madboy Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ 33 minutes ago, APPLEGEEK said: Stremio streaming,; Δεν χρησιμοποιω.
dimitris21gr Δημοσ. χθες στις 01:40 μμ Δημοσ. χθες στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) Επειδή το NordVPN με αυτά και με αυτά δοκιμάστηκε και κρατά υψηλές ταχύτητες το πήρα επίσημα 2 χρόνια στα 83 ευρώ. Torrents δε με ενδιαφέρουν άμεσα αφού τα κατεβάζω μέσω debrid service . Επεξ/σία χθες στις 01:40 μμ από dimitris21gr
Pansp32 Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ 2 ώρες πριν, jimis98 είπε από που? Χρησιμοποίησε τον γουγλη. "ΌνομαVPN" coupon Σου βγάζει κάμποσα. Δοκιμάζεις 2-3 για το vpn που θες(όταν πας να πληρώσεις λέει να βάλεις κουπόνι). Κρατάς όποιο δίνει μεγαλύτερη μείωση.
korakios Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ 41 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Επειδή το NordVPN με αυτά και με αυτά δοκιμάστηκε και κρατά υψηλές ταχύτητες το πήρα επίσημα 2 χρόνια στα 83 ευρώ. Torrents δε με ενδιαφέρουν άμεσα αφού τα κατεβάζω μέσω debrid service . με δωρεάν proton (ή δωρεάν άλλο vpn) δεν κατέβαιναν ????
emperor4her Δημοσ. χθες στις 02:27 μμ Δημοσ. χθες στις 02:27 μμ ποτε απαντανε απο g2a? ανοιξα ticket πριν 3 μερες, και ακομη ειναι σε waiting for support.
sakisgri Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ 10 ώρες πριν, PETRITIS13 είπε Άμα τα αγοράσεις με κάρτα από αυτές του ΟΑΕΔ που σου έχουν μηνει λίγα λεφτά θα σου δημιουργήσει χρεως στα 2 χρόνια?αφού λέει αυτόματη ανανέωση? Νομίζω μπορείς να ξε τσεκάρεις την αυτόματη ανανέωση. Αν κάποιος ξέρει με σιγουριά ας απαντήσει. 25 λεπτά πριν, emperor4her είπε ποτε απαντανε απο g2a? ανοιξα ticket πριν 3 μερες, και ακομη ειναι σε waiting for support. Τις πιο πολλές φορές σε μια ώρα απαντάνε. Έκανες ένα λάθος, στο "Category" έπρεπε να βάλεις "Order Status". Αυτό που έβαλες είναι για τους πωλητές (For Sellers) ίσως γιαυτό να αργεί.
spairok Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ εχθες το βραδυ πηρα απαντηση μεσω g2a οχι απο την g2a δεν εστειλα εκει ακομα εστειλα στον seller digital imperium. του ειχα στειλει 8/5 απαντησε 10/5 μου ζητησε συγνωμη για οτι εγινε μου ειπε οτι ουσιαστικα ο distributor που ειχε για τα κλειδια τον εξαπατησε. και ζητησε συγνωμη για την αργη απαντηση ( μετα απο 2 μερες δεν το περιμενα καν να απαντησει anyway) και μου ειπε αν θελω τα χρηματα πισω η ενα νεο κανονικα λειτουργικο κλειδι. του ειπα οτι αν δεν θα εχω θεμα με το νεο. δωσε μου κλειδι . δεν με ενδιεφερε να παρω το 25αρικο.. πισω το θεωρουσα χαμενο, περιμενω να δω τι κλειδι θα στειλει και θα ενημερώσω. παντως πολυ τυπικος δεν ειπε καν κουβεντα σε φαση οπως αλλα παιδια που πηραν απαντηση οτι οταν το πουλησα δουλεβε το κλειδι βρειτε τα με νορντ... κατευθειαν μου λεει σορυ μας εξαπατησε ο προμυθευτης μας. και μαλιστα γινεται ενας χαμος μου ειπε με το ιδιο ζητημα γιαυτο αργω να απαντησω θες λεφτα η κλειδι νεο. (δεν το περιμενα)
sakisgri Δημοσ. χθες στις 03:46 μμ Δημοσ. χθες στις 03:46 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, spairok είπε εχθες το βραδυ πηρα απαντηση μεσω g2a οχι απο την g2a δεν εστειλα εκει ακομα εστειλα στον seller digital imperium. του ειχα στειλει 8/5 απαντησε 10/5 μου ζητησε συγνωμη για οτι εγινε μου ειπε οτι ουσιαστικα ο distributor που ειχε για τα κλειδια τον εξαπατησε. και ζητησε συγνωμη για την αργη απαντηση ( μετα απο 2 μερες δεν το περιμενα καν να απαντησει anyway) και μου ειπε αν θελω τα χρηματα πισω η ενα νεο κανονικα λειτουργικο κλειδι. του ειπα οτι αν δεν θα εχω θεμα με το νεο. δωσε μου κλειδι . δεν με ενδιεφερε να παρω το 25αρικο.. πισω το θεωρουσα χαμενο, περιμενω να δω τι κλειδι θα στειλει και θα ενημερώσω. παντως πολυ τυπικος δεν ειπε καν κουβεντα σε φαση οπως αλλα παιδια που πηραν απαντηση οτι οταν το πουλησα δουλεβε το κλειδι βρειτε τα με νορντ... κατευθειαν μου λεει σορυ μας εξαπατησε ο προμυθευτης μας. και μαλιστα γινεται ενας χαμος μου ειπε με το ιδιο ζητημα γιαυτο αργω να απαντησω θες λεφτα η κλειδι νεο. (δεν το περιμενα) Το ίδιο απάντησε και σε εμένα ο Digital_imperium, βέβαια αφού πήρα το refund από την G2A. Αυτός που απαντούσε "όταν το πούλησα δούλευε το κλειδί, βρείτε τα με νορντ" είναι ο Piloteshopping και είναι εξαφανισμένος, στο store δεν έχει ούτε ένα προϊόν. Επεξ/σία χθες στις 03:47 μμ από sakisgri 1
Euromaster Δημοσ. χθες στις 04:51 μμ Δημοσ. χθες στις 04:51 μμ 1 ώρα πριν, spairok είπε εχθες το βραδυ πηρα απαντηση μεσω g2a οχι απο την g2a δεν εστειλα εκει ακομα εστειλα στον seller digital imperium. του ειχα στειλει 8/5 απαντησε 10/5 μου ζητησε συγνωμη για οτι εγινε μου ειπε οτι ουσιαστικα ο distributor που ειχε για τα κλειδια τον εξαπατησε. και ζητησε συγνωμη για την αργη απαντηση ( μετα απο 2 μερες δεν το περιμενα καν να απαντησει anyway) και μου ειπε αν θελω τα χρηματα πισω η ενα νεο κανονικα λειτουργικο κλειδι. του ειπα οτι αν δεν θα εχω θεμα με το νεο. δωσε μου κλειδι . δεν με ενδιεφερε να παρω το 25αρικο.. πισω το θεωρουσα χαμενο, περιμενω να δω τι κλειδι θα στειλει και θα ενημερώσω. παντως πολυ τυπικος δεν ειπε καν κουβεντα σε φαση οπως αλλα παιδια που πηραν απαντηση οτι οταν το πουλησα δουλεβε το κλειδι βρειτε τα με νορντ... κατευθειαν μου λεει σορυ μας εξαπατησε ο προμυθευτης μας. και μαλιστα γινεται ενας χαμος μου ειπε με το ιδιο ζητημα γιαυτο αργω να απαντησω θες λεφτα η κλειδι νεο. (δεν το περιμενα) Και εγώ στον ίδιο πωλητή το είχα πάρει αλλά ζήτησα τα λεφτά πίσω γιατί δεν το ρισκάρω πάλι να μου δώσει μαϊμού κλειδί και να δουλέψει για 1 μήνα, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει 1 μερα τώρα.. Απορώ πως εμπιστεύεστε να σας δώσει ξανά κλειδί 🔑 που να ισχύει για 2 χρόνια.
jimpsar Δημοσ. χθες στις 04:58 μμ Δημοσ. χθες στις 04:58 μμ 6 λεπτά πριν, Euromaster είπε Και εγώ στον ίδιο πωλητή το είχα πάρει αλλά ζήτησα τα λεφτά πίσω γιατί δεν το ρισκάρω πάλι να μου δώσει μαϊμού κλειδί και να δουλέψει για 1 μήνα, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει 1 μερα τώρα.. Απορώ πως εμπιστεύεστε να σας δώσει ξανά κλειδί 🔑 που να ισχύει για 2 χρόνια. Από τον ίδιο και εγώ ίδια απάντηση έδωσε . Αρχικά τον είπα οκ αλλά δεν απάντησε ξανά και ενημέρωσα και αυτόν και το g2a για refund .
Bignickftw Δημοσ. χθες στις 05:07 μμ Δημοσ. χθες στις 05:07 μμ Πάντως ο Keyspremium μάλλον κάνει self review-bombing μπας και ανέβει το positive feedback ξανά, έχει αρκετές θετικές κριτικές σχετικά με το NordVPN σήμερα, ενώ δεν έχει καν στο κατάστημά του available το προϊόν.
jimis98 Δημοσ. χθες στις 05:15 μμ Δημοσ. χθες στις 05:15 μμ 4 ώρες πριν, madboy είπε Εγω αγόρασα το ProtonVpn για 2 χρόνια στα 71 ευρω. Για torrents που ενδιαφέρομαι φαίνεται καλό. έχει kill switch,no logs,port forwarding?
madboy Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ 22 minutes ago, jimis98 said: έχει kill switch,no logs,port forwarding? Ναι. 1
emperor4her Δημοσ. χθες στις 05:43 μμ Δημοσ. χθες στις 05:43 μμ 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Τις πιο πολλές φορές σε μια ώρα απαντάνε. Έκανες ένα λάθος, στο "Category" έπρεπε να βάλεις "Order Status". Αυτό που έβαλες είναι για τους πωλητές (For Sellers) ίσως γιαυτό να αργεί. Ναι ειχα στειλει πριν διαβασω εδω τη διαδικασια.. και δεν με αφηνει να δημιουργησω καινουρια, ουτε να αλλαξω το category..
sakisgri Δημοσ. χθες στις 05:49 μμ Δημοσ. χθες στις 05:49 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, jimis98 είπε έχει kill switch,no logs,port forwarding? Έχει killswitch αλλά όπως και το Nord όχι για tv box/androd tv, σε pc και κινητό έχει κανονικά. No Logs, έχει και το έχει αποδείξει. Έχει Port forwarding, Secure core, Tor και Split tunneling. 10 λεπτά πριν, emperor4her είπε Ναι ειχα στειλει πριν διαβασω εδω τη διαδικασια.. και δεν με αφηνει να δημιουργησω καινουρια, ουτε να αλλαξω το category.. Αν δεν πάρεις απάντηση, λογικά θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν οι 7 μέρες (από την πρώτη συνομιλία με τον πωλητή) και να ανοίξεις ticket από τη σελίδα με την συνομιλία με τον πωλητή (Buyer/seller coversations). Επεξ/σία χθες στις 05:52 μμ από sakisgri 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα