VasKag Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Τα acestreams πιανονται για torrents? Αν και δεν εχω πετυχει ποτε ελληνικο, μονο ξενα. οποτε δεν ξερω αν θα τα ψαξει κανεις
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 14 λεπτά πριν, bebius είπε Έκανα account στο g2a και δοκιμασα με 3 διαφορετικές κάρτες από 2 διαφορετικούς λογαρισμούς GPAY και δε δεχτηκε καμια πληρωμή μέχρι που μου μπλόκαραν το account ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 😄 Έχει κανείς καμια ιδέα; Ίσως για λόγους ταυτοποίησης
VasKag Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 λεπτά πριν, tollisth είπε Το proxy είναι υποδεέστερο έτσι και αλλιώς για αυτό δεν χρειάζεται αλλά αν δεν έχεις επιλογή vpn πας εκεί Δεν ξερω αν ειναι υποδεεστερο. Και δεν ειναι θεμα επιλογης. Για να δουλεψει το συγκεκριμενο θελει το credentials του vpn σου. Δεν ειναι οτι βαζεις ενα proxy στην τυχη
Apoithaki Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 6 hours ago, tollisth said: Επέκταση σίγουρα πάντως https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20286544549777-Common-issues-with-activation-codes Μόλις αγόρασα το Complete. Μου έκανε το VPN + 2 χρόνια (Μέχρι 2029) και μου έδωσε το NordPass και NordLocker μέχρι το 2027. Άρα stackάρε 2 χρόνια στο υπάρχων και έδωσε 2 καθαρά για τα Pass και Locker. 2
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 λεπτά πριν, VasKag είπε Δεν ξερω αν ειναι υποδεεστερο. Και δεν ειναι θεμα επιλογης. Για να δουλεψει το συγκεκριμενο θελει το credentials του vpn σου. Δεν ειναι οτι βαζεις ενα proxy στην τυχη Αν το έχω καταλάβει σωστά και στα δύο κρύβεται ip απλά στο proxy δεν υπάρχει η κρυπτογράφηση
stark Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 hour ago, xartemporas said: Ναι, δοκίμασα και άλλα torrents με magnet link, αλλά τίποτα. Τι ρυθμίσεις έχεις στο qbitorrent? https://www.reddit.com/r/nordvpn/comments/1eahp2p/anyone_else_having_issues_with_socks5_and/ 41 minutes ago, VasKag said: Δεν ξερω αν ειναι υποδεεστερο. Και δεν ειναι θεμα επιλογης. Για να δουλεψει το συγκεκριμενο θελει το credentials του vpn σου. Δεν ειναι οτι βαζεις ενα proxy στην τυχη
geopapa Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 hour ago, bebius said: Έκανα account στο g2a και δοκιμασα με 3 διαφορετικές κάρτες από 2 διαφορετικούς λογαρισμούς GPAY και δε δεχτηκε καμια πληρωμή μέχρι που μου μπλόκαραν το account ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 😄 Έχει κανείς καμια ιδέα; Πήγα να αγορασω απο G2A λιγο βιαστικά (χωρις account) με χρεωσε κανονικα στην αλφα κάρτα και το G2A λεει η πληρωμη rejected και οτι ΑΝ έγινε η χρέωση θα πάρω τα λεφτα μου εντος 28 ημερών! WTF? Καμια εναλλακτική απο αυτούς τους παπατζήδες έχουμε ;
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Nαι το G2A τα κανει αυτα . Βλεπει πολλους να ερχονται απο εδω και θα πεσει δαγκωνιδι αγριο . Θες vpn για να μπεις στο κολοsite τους Επεξ/σία 6 Απριλίου από Mhlogiatros 1
bebius Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 35 λεπτά πριν, geopapa είπε Πήγα να αγορασω απο G2A λιγο βιαστικά (χωρις account) με χρεωσε κανονικα στην αλφα κάρτα και το G2A λεει η πληρωμη rejected και οτι ΑΝ έγινε η χρέωση θα πάρω τα λεφτα μου εντος 28 ημερών! WTF? Καμια εναλλακτική απο αυτούς τους παπατζήδες έχουμε ; Ίσως γίνει reverted άμεσα η πληρωμή, τσεκαρε το αύριο. Εγώ τελικά το έκανα από τον opera στο κινητό. Ίσως έφταιγε ο Firefox στα windows. 1
papaleole Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Καλησπέρα σε πόση ώρα από την πληρωμή λάβατε τους κωδικούς ενεργοποίησης; Ποιο συγκεκριμένα από τον πωλητή keyspremium.
Thanos1921 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 λεπτό πριν, papaleole είπε Καλησπέρα σε πόση ώρα από την πληρωμή λάβατε τους κωδικούς ενεργοποίησης; Ποιο συγκεκριμένα από τον πωλητή keyspremium. Άμεσα στο email. Πατάς στο getorder, σε πάει στο ga2, κάνεις account αν δεν έχεις και βρίσκεις εκεί τον κωδικό. 2
papaleole Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε Άμεσα στο email. Πατάς στο getorder, σε πάει στο ga2, κάνεις account αν δεν έχεις και βρίσκεις εκεί τον κωδικό. Οκ. Τον βρήκα. Ευχαριστώ 1
batatoudis Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 11 ώρες πριν, geopapa είπε Πήγα να αγορασω απο G2A λιγο βιαστικά (χωρις account) με χρεωσε κανονικα στην αλφα κάρτα και το G2A λεει η πληρωμη rejected και οτι ΑΝ έγινε η χρέωση θα πάρω τα λεφτα μου εντος 28 ημερών! WTF? Καμια εναλλακτική απο αυτούς τους παπατζήδες έχουμε ; Και εγώ δυσκολεύτηκα να περάσω πληρωμή. Σε μια από τις προσπάθειες που έγινε μέσω Revolut έγινε χρέωση και σε λίγα λέπτα έγινε ακύρωση της χρέωσης από τον προμηθευτή. Πιθανώς σε άλλη τράπεζα ή από άλλον προμηθευτή κάτι τέτοιο να καθυστερεί..
geopapa Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 36 minutes ago, batatoudis said: Και εγώ δυσκολεύτηκα να περάσω πληρωμή. Σε μια από τις προσπάθειες που έγινε μέσω Revolut έγινε χρέωση και σε λίγα λέπτα έγινε ακύρωση της χρέωσης από τον προμηθευτή. Πιθανώς σε άλλη τράπεζα ή από άλλον προμηθευτή κάτι τέτοιο να καθυστερεί.. Τελικά με Revolut τα κατάφερες;
zaras27 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Λοιπόν, αυτό με τους ελληνικούς servers να το δείτε λίγο γιατί άρχισαν τα όργανα. Εχτές μπαίνω σε site , οχι iptv , να δώ αγώνα κ με ενεργοποιημένο το nord σε ελληνικούς servers (Δηλ όπως ανοίγει ) κ μπαμ στην οθόνη η σελίδα πνευματικής ιδιοκτησίας !!! και block η σελίδα .... Κλείνω τα πάντα , τα ξανανοίγω κ βάζω γερμανικό server κ ανοίγω τη σελίδα κ έβλεπα αλλά δε με άφηνε να κάνω cast ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις