adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Για ταινιομανια κλπ δεν παιζει κανενα vpn Το site μονο ανοιγει αν βαλεις Ιρλανδια Για Stremio τι ρυθμισεις χρειαζονται ?
agnostos99 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 18 minutes ago, Euromaster said: σωστος.και πως ενεργοποιουμε το ιντερνετ αφου συμβει αυτο? Ή μηπως ενεργοποιειται αυτοματα το ιντερνετ με το που βρει καινουρια ip? 13 minutes ago, stark said: Νομίζω αρκεί να κλείσεις το VPN (από την εφαρμογή του VPN). Δεν θυμαμαι να εχω δοκιμάσει για logout εφαρμογής αλλά η λογική του kill switch ειναι απαξ και δεν εχεις συνδεθει μεσω vpn δεν εχεις καν ιντερνετ για τιποτα. Ακόμα και για να κανεις login δηλ στην εφαρμογή Nord σου ζηταει να τικαρεις προσωρινη απενεργοποιηση του kill switch. Οπότε απ όσο ξέρω ο τρόπος ενεργοποίησης του ιντερνετ ναι ειναι να ξανασυνδεθεις σε καποιον σερβερ ή να βγαλεις εντελως το kill switch.
stark Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 24 minutes ago, kirileman said: Στo Qbittorrent δεν χρησιμοποιείτε Proxy του NordVPN; Proxies are good for the low-stakes task like: watching regionally restricted videos on YouTube, creating another Gmail account when your IP limit ran out, accessing region restricted websites, bypassing content filters, request restrictions on IP. Another difference between proxy and VPN is – VPN tunnels all your traffic through heavily encrypted and secure connection to the VPN server. This makes VPN an ideal solution high-stakes tasks where security and privacy are of paramount of importance. With VPN, neither your ISP, Government, or a guy snooping over open Wi-Fi connection can access your traffic.
kirileman Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, stark said: Proxies are good for the low-stakes task like: watching regionally restricted videos on YouTube, creating another Gmail account when your IP limit ran out, accessing region restricted websites, bypassing content filters, request restrictions on IP. Another difference between proxy and VPN is – VPN tunnels all your traffic through heavily encrypted and secure connection to the VPN server. This makes VPN an ideal solution high-stakes tasks where security and privacy are of paramount of importance. With VPN, neither your ISP, Government, or a guy snooping over open Wi-Fi connection can access your traffic. NordVPN proxy setup for qBittorrent Βλέπω ότι για privacy, VPN. Επεξ/σία 5 Απριλίου από kirileman
Pansp32 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Χωρίς να έχω nord, απλά να πω ότι σε άλλα μόλις για κάποιο λόγο πέσει το vpn, εμφανίζει ένα παράθυρο που λέει είτε να επανασυνδεθείς σε σέρβερ του vpn είτε να μπει κανονικά ίντερνετ χωρίς vpn. Μέχρι να επιλέξεις ένα από τα 2, το ίντερνετ είναι εκτός. Για τους φίλους που λένε για τις online σελίδες τύπου tainiomania, tainies online το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα περισσότερα vpn γενικά παίζουν. Για περιέργια το τσέκαρα και παίζει αλλά επειδή δεν βλέπω και δεν ασχολούμαι, δεν μπορώ να πω σε ποιους σέρβερ. Θέλει λίγη υπομονή να βρείτε μερικούς σέρβερ.
jimis98 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, tollisth είπε Σίγουρα δεν είναι η δικια σου ip παντως Από εκεί και περα μπορείς να το αλλάξεις Καλύτερα p2p Ναι,γιατί οχι? για δώσε λινκ μέσω πμ 😅
sam187 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 ώρες πριν, adi32 είπε Για ταινιομανια κλπ δεν παιζει κανενα vpn Το site μονο ανοιγει αν βαλεις Ιρλανδια Για Stremio τι ρυθμισεις χρειαζονται ? Το site ανοίγει με διάφορες χώρες.. το θέμα είναι να ανοίξουν τα link.. Εγώ το μόνο που βρίσκω είναι με ενεργοποιημένο το vpn να μπω στο site , να το κλείσω για 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει το λινκ , και πριν καν αρχίσει η κάθε ταινία / σειρά να το κουμπώσω. Δεν ξέρω μόνο αν αυτά τα 2 δεύτερα θα είναι ικανά ώστε να μας έρθει ραβασάκι από Μαξίμου… Αν βρήκε κάποιος τρόπο να ανοίξει τα λινκ με κουμπωμένο του vpn χωρίς να χρειαστεί να κάνει αυτό που είπα παραπάνω ας κάνει έναν κόπο να το μοιραστεί μαζί μας!! Σορρυ για το σεντόνι❤️ 1
warewolf Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Αποφάσισα να στραφώ στο nord, όμως δεν έχω καταλάβει από που το αγοράζω και από ποιόν πωλητή ή πακέτο από τα προαναφερθέντα link. Επίσης αν η αγορά γίνεται μόνο μέσω google pay, πρέπει να κάνω την αγορά από το κινητό για να πληρώσω. ?
Silenzio Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 minutes ago, warewolf said: Αποφάσισα να στραφώ στο nord, όμως δεν έχω καταλάβει από που το αγοράζω και από ποιόν πωλητή ή πακέτο από τα προαναφερθέντα link. Επίσης αν η αγορά γίνεται μόνο μέσω google pay, πρέπει να κάνω την αγορά από το κινητό για να πληρώσω. ? δε χρειάζεται απο κινητό, απο το σταθερό pc αγόρασα, στο gpay βάζεις τη κάρτα σου και πληρώνεις.. αν σε νοιάζει μόνο το vpn πάρε το πιο φτηνό, αν θέλεις και το 1 tb cloud τότε να γράφει στο πακέτο + nordlocker (ultra), μπορείς να στείλεις μήνυμα απο πριν στο πωλητή που θέλεις (όλοι το έχουν, ασε τα σχόλια εδω που αναφέρουν ποσοστά πωλητών και οτι το πήραν απο αξιόπιστο και καλά..)
Angeldust Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 19 ώρες πριν, kallair είπε @Angeldust στο openwrt εχει kill switch στο VPN; Διαβαζω τωρα οτι στο original firmware δεν εχει.. Ναι, το έχω ρυθμίσει με βάση το παρακάτω https://openwrt.org/docs/guide-user/services/vpn/openvpn/client-luci
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 10 λεπτά πριν, warewolf είπε Αποφάσισα να στραφώ στο nord, όμως δεν έχω καταλάβει από που το αγοράζω και από ποιόν πωλητή ή πακέτο από τα προαναφερθέντα link. Επίσης αν η αγορά γίνεται μόνο μέσω google pay, πρέπει να κάνω την αγορά από το κινητό για να πληρώσω. ? Εγω το αγόρασα από εδώ και είναι η έκδοση Complete όλα καλα μέχρι στιγμής https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018 Πληρώνεις από τον browser του pc με Gpay
Euromaster Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου παλικαρια ειμασε σιγουροι οσοι πηραμε τοσο φθηνα την συνδρομη για 2 χρονια, οτι δεν θα εχουμε θεματα με τιποτα malware trojan κτλπ και οτι θα ισχυσει για 2 χρονια η συνδρομη?
Alexrose Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Euromaster είπε παλικαρια ειμασε σιγουροι οσοι πηραμε τοσο φθηνα την συνδρομη για 2 χρονια, οτι δεν θα εχουμε θεματα με τιποτα malware trojan κτλπ και οτι θα ισχυσει για 2 χρονια η συνδρομη? Πραγματικά η τιμή πάρα είναι καλή
Missio7 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Καλημέρα , ξέρει κανείς από εμπειρία ποίο vpn έχει kill switch που να λειτουργεί σωστά σε android tv , Google tv; Proton που δοκιμάζω τώρα σε κινητό λειτουργεί κανονικά,αλλά στην τηλεόραση δεν υπάρχει καν επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα