bstefos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Έχουν γίνει όλα τα προαναφερθέντα. Απλά πιστεύω ότι ως συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις. Με άλλα λόγια αγοράζεις κατευθείαν από την Nord. Όπως Netflix από την ίδια την Netflix. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είδομεν
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Πουλο και το δικο μου. εληγε απριλη του 2027 κ το εληξαν. Και στον αδερφο μου που αγορασε. Εστειλα μηνυμα στον πωλητη που το αγορασα.
letom Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Σε όσους σας έληξε γράψτε απο ποιον πωλητή αγοράσατε να δούμε σε πρώτη φάση αν είναι ο ίδιος ή αν είναι γενικότερο το πρόβλημα. 1
Python_Master Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Προτείνω να αρχίσετε το "Buyer/Seller Conversation": https://dashboard.g2a.com/support/conversations 1
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 λεπτά πριν, g_mateo είπε Από ποιον πωλητή το πήρατε; "Your order from Activator"
bstefos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1) Δεν έχω account στο G2A 2) όσον αφορά τον πωλητή θα το δω αργότερα γιατί τώρα είμαι εκτός. (Θα ενημερώσω αργότερα δηλαδή).
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου digital imperium βλεπω ο ενας, activator o 2oς... και απ τους 2 εχω αγορασει κ μου τα εληξαν... ποσο πολυ τυχη; χαχαχαχα στον 3ο πωλητη ακομα δουλευει (Unique_adventures)
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Αγορά από G2A με seller τον Digital_imperium στις 6 Απριλίου και ακόμα κρατάει το subscription.
Python_Master Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 minutes ago, bstefos said: Έχουν γίνει όλα τα προαναφερθέντα. Απλά πιστεύω ότι ως συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις. Με άλλα λόγια αγοράζεις κατευθείαν από την Nord. Όπως Netflix από την ίδια την Netflix. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είδομεν Στα ~23 ευρώ που πλήρωσα εγώ, το ισάξιο απο την επίσημη ιστοσελίδα, χωρίς κάποια έκπτωση (που ανά καιρούς κάνουν μεγάλες), είναι ~1,8 μήνες, απο τους οποίος δεν έλαβα ούτε τον έναν ολόκληρο. Οπότε, όχι. Επειδή ο άλλος είναι απαταιώνας, δεν σημαίνει ότι μάθαμε κάτι. Υπάρχουν και έμπιστοι πωλητές, με πολύ καλές εκπτώσεις. Δεν μπορείς πάντα να ξέρεις εξαρχής. Τώρα το θέμα είναι άμα το G2A είναι "κύριος" και αφού δει ότι ο άλλος είναι λαμόγιο και βρωμίζει την ιστοσελίδα του, τον τιμωρήσει και μας επιστρέψει τα χρήματα. Γι' αυτό μάλιστα και τόσοι έκαναν το βήμα και πήραν το subscription. Άμα ήταν με κλειστά τα μάτια και χωρίς βοήθεια σε περίπτωση απάτης, δεν θα πουλούσε.
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Αγόρασες από 3 αντί να πάρεις έναν απ'εθείας από nord ?? Aν ρωτας εμενα, προφανως οι συνδρομες πηγαν σε διαφορετικα ατομα που τις μοιραζονται με αλλα ατομα. για αυτο κ εγιναν 3 αγορες. εγω απλα τους εξυπηρετησα. 1
BrollyFX Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Η αγορά στη δική μου περίπτωση έγινε από τον πωλητή Piloteshopping o οποίος απάντησε το παρακάτω στο ticket που ανοιξα στο G2A 1
manolis940 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 λεπτά πριν, bstefos είπε Το όνομα του πωλητή πού ζητήσατε πριν είναι kingsafe. Βλέπω ότι στο G2A έχει 99% positive feedback. Νομίζω ότι αν μιλήσεις μαζί του θα σου βρει κάποια λύση. https://www.g2a.com/user/Kingsafe
Προτεινόμενες αναρτήσεις