do-federal-regulations-allow-the-FBI-or-any-other-government-agency-to-request-my-data-from-my-VPN-or-any-other-security-feature-If-they-can-request-then-are-VPNs-required-to-give-my-data

Όχι δε θα το πληρώσω εγώ.  Αλλά παρασύροντας τον αδαή που θα νομίζει ότι με το vpn μπορεί να κατεβάζει ότι θέλει λέγοντας του ότι θα είναι ασφαλής δεν είναι σωστό.  Αν θέλει κάποιος ειδικά τώρα που υπάρχει έξαρση να είναι ασφαλής τότε να μην ακούσει ούτε εμένα ούτε εσένα και να σταματήσει αυτές τις δραστηριότητες.  

Η διεύθυνση σου δεν φαίνεται.  Αλλά φαίνεται μια διεύθυνση (ψεύτικη) ότι βλέπει νόβα για παράδειγμα και είναι από το Τιμπουκτού.  Όλες αυτές που βλέπουν νόβα και κοσμοτε και δεν βρίσκονται Ελλάδα τις μαζεύει η υπηρεσία σε μια λίστα και τις στέλνει με ένταλμα στους γνωστούς παρόχους.  Αυτοί από εκεί και πέρα είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία των συγκεκριμένων ψεύτικων ip και την πραγματική IP.  Δεν χρειάζεται το ιστορικό.  Αρκεί που είδε η υπηρεσία ότι η συγκεκριμένη ip βλέπει παράνομα συνδρομητική τηλεόραση.  

Δεν ξέρει ο isp τι βλέπεις. Μόνο ο provider vpn ξέρει κανείς άλλος. Μάλλον δεν ξέρεις ακριβώς πως δουλεύει το vpn για να γράφεις τα παραπάνω. Ψαξτο καλύτερα. 

• Like 20
  • Thanks 7
Δημοσ.
13 minutes ago, georgiosmag said:

Επειδή δεν καταλαβαίνω.. Εγώ π.χ πού βλέπω το hbo max (νόμιμη συνδρομή) από άλλη χώρα, κινδυνεύω με πρόστιμο? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eri77 είπε

Επειδή δεν καταλαβαίνω.. Εγώ π.χ πού βλέπω το hbo max (νόμιμη συνδρομή) από άλλη χώρα, κινδυνεύω με πρόστιμο? 

Όχι.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Καλά ότι ναναι.   Τους έχεις για χαζούς αυτούς που έχουν αναλάβει.  Οκ.  Επαναλαμβάνω.  Αυτούς που έπιασαν είχαν vpn. Να μου εξηγήσει κάποιος πως τους έπιασαν.   

Είτε κάνανε κάποιο λάθος οι χρήστες ή το vpn δεν είχε no logs policy. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

πάροχος θα δώσει τα πλήρη στοιχεία σου.  Το ιστορικό δεν έχει σημασία.  Τους ενδιαφέρει μόνο ποιος είσαι.  Και από τη στιγμή που ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να πει ποιος είσαι τελείωσε.  Και αυτούς που πιάσανε ακριβό vpn είχαν.  Όταν θέλουν να πιάσουν απλά πιάνουν.   Και αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το θέλουν όσο τίποτε άλλο.

Στο λινκ που έβαλες λέει κυριολεκτικά ότι γράφω,θα δώσει μπλα μπλα #ΕΚΤΟΣ# αν έχει strict zero log policy. Οποτε τι να δώσει κ ποιος; Ο πάροχος ότι συνδέθηκες Ρουμανία η Σεϋχέλλες; 

Σα να πας στο βενζινάδικο κ να ζητήσεις πληροφορίες απτό βενζινα τι έκανε τη βενζίνη ένας που μάλλον πήγε για κόντρες επειδή έστριψε δεξια στο Χίλτον κ κατέβαινε προς Συγγρού πχ. Να πει τι; Ότι είχε ένα κίτρινο Punto? Ωραία και?

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 4
Δημοσ.

To proton VPN είναι zero log? Αν όχι δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το ζερο λογκ ή η έδρα σε Ελβετία (να γιατί δεν κάνουν και τα 2 ταυτόχρονα)??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, madboy είπε

Προφανώς με συνδρομή. Γιατι στο free με το που δει οτι κατεβαζεις torrents σου διακόπτει την σύνδεση.

ναι προφανως με συνδρομη. το p2p ειναι premium feature

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...