Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NIKOS25271 είπε

Το Nord δεν υποστηρίζει port forwarding. Τα private sites σε βλέπουν μεν συνδεδεμένο αλλά χωρίς να διαμοιράζεις.  

Δεν ισχύει αυτό για  το site που είμαι τα δείχνει κανονικά ενεργά 

Επίσης  στο fag  δεν λέει κάτι τέτοιο μόνο να είναι στο ίδιο location και όταν έβαλα άλλη χώρα δεν έκαναν seed όταν έβαλα ξανά Ελλάδα με p2p έγιναν κανονικά ενεργά παλι

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Εντάξει λογικο ειναι παντως αν χρησιμοποιεις διαφορετικες ip συνεχεια την ίδια ημερα η εχει μπει αλλος η αλλοι 100 την ιδια ημερα να θελησει τετοια ταυτοποιηση όχι μονο η google αλλα και πολλα ακομα sites. Αν δεν υπαρχει λογος στο youtube δεν ενεργοποιεις. Συνηθως όμως ειναι ταυτοποιηση ότι δεν εισαι Robot οπότε απλα κανεις κλικ σε captcha κλπ όχι συνδεση σε λογαριασμους...

και ταυτοποιηση που παω να κανω δεν μου ανοιγει το βιντεακι, αν μου το ανοιγε δεν θα ειχα θεμα,

Δημοσ.
Just now, Euromaster said:

και ταυτοποιηση που παω να κανω δεν μου ανοιγει το βιντεακι, αν μου το ανοιγε δεν θα ειχα θεμα,

Μηπως ειναι καμια ρυθμιση λογαριασμού πιο αυστηρη στο browser? Εμένα τις λίγες φορές που εμφανίζεται είναι κανονικά κάνεις captcha και προχωραει μετα και για αρκετό διάστημα δεν ξαναεμφανίζει captchas!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tollisth είπε

Επίσης  στο fag  δεν λέει κάτι τέτοιο μόνο να είναι στο ίδιο location και όταν έβαλα άλλη χώρα δεν έκαναν seed όταν έβαλα ξανά Ελλάδα με p2p έγιναν κανονικά ενεργά παλι

Στο συγκεκριμένο site που είσαι μπορεί να μην απαιτείται port forwarding

• Like 1
Δημοσ.

Αν και προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτά:

Κάποιοι έγραψαν ότι δεν παίζουν κάποια site τύπου ταινιομάνια. Παίζουν. Τσεκαρισμένο. Χρειάζεται να βρείτε συγκεκριμένους σέρβερς. Απ' ότι διάβασα οι διαχειριστές σε τέτοια site είναι ενήμεροι.

Για το youtube νομίζω ισχύει το ίδιο. Θέμα σέρβερ. Παίξτε με άλλον.

Να πούμε και το προφανές ότι δεν έχει κανένα νόημα να έχετε 24/7 ανοικτό το vpn. Και σε τσοντοsite να μπείτε...ακόμα νόμιμα είναι. Εκτός και αν δεν θέλετε να ξέρει ο πάροχος ότι βλέπετε πλοκάμια και μαύρους πάνθηρες. :P

Μπείτε με vpn σε αυτά που χρειάζεται να μπείτε. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε. Όλα θεωρητικά. Οοοοοταν πέσει κάποιο πρόστιμο το ξανασυζητάμε. Ως τότε απλά φυλάτε τα ρούχα σας και ας μην γίνει τίποτα..

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

παντως αυτη τη στιγμη το nordvpn δεν μου κανει συνδεση σε κανενα server.ελπιζω τις ωες αιχμης καθε μερα να μην εχει θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς προβλήματα σύνδεσης; λαμβάνω σφάλματα σύνδεσης. Έχω στείλει ticket, αναμένω απάντηση... Sorry για το πλάγιο.

20250404_220844.jpg

Επεξ/σία από camel555
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tollisth είπε

Το βρήκα πρέπει το  vpn να είναι στο ίδιο location,είχα βάλει άλλη χώρα,δουλεύει κανονικά τώρα 

Πρέπει να είσαι λίγο ενεργός αλλιώς με τον καιρό χάνεται το  account,αξίζει με χίλια όμως 

υπάρχουνε ακόμα private torrent sites?

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, saltofx_v said:

παντως αυτη τη στιγμη το nordvpn δεν μου κανει συνδεση σε κανενα server.ελπιζω τις ωες αιχμης καθε μερα να μην εχει θεμα.

1 hour ago, camel555 said:

Έχει κανείς προβλήματα σύνδεσης; λαμβάνω σφάλματα σύνδεσης. Έχω στείλει ticket, αναμένω απάντηση... Sorry για το πλάγιο.

20250404_220844.jpg

Μερικές φορές όταν προσπαθείς και συνδέεσαι πολυ συντομα σε 5-6 σερβερς στο καπάκι, σου βγαζει μετά σφάλμα για κανενα 10λεπτο, ίσως για προστασια. Κάντε μια επανεκκίνηση εφαρμογης η συστήματος εμένα έτσι λυνεται ΑΝ τύχει να κάνω απανωτές συνδέσεις/αποσυνδέσεις. Μια χαρά φαίνεται να δουλευει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη καπου το πηρε το ματι μου μεσα στις 20 σελιδες, στην επιλογη Specialty servers-->P2P, το οτι μας πηγαινει ελλαδα (λογω fastest) δεν τιθεται θεμα? 

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
13 hours ago, Euromaster said:

Παλικαρια, παρατηρησα οτι μετα την ενεργοποιηση του vpn στο κινητο μου η μπαταρια πεφτει 20-30% πιο γρηγορα.

Πρεπει να κανουμε χρηση του Nordvpn μονο οταν κατεβαζουμε, ή κανουμε streaming?

Ε λογικό. Εδώ adguard βάζεις και η κατανάλωση αυξάνεται. 

Εγώ σε t)(R3nτ$ ανοίγω VPN, ψάχνω στα γνωστά μέρη το αρχειακι, αλα early 00s way, magnet link - qbt, περιμένω να ολοκληρωθεί. Κλείνω ΕΝΤΕΛΩΣ το qbt. Εννοείται δεν συνεχίζω το σερφαρισμα στα " γνωστά μέρη". VPN OFF. Media Player Home Cinema+ custom subs = enjoy!

Τα ίδια και στο κινητό με mx player 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tollisth είπε

Όταν κατεβάζουμε torrents πρέπει να βάλουμε την p2p σύνδεση ή δεν παίζει ρόλο;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Εντάξει λογικο ειναι παντως αν χρησιμοποιεις διαφορετικες ip συνεχεια την ίδια ημερα η εχει μπει αλλος η αλλοι 100 την ιδια ημερα να θελησει τετοια ταυτοποιηση όχι μονο η google αλλα και πολλα ακομα sites. Αν δεν υπαρχει λογος στο youtube δεν ενεργοποιεις. Συνηθως όμως ειναι ταυτοποιηση ότι δεν εισαι Robot οπότε απλα κανεις κλικ σε captcha κλπ όχι συνδεση σε λογαριασμους...

Ισχύει αυτό που λες σε γενικές γραμμές, αλλά το YouTube συγκεκριμένα εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αρχίσει ενεργά να μπλοκάρει τις IPs των VPNs. Πιο πριν δεν ήταν τόσο πρόβλημα, πλέων 9 στις 10 φορές που ανοίγω ένα link στο YouTube ζητάει login και πρέπει να αλλάξω 15 servers μέχρι να βρω έναν που να δουλεύει.

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις καποιο router με vpn που να δουλευει σωστα  με το nordVPN; σκεφτομαι να αγορασω το asus rt-ax53U.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...