7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Silenzio said: Καλησπέρα, όταν αγόρασα το κλειδί απο g2a έλεγε στο πακέτο 1 tb cloud, μου εμφανίζει μόνο 3 gb.. κοροιδία είναι το 1 tb cloud ? Εδώ τι βλέπεις; Από τον πωλητή που ανέβασα πριν 2 μέρες σ μένα φαίνεται έτσι: 12 hours ago, atrigane said: Το δουλεύει κανείς μαζί με adguard στα windows να μας πει αν υπάρχει πρόβλημα; Εγώ (εφαρμογή nordvpn) + Chrome (adguard ext.) Ολα καλά. Επεξ/σία 4 Απριλίου από 7nisiotis 1 1
Manolo Sismanidis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλημερα, παιδια στο nord vpn που θελω να κανω συνδρομη ειναι υποχρεωτικο να βαλω Ελλαδα στο vat? Παει 20+ ευρω συν
atrigane Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 40 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εδώ τι βλέπεις; Από τον πωλητή που ανέβασα πριν 2 μέρες σ μένα φαίνεται έτσι: τέλεια Εγώ (εφαρμογή nordvpn) + Chrome (adguard ext.) Ολα καλά. Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ
anergos13 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε Καλημερα, παιδια στο nord vpn που θελω να κανω συνδρομη ειναι υποχρεωτικο να βαλω Ελλαδα στο vat? Παει 20+ ευρω συν Στο surfshark.com παντως αν βαλεις χωρα Αλβανια δεν προσθετει φπα (δοκιμασμενο) Επεξ/σία 4 Απριλίου από anergos13
panagiotis1988 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Fyi οποιος εχει vivaldi broswer στον υπολογιστη του με λογαριασμο πλεον εχει και δωρεαν protonvpn. 9
Euromaster Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Παλικαρια, παρατηρησα οτι μετα την ενεργοποιηση του vpn στο κινητο μου η μπαταρια πεφτει 20-30% πιο γρηγορα. Πρεπει να κανουμε χρηση του Nordvpn μονο οταν κατεβαζουμε, ή κανουμε streaming?
crimsonwall Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Euromaster said: Παλικαρια, παρατηρησα οτι μετα την ενεργοποιηση του vpn στο κινητο μου η μπαταρια πεφτει 20-30% πιο γρηγορα. Πρεπει να κανουμε χρηση του Nordvpn μονο οταν κατεβαζουμε, ή κανουμε streaming? Πιθανως λογο της εφαρμογης, παλιοτερα με mullvad δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο. Αλλα γενικα ναι δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να το εχεις ανοιχτο 24/7 μονο οταν το χρειαζεσαι Για οσους αντιμετωπιζουν θεμα με vpn και streaming site, το πιθανοτερο ειναι να πεφτει ip block στον server του VPN. Αν βλεπει ο streaming server να εχει 1000 χρηστες απο την ιδια ip το πιθανοτερο ειναι να μπλοκαρεται αυτοματα γιατι το θεωρει επιθεση. Επεξ/σία 4 Απριλίου από crimsonwall 2
Euromaster Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 λεπτά πριν, crimsonwall είπε Για οσους αντιμετωπιζουν θεμα με vpn και streaming site, το πιθανοτερο ειναι να πεφτει ip block στον server του VPN. Αν βλεπει ο streaming server να εχει 1000 χρηστες απο την ιδια ip το πιθανοτερο ειναι να μπλοκαρεται αυτοματα γιατι το θεωρει επιθεση. αρα σε αυτη την περιπτωση τι κανουμε για να δουμε την ταινια?
marios02 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 9:35 ΜΜ, Diavolos666 είπε Θα σε γελάσω, εγώ απλά έψαξα να βρω την προσφορά. Δεν έχω nord vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω γιατί όπως είπαν και άλλοι στα torrent έχει θέμα. Δεν έχει, δεν ξέρω γιατί λένε αυτή την ανακρίβεια κάποιοι, πιάνω full speed στα τορρεντς συνεχεια. 3
Kaboomzer Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Επιλογή για πληρωμή με paypal στο g2a δεν έχει? Πήγα να το πάρω και μόνο gpay και bitcoin δέχεται.
DrFreeman Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 10 minutes ago, marios02 said: Δεν έχει, δεν ξέρω γιατί λένε αυτή την ανακρίβεια κάποιοι, πιάνω full speed στα τορρεντς συνεχεια. Πράγματι, οι ταχύτητες είναι πολύ ικανοποιητικές κι ας μην έχει port-forwarding. 1
J0k3R-73 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε Επιλογή για πληρωμή με paypal στο g2a δεν έχει? Πήγα να το πάρω και μόνο gpay και bitcoin δέχεται. Ισχύει ότι δεν έχει paypal επιλογή ενώ σε άλλα products βγάζει επιλογή το paypal.Άρα δεν δέχεται ο τάδε πωλητής paypal ως μέθοδο πληρωμής.Το θέμα είναι κατά πόσο είναι ασφαλές να πληρώσει κάποιος μέσω gpay.Αν δλδ μπορούν να εκτεθούν τα στοιχεία της κάρτας σου στον πωλητή.Όποιος γνωρίζει περισσότερα για πληρωμές μέσω gpay ας μας δώσει τα φώτα του.
marios02 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 22 ώρες πριν, stark είπε Η χρήση VPN με σύνδεση (μέσω VPN) σε κάποιον ελληνικό server μας παρέχει προστασία, δηλαδή έχει νόημα; Ή θεωρούμε - για κάποιο λόγο - πιο ασφαλές το να συνδεθούμε σε server άλλης χώρας; Το NordVPN με τα default settings στο auto, με συνδέει σε ελληνικούς servers κατά προτεραιότητα. Ακόμα και P2P (specialty server) να επιλέξω, με συνδέει σε ελληνικό server. Μου παρέχει προστασία αυτό ή χάνω κάτι σε επίπεδο "προστασίας"; p.s. Λογικά εφόσον μεσολαβεί το "zero log policy" του NordVPN, θεωρώ πως δεν χάνω κάτι σε θέμα προστασίας (συνδεδεμένος στην ίδια τη χώρα μου), αλλά είπα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος. οχι το ιδιο ακριβώς είναι είτε ελληνικός είτε ξένος. 5 ώρες πριν, sam187 είπε Η μόνη λύση που βρίσκω είναι να κλείσω το vpn , να ξεκινήσει η ταινία 1 δευτερόλεπτο , και να κουμπώσω vpn. Έτσι παίζει … Από την αρχή όμως με vpn με τιποτα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις χωρες. Δοκίμασα και το p2p αλλά τζίφος… Αν υπάρχει κάποιος έμπειρος εδώ και ξέρει ας μας πει μια λύση θα ήμουν υπόχρεος! για ποια εφαρμογη αναφερεσαι στις ταινιες; 1
pakitis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 14 λεπτά πριν, J0k3R-73 είπε Ισχύει ότι δεν έχει paypal επιλογή ενώ σε άλλα products βγάζει επιλογή το paypal.Άρα δεν δέχεται ο τάδε πωλητής paypal ως μέθοδο πληρωμής.Το θέμα είναι κατά πόσο είναι ασφαλές να πληρώσει κάποιος μέσω gpay.Αν δλδ μπορούν να εκτεθούν τα στοιχεία της κάρτας σου στον πωλητή.Όποιος γνωρίζει περισσότερα για πληρωμές μέσω gpay ας μας δώσει τα φώτα του. To gpay έτσι κι αλλιώς άλλη κάρτα εμφανίζει. Διορθώστε με οι ειδικοί 2
Alexrose Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπέρα ξέρει κάποιος εάν το λογαριασμό σε surf shark μπορούνε να τον μοιραστούν πολλά άτομα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις