Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Όλα οκ, μου έδωσαν refund από το support της g2a και κωδικό εκπτωσης για επομενη αγορα.

Τώρα σε ποιο VPN παμε?? Έχει βρει κανείς καμιά καλή προσφορά? 

Είχες κάνει ''file claim'' αφού είχαν περάσει 7 μέρες απο τη μέρα που επικοινώνησες με τον πωλητή?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Είχες κάνει ''file claim'' αφού είχαν περάσει 7 μέρες απο τη μέρα που επικοινώνησες με τον πωλητή?

Δεν χρειάζεται, ανοίγεις και τώρα. Αλλά όχι από τη σελίδα που μιλάς με τον πωλητή. 

Εδώ έχω ένα πολύ πρόχειρο οδηγό https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/#findComment-60725507

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως εγραψα και πιο  πριν που μου απαντησαν στο facebook, οτι θα μου επιστεψουν τα χρηματα στην καρτα.

ξεχασα να πω οτι μετα απο λιγο μου εστειλαν και email

Hello!
Your money for the order has been returned and it will get back to you soon. Depending on the payment method, the money will get back to you in up to 28 business days.

Επεξ/σία από achilleas1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

email και σε εμένα από G2A για την έγκριση refund και περιμένω για το πότε θα μπούνε.

Πωλητής ήταν ο "Activator"

Απο την μια μπράβο στο g2a, από την άλλη δεν νομίζω πως θα τους έπαιρνε και να μην κάνουν κάτι σε τόσο μεγάλο αριθμό πελατών.

Απο την μια δηλαδή λες "μπραβο, θα τους ξαναεμπιστευτώ, από την άλλη όμως αναρωτιέμαι αν θα κάνανε σωστά όλη αυτή την διαδικασία για μεμονωμένα περιστατικά - πελάτη...

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι ψωνίζετε vpn επίσημα(και καλά κάνετε) βάλτε κουπόνια ρε. Τσάμπα είναι. Μέχρι και 20% έκπτωση δίνουν.

Δημοσ.

με συγχωρειτε θα τα ξαναπω

εκανα cashback απο quidco και γενικα πρωτη φορα κανω και θα ηθελα να ρωτησω την εμπειρια σας σε αυτο το site. δε θελω να περασουν 30 μερες και μετα να μου πουν «ακυρη η επιστροφη». αμα ηταν ετσι το πληρωνα κανονικα με κουπονι και χωρα αλβανια για να  μου εβγαινε πιο φθηνα.

Δημοσ.

Μήπως θα ήταν λογικό, αν και όριο του σπαμ, να φτιάξουμε μια λίστα με τους "επικίνδυνους" πωλητές για να τους αποφεύγουμε?

Πχ με παράθεση του ενός να γράφουμε από κάτω ο κάθε ένας τον πωλητή με τον οποίο είχαμε την συναλλαγή, αν δεν έχει προστεθεί στην λίστα από άλλο μέλος.

Πχ παράθεση το απο κάτω και συμπλήρωση.

1 Activafor

2

3

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Μήπως θα ήταν λογικό, αν και όριο του σπαμ, να φτιάξουμε μια λίστα με τους "επικίνδυνους" πωλητές για να τους αποφεύγουμε?

Δε νομίζω να υπήρχε έστω ένας πωλητής που να πούλησε κλειδί εκτός revolut με ~20€ . Δλδ αποκλείεται σε κάποιον να μη κλειδώσει , εκτός αν μία τουλάχιστον στο εκατομμύριο , πήρε κλειδί απο κανονικό λογαριασμό revolut που θα χρησιμοποιηθεί για χρόνια κανονικά .

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι από όλους αυτούς, αν δεν τους απορρίψει το g2a, μπορεί κάποιος να βρει στο άμεσο μέλλον κωδικό για άλλο "προϊόν" / πρόγραμμα / παιχνίδι

Κι εφόσον έχουν βγάλει από τις πωλήσεις τους τα συγκεκριμένα προϊόντα (κλειδιά για nord) μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί ξανά...

Θα μου πείτε "ας κοιτάμε τις κριτικές τους"....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Το θέμα είναι ότι από όλους αυτούς, αν δεν τους απορρίψει το g2a, μπορεί κάποιος να βρει στο άμεσο μέλλον κωδικό για άλλο "προϊόν" / πρόγραμμα / παιχνίδι

Κι εφόσον έχουν βγάλει από τις πωλήσεις τους τα συγκεκριμένα προϊόντα (κλειδιά για nord) μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί ξανά...

τσέκαρε αξιολογήσεις και θα καταλάβεις . Πχ ο kingsafe 

https://www.g2a.com/user/Kingsafe/ratings

είχε 99% θετικές και πάνω απο 1600 συναλλαγές . Δε νομίζω να ήταν σκάμερ πριν .

Από 8/5 που έφαγε περίπου 160 αρνητικές , πάει το προφίλ του σαν έμπορος . Δηλαδή δεν θα τους προτιμήσεις έτσι και αλλιώς σε επόμενη αγορά ...

• Like 1
Δημοσ.

Από τον ίδιο "χονδρέμπορα" ψώνισαν και οι πωλητές εκεί οπότε μην ασχολείστε περαιτέρω με λίστες και παραλίστες. Απλά κάντε το claim για επιστροφή χρημάτων και πάμε παρακάτω! Α και λίγο υπομονή στην αναμονή για τα χρήματα μην περιμένετε κόκκινο τηλέφωνο με τον πωλητή σε δευτερόλεπτα! :)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos99 είπε

Από τον ίδιο "χονδρέμπορα" ψώνισαν και οι πωλητές εκεί οπότε μην ασχολείστε περαιτέρω με λίστες και παραλίστες. Απλά κάντε το claim για επιστροφή χρημάτων και πάμε παρακάτω! Α και λίγο υπομονή στην αναμονή για τα χρήματα μην περιμένετε κόκκινο τηλέφωνο με τον πωλητή σε δευτερόλεπτα! :)

σε μενα η g2a μου εκανε επιστροφη χρηματων που τους μιλησα χτες (οχι οτι θα τα παρω σε μια βδομαδα ας πουμε)

προφανως ο πωλητης piloteshipping πως τον λενε δε θα απαντουσε

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ σήμερα (οκ, χθες μάλλον, Σάββατο) που είχα το χρόνο μια επικοινωνία με τον πωλητή (Keyspremium - οι οποίοι, απ' ό,τι είδα τώρα είναι στην Πολωνία), ζητώντας refund.

Μου απάντησε 00:56 απόψε (Σάββατο βράδυ!) και μου πρότεινε στο ίδιο μήνυμα(!) -μάλλον... έμαθε από όλους τους προηγούμενους!- refund (και το G2A μου έβγαλε κατευθείαν μέσα στη συνομιλία κουμπί για αποδοχή ή απόρριψη του refund), ή αν θέλω καινούριο κλειδί, υποτίθεται από καινούριο batch(!)  Δεν επρόκειτο να δεχθώ έτσι κι αλλιώς, αλλά ειδικά έχοντας δει και τι έγραψε πριν 2 σελίδες ο ALBA13, αρνήθηκα (ευγενικά!) και είπα ότι θα προτιμήσω το refund.  Στη συνέχεια πάτησα και το κουμπί που μου είχε βγάλει και έλαβα επί τόπου μήνυμα (μέσα στο G2A), αλλά και mail άμεσα ότι έγινε το refund και θα δω τα χρήματα (το πλήρες ποσό, $19.4, μαζί με το fee που είχε χρεωθεί) στο μέσο με το οποίο έκανα την πληρωμή μου το πολύ εντός 48 ωρών.
Η δε Revolut (την οποία είχα συνδέσει με GPay για να κάνω την πληρωμή) μου γράφει "1 incoming Payment $19.4 from G2A, due in 4 days".

Όλα καλά και εδώ λοιπόν, τελικά...
Το θέμα είναι τι παίρνουμε τώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...