murcielago580 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Το nordvpn ειναι log free? διαβαζω τοση ωρα και δεν βρισκω κατι επ αυτου...
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, J0k3R-73 said: Παιδιά στο g2a που λέτε στο description λέει ότι το nordvpn παρέχει 2800+ servers και υποστηρίζει μέχρι 6 συσκευές ταυτόχρονα.Ενώ στο επίσημο site της nord λεει ότι έχει 7,300+ servers και υποστηρίζει μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα.Παίζει καμία &*#στιά εκεί;Γιατί είναι πολύ καλή η τιμή για αυτά τα πακέτα που δίνει.Too good to be true? Ή απλά παίζει να είναι πολύ παλιά η περιγραφή προϊόντος; Το πιθανοτερο λαθος στο copy/paste των προδιαγραφων. Αλλωστε δεν ειναι κατι που επηρεαζει τις παρεχομενες υπηρεσιες, ειναι ενα το πλανο ως vpn. Αγοραζεις δηλαδη πληρη προσβαση στο vpn. Τα υπολοιπα (vpn pass και vault) ειναι οι εξτρα υπηρεσιες. Αρα απαξ και σου λειτουργησει εχεις φουλ προσβαση, το βλεπεις κιολας στο προφιλ σου μεσα στο dashboard του nord στο web, οπου εκει εισαι εσυ και η nord δεν παρεμβαινει ουτε το G2A ουτε ο κλειδουχος/πωλητης. 4 minutes ago, murcielago580 said: Το nordvpn ειναι log free? διαβαζω τοση ωρα και δεν βρισκω κατι επ αυτου... https://nordvpn.com/features/deal-site/ No user tracking -> No logs VPN Επεξ/σία 3 Απριλίου από Sebu 2
giantzeron Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 minutes ago, murcielago580 said: Το nordvpn ειναι log free? διαβαζω τοση ωρα και δεν βρισκω κατι επ αυτου... ειναι no log αν εννοεις αυτο 1
AonDuine Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 8 minutes ago, murcielago580 said: Το nordvpn ειναι log free? διαβαζω τοση ωρα και δεν βρισκω κατι επ αυτου... https://nordvpn.com/features/no-log-vpn/ 1
jimsomebody Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου On 02/04/2025 at 06:27, stman said: Εγώ έκανα αγορά πριν τρεις μέρες . 24 μήνες με 3€/ μήνα . Δεν κόβει καθόλου από ταχύτητα και δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής . Έγινε μέσα από αυτό το link https://protonvpn.com/l/special-pcmag-deal/ καλησπέρα, αυτή η προσφορά ειναι μόνο για νέους χρήστες? Γιατι πάω να κάνω την ετήσια και αφου βάλω το mail μου μου λέει οτι αυτή η διεύθυνση χρησιμοποιείται ήδη. Αν κανω log in απο τη σελίδα του προτον και πάω στα πακέτα μου βγάζει υψηλότερες τιμές αγοράς. αν ξαναμπώ μεσω του λινκ σας με βγάζει σαν log out στο λινκ και παλι μου λέει οτι χρησιμοποιείται το mail..... Δεν εχω πρόβλημα να κάνω καινούριο λογαριασμό με αλλο mail αν χρειάζεται γιατι είναι οντως καλή τιμή...
sintalkas Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Με nord vpn ειναι ασφαλες να μπαινουμε stremio στην ελλαδα αυτη τη στιγμη? Επεξ/σία 3 Απριλίου από sintalkas
giantzeron Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 9 minutes ago, sintalkas said: Με nord vpn ειναι ασφαλες να μπαινουμε stremio στην ελλαδα αυτη τη στιγμη? και εγω την ιδια απορια εχω...
Pansp32 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Α) Όσοι αγοράζετε τσεκάρετε προσεκτικά τι γράφουν στον τίτλο. Αλλιώς απλά ρωτήστε τους. Απαντάνε. Για την συγκεκριμένη πρόταση υπάρχουν αρκετές. Ένας το περιέγραψε στην προηγούμενη σελίδα νομίζω(με ένα μικρό λάθος όσον αφορά το "ultra"). Αυτό που λέει στον τίτλο + nordpass, nordlocker είναι το αντίστοιχο complete. Αυτό μόνο με το nordpass είναι το plus. Αυτό που δεν αναφέρει κανένα από τα 2 νομίζω και πάλι είναι το plus. Παίζεται. Βέβαια είναι και τι θα σου κάτσει. Είδα διάφορους που το "φθηνό" πήραν και το αντίστοιχο complete της nord έλαβαν. Μόνη διαφορά είναι αν πληρώσετε αυτό με το nordpass, nordlocker(το "ακριβό". Κανά 2-3 ευρώ διαφορά ανάλογα την ώρα που το πετύχετε) απλά θα μπορέσετε να τους ζητήσετε άλλο κλειδί. Στα άλλα γράφουν ότι δεν περιλαμβάνονται σε αυτό που πουλάνε και είναι λάθος του αγοραστή. Πρακτικά δεν νομίζω να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το vpn οι περισσότεροι χρησιμοποιείτε. Το nordpass λογικά είναι ο password manager της nord και το άλλο είναι αποθηκευτικός χώρος. Άμα έχετε το plus είστε μια χαρά για την τιμή. Βασικά και το basic να έχετε πάλι σας συμφέρει σαν τιμή. Τέλος πάντων παίζει να είναι λίγο γτπ και η διαχείριση του site. Είναι copy paste όλα και μάλλον δεν "φταίνε" οι πωλητές. Ότι προιόν υπάρχει είναι copy paste και άντε κανάς τίτλος αλλάζει. Γι αυτό είναι ρωτάτε είτε ψιλορισκάρετε. Β) Κανείς δεν θα σας πει αν είστε safe για torrenting, streaming κλπ. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα vpn. Στα top γενικά. Παρένθεση: Αν η ερώτηση είναι να μπείτε στους σέρβερ του vpn που έχουν έδρα Ελλάδα τότε η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχει διαφορά είτε μπείτε στον ελληνικό σέρβερ είτε μπείτε στης γουαδελούπης. Αφού συνδεθείς στο vpn υποτίθεται ότι τα δεδομένα που στέλνεις-λαμβάνεις από τον σέρβερ είναι κρυπτογραφημένα. Επίσης θεωρητικά η εταιρεία δεν κρατάει αρχείο από το τι κάνεις. Σημείωση ότι κρατάει προσωρινό αρχείο ότι συνδέθηκες. Νομίζω διαγράφεται κανά 15λεπτο ή καμιά ώρα αφού κλείσεις το vpn. Το γράφει στο site αλλά και σε reviews. Τα περισσότερα το κάνουν αυτό. Όχι μόνο το nord. Υποτίθεται για λειτουργικούς λόγους. Αμφιβάλλω ότι θα ασχοληθεί κανείς με τον Μπάμπη από το Μενίδι ή το Μαράκι από την Καλλιθέα που είδε 10 ταινίες και 3 σειρές και κατανάλωσε 50gb δεδομένα το μήνα. Παρόλαυτα όπως έχει αναφερθεί πολλάκις "ρυθμίστε" το σωστά(kill switch δλδ) και άμα φοβάστε ότι σας κατασκευπεύει το fbi βάλτε να περνάει από 2 σέρβερ ή ανοίξτε το tor. Τι να σας πούμε. Υπάρχει το RealDebris με κάποιο πρόσθετο κόστος. Τέλος πάντων. Ψυχραιμία. Παίξτε το vpn όταν χρειάζεται και χαλαρώστε. Υ.Γ. Απ' ότι έχω διαβάσει είναι εφικτό να φας πρόστιμο και με vpn ακόμα και το kill switch να δουλεύει. Αλλά για κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να προσλάβουν υπερβολικά εξιδεικευμένους ανθρώπους("hackers") για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Είναι περίπλοκο, κοστοβόρο και ασύμφορο. Καθίστε να πέσει κανά πρόστιμο πρώτα και μετά βλέπουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Όλα είναι στην θεωρία ακόμα. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Pansp32 10
studiosakis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 14 hours ago, turbat0s said: Άσχετο, αλλά με ποια εφαρμογή κατεβάζεις? ClipGrab 1
sintalkas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου δεν κατατοπιστηκα ρωταω αν το basic προγραμμα κανει δουλεια γιατι θελει να το βαλει ενας γνωστος μου
Pansp32 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 λεπτά πριν, sintalkas είπε δεν κατατοπιστηκα ρωταω αν το basic προγραμμα κανει δουλεια γιατι θελει να το βαλει ενας γνωστος μου Περιληπτικά ναι. Spoiler Υπάρχει και το surfshark που θεωρείται top. Νομιμότατα από την εταιρεία με 57 ευρώ 27 μήνες( κωδικοί voucher: comeback_89dye ή never_7tulm). φπα καμιά αλβανία. Αλλιώς υπάρχουν δεκάδες άλλα. Καλά είναι όλα.
Apostol. Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου On 31/03/2025 at 17:33, geomrk said: με debrid απλα φαινεται οτι κατεβαζεις ενα αρχειο με ονομα Snow White 4k HDR (2025). Αυτο απο μονο του δεν λεει κατι,δεν φαινεται οτι διαμοιραζεσαι αρχεια απο αλλους ή με αλλους. Εκτος αν καπως απαγορευτουν οι host των debrid θεωρω Me debrid φαινεται μονο οτι εισαι συνδεδεμενος στο server τους. Λογω https δεν φαινεται τι κατεβαζεις και σιγουρα δεν φαινονται filenames. Το μονο που φαινεται ειναι το domain name απο το οποιο κατεβαζεις. 4
sam187 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλημέρα σε όλους Κατοχος και εγώ nord vpn , παρατηρώ όμως ότι δεν μου ανοίγει σχεδόν καμία ταινία από τα γνωστά ελληνικά site…Κάνω κάτι λάθος ; Όποια χώρα και να βαλω… Σε αλλες είτε απλά ανοίγει το site αλλά δεν παίζει ποτε η ταινία , σε αλλες δεν ανοίγει ποτε το site. Δοκίμασε κανεις να δει ταινία με ενεργοποιημένο το vpn?
Vasilisxd Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 minute ago, sam187 said: Καλημέρα σε όλους Κατοχος και εγώ nord vpn , παρατηρώ όμως ότι δεν μου ανοίγει σχεδόν καμία ταινία από τα γνωστά ελληνικά site…Κάνω κάτι λάθος ; Όποια χώρα και να βαλω… Σε αλλες είτε απλά ανοίγει το site αλλά δεν παίζει ποτε η ταινία , σε αλλες δεν ανοίγει ποτε το site. Δοκίμασε κανεις να δει ταινία με ενεργοποιημένο το vpn? Και εγώ το ίδιο θέμα έχω με "γνωστό" Ελληνικό site και έχω δοκιμάσει αρκετά VPN και ρυθμίσεις. Η πλάκα είναι ότι με ProtonVPN έπαιξε κάνα 2 φορές και ξαφνικά σταμάτησε.
sam187 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Η μόνη λύση που βρίσκω είναι να κλείσω το vpn , να ξεκινήσει η ταινία 1 δευτερόλεπτο , και να κουμπώσω vpn. Έτσι παίζει … Από την αρχή όμως με vpn με τιποτα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις χωρες. Δοκίμασα και το p2p αλλά τζίφος… Αν υπάρχει κάποιος έμπειρος εδώ και ξέρει ας μας πει μια λύση θα ήμουν υπόχρεος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα