yiankap Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 5:03 ΜΜ, Chrisnn είπε γιατι οχι απο g2a με 17 ευρω τα 2 χρονια?... Μια ερώτηση σχετικά με το g2a. Είναι νόμιμο ; Οι τιμές του είναι εξαιρετικά χαμηλές. Για παράδειγμα ψάχνοντας για το Nord είδα το CorelDRAW 2021 Standard στα 0,84€. Τι κρύβεται από αυτές τις χαμηλές τιμές; Υπάρχει περίπτωση να είναι τίποτα το παράνομο από πίσω και να βρούμε τίποτα μπελάδες αν αγοράσουμε από εκεί; 1
sakisgri Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, yiankap είπε Μια ερώτηση σχετικά με το g2a. Είναι νόμιμο ; Οι τιμές του είναι εξαιρετικά χαμηλές. Για παράδειγμα ψάχνοντας για το Nord είδα το CorelDRAW 2021 Standard στα 0,84€. Τι κρύβεται από αυτές τις χαμηλές τιμές; Υπάρχει περίπτωση να είναι τίποτα το παράνομο από πίσω και να βρούμε τίποτα μπελάδες αν αγοράσουμε από εκεί; Με λίγα λόγια, ναι είναι legit, αλλά υπάρχει και περίπτωση να πωλούνται και κλεμμένα. Υπάρχουν οι απαντήσεις εδώ https://supporthub.g2a.com/marketplace/en/G2A-Services/is-g2a-a-legit-site π.χ. στην ερώτηση "Από πού προέρχονται τα κλειδιά που πωλούνται στο G2A.COM;" Μεταφρασμένο: Τα κλειδιά πωλούνται στο G2A.COM από διάφορους επαληθευμένους πωλητές, αλλά πώς όλα αυτά τα άτομα και οι εταιρείες τα απέκτησαν εξαρχής; Δεν υπάρχει απλή διαδρομή για όλα τα κλειδιά. Προέρχονται από ένα μέρος, αλλά στη συνέχεια μπορούν να περάσουν από διάφορα χέρια πριν φτάσουν στον τελικό πελάτη. Όλα τα κλειδιά δημιουργούνται από εκδότες και προγραμματιστές. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι όλα τα κλειδιά στο G2A.COM είναι νόμιμα. Τα κλειδιά μπορούν να πωληθούν χύμα σε χονδρεμπόρους, οι οποίοι τα προμηθεύονται σε ελκυστικές τιμές. Στη συνέχεια, οι χονδρέμποροι πωλούν τα κλειδιά στο G2A.COM και, επειδή τα αγόρασαν φθηνότερα λόγω μιας μαζικής προσφοράς, μπορούν επίσης να τα πουλήσουν σε χαμηλότερες τιμές. Αυτός είναι ο πρώτος τρόπος με τον οποίο τα κλειδιά φτάνουν στο G2A.COM. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι ιστότοποι πακέτων μπορούν επίσης να αγοράσουν τα κλειδιά από τους εκδότες και τους προγραμματιστές και να τα προσφέρουν στο G2A.COM. Τέλος, οι ίδιοι οι εκδότες και οι προγραμματιστές μπορούν να πουλήσουν τα κλειδιά απευθείας στο G2A.COM. Διαφορετικοί τύποι επαληθευμένων πωλητών που μπορούν να προσφέρουν ψηφιακά είδη στο G2A.COM είναι: Χονδρέμποροι Ηλεκτρονικά καταστήματα Ιστότοποι πακέτων Εκδότες και προγραμματιστές
mike634 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 5 ώρες πριν, Silenzio είπε Καλησπέρα, έχει επιλογή απλά generate new token, να φανταστω πρεπει να συνδεθω στο nord μέσα απο linux περιβάλλον ? Χρειάζεται απλά να συνδεθείς στο site του NordVPN με τον λογαριασμό σου με οποιοδήποτε browser. 2
Sebu Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Παντως παραδοξως με το nord ενεργο για πρωτη φορα ειδα το qbittorrent να γυριζει πρασινο το portforwarding. Λειτουργουσε βεβαια αρκετες ωρες τις περισσοτερες εκ των οποιων η φλογιτσα ηταν πορτοκαλι για αυτο ξαφνιαστηκα οταν την ειδα καταπρασινη. Δεν ξερω πως εγινε ουτε πειραξα κατι. Φοβηθηκα οτι ειχε απενεργοποιηθει το vpn αλλα ελεγχοντας επιτοπου σε διαφορα sites ειδα οτι η ip παρεμενε κρυμμενη και δεν υπηρχαν leaks. Περιεργα πραγματα 😁
teodgeor Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 2 ώρες πριν, Sebu είπε Παντως παραδοξως με το nord ενεργο για πρωτη φορα ειδα το qbittorrent να γυριζει πρασινο το portforwarding. Λειτουργουσε βεβαια αρκετες ωρες τις περισσοτερες εκ των οποιων η φλογιτσα ηταν πορτοκαλι για αυτο ξαφνιαστηκα οταν την ειδα καταπρασινη. Δεν ξερω πως εγινε ουτε πειραξα κατι. Φοβηθηκα οτι ειχε απενεργοποιηθει το vpn αλλα ελεγχοντας επιτοπου σε διαφορα sites ειδα οτι η ip παρεμενε κρυμμενη και δεν υπηρχαν leaks. Περιεργα πραγματα 😁 Εγώ 2 μερες παλεύω δεν μου πρασινίζει με τίποτα έχω αλλάξει άπειρες φορές τις ρυθμίσεις. Αν βρεις ευκαιρία μου γράφεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο nord και στο qbitorrent; ευχαριστώ
Sebu Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 hour ago, teodgeor said: Εγώ 2 μερες παλεύω δεν μου πρασινίζει με τίποτα έχω αλλάξει άπειρες φορές τις ρυθμίσεις. Αν βρεις ευκαιρία μου γράφεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο nord και στο qbitorrent; ευχαριστώ Δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις αυτο ειναι το παραξενο. Και εδω και 3 ωρες που δουλευει το qbittorrent ειναι ακομα πορτοκαλι. Χθες καποια στιγμη στο 12ωρο+ εντελως τυχαια ειδα οτι η πορτοκαλι φλογα ειχε γινει πρασινο σηματακι. Χωρις να πειραξω κατι. Μηπως (υποθεση εργασιας) γυριζει πρασινο και λειτουργει το port forwarding αν απο καθαρη τυχη πεσεις σε αλλο διαμοιραστη ο οποιος εχει επισης Nord VPN ή/και στο Nord και στον ιδιο σερβερ και ετσι εισαστε και οι δυο στο ιδιο καναλι σαν να εχετε port forwarding ανοιχτο? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Εφοσον ολοι λενε οτι το Nord δεν υποστηριζει port forwarding και μονο το Proton το εχει στα σιγουρα. 1
agnostos99 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 14 hours ago, yiankap said: Μια ερώτηση σχετικά με το g2a. Είναι νόμιμο ; Οι τιμές του είναι εξαιρετικά χαμηλές. Για παράδειγμα ψάχνοντας για το Nord είδα το CorelDRAW 2021 Standard στα 0,84€. Τι κρύβεται από αυτές τις χαμηλές τιμές; Υπάρχει περίπτωση να είναι τίποτα το παράνομο από πίσω και να βρούμε τίποτα μπελάδες αν αγοράσουμε από εκεί; Για το corel δεν ξέρω αλλά εν προκειμένω για τα κλειδια nordvpn είναι κλειδια από revolut accounts που είναι γνωστή τακτική να ενεργοποιείς συνδρομή να παιρνεις το κλειδί και μετά να ακυρώνεις. Οπότε είναι μεν αρχικά legit αλλά λόγω ακύρωσης δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσουν! Οπότε όσοι έχουμε πάρει να το έχουμε κατά νου! 1
vas180 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2025 στις 1:40 ΜΜ, Therempant είπε Μπαα δεν νομίζω να το σκεφτόμαστε όλοι τι vpn θα βάλουμε.. Αν ξεκινήσουν τα πρόστιμα το πιο πιθανό είναι να γίνει κάνας εμφύλιος οπότε χλωμό το βλέπω.. Φιλικά, αν κοιτάξει κανείς με τα μάτια και όχι με τα αφτιά θα δει ότι το μόνο που έρχεται είναι λογαριασμοί. Ψηφίστηκε, υπογράφηκε, μύτη δεν άνοιξε, τελείωσε. Το κάναμε γαργάρα κι αυτό. Όσοι σου λένε το αντίθετο θα είναι και οι πρώτοι που όταν χρεωθούν θα τρέξουν να βρουν οικογενειακούς "φίλους" να τους σβήσουν το χρέος, όπως κάποτε με τις κλήσεις του ΚΟΚ. Από επαναστάτες του καφενείου θα έχεις μόνο λόγια και το μόνο που φουσκώνει είναι το εγώ τους. Καλά περάσαμε όσο δεν μας βάζανε ταμπέλα κλεπταποδόχου που διακινούσαμε ή καταναλώναμε ελεύθερα ότι κυκλοφορούσε στο ίντερνετ. Θα τα θυμόμαστε σαν το τσιγάρο στις δημόσιες υπηρεσίες. Πρωτοβουλία-πρόταση για ενσωματωμένες χρεώσεις στα τιμολόγια για να πάρει ο δημιουργός μερίδιο από τα δικαιώματα δε θα δεις από κανένα σοβαρό επιχειρηματία ή πολιτικό. Οπότε σκέψου ξανά το "μπαα" γιατί το ακουστικό σου μήνυμα δε συνάδει καθόλου με την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. 2 ώρες πριν, agnostos99 είπε Για το corel δεν ξέρω αλλά εν προκειμένω για τα κλειδια nordvpn είναι κλειδια από revolut accounts που είναι γνωστή τακτική να ενεργοποιείς συνδρομή να παιρνεις το κλειδί και μετά να ακυρώνεις. Οπότε είναι μεν αρχικά legit αλλά λόγω ακύρωσης δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσουν! Οπότε όσοι έχουμε πάρει να το έχουμε κατά νου! Θα έχεις μερίδιο ευθύνης αν υπάρξει προειδοποίηση αλλά γενικά δεν απαγορεύεται να αγοράσεις φθηνότερα μια νόμιμη άδεια. Αυτοί αγοράζουν μεγάλα bundles σε εξευτελιστικές τιμές από τις εταιρικές ή με παρεμφερή τρόπο και παράλληλα τα διαθέτουν στους καταναλωτές σε πολύ χαμηλή τιμή. Εμπόριο είναι κι αυτό. Νόμιμα πληρώνεις. Στις 25/4/2025 στις 4:11 ΜΜ, chriskan22 είπε Παιδες μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι μπαινετε σε browsers , μπορει να γινουν leak τα στοιχεια σας ακομα και με vpn. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το παρακατω αρθρο η κανενα αντιστοιχο https://cyberinsider.com/webrtc-leaks/ Προτεινει μονο firefox με μια συγκεκριμενη ρυθμιση για απολυτη ασφαλεια.. Απόλυτο δεν υπάρχει στο μάτριξ. Όλα 0&1 είναι. Επεξ/σία 26 Απριλίου από vas180
GeorgeVasil Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου On 25/04/2025 at 23:55, yiankap said: Μια ερώτηση σχετικά με το g2a. Είναι νόμιμο ; Οι τιμές του είναι εξαιρετικά χαμηλές. Για παράδειγμα ψάχνοντας για το Nord είδα το CorelDRAW 2021 Standard στα 0,84€. Τι κρύβεται από αυτές τις χαμηλές τιμές; Υπάρχει περίπτωση να είναι τίποτα το παράνομο από πίσω και να βρούμε τίποτα μπελάδες αν αγοράσουμε από εκεί; Μπορεί να είναι εκπαιδευτική έκδοση όπως συμβαίνει με τα προγράμματα της Autodesk. Είσαι εκτεθειμένος αν σου έρθει έλεγχος στον εταιρικό σου χώρο.
yiankap Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε Μπορεί να είναι εκπαιδευτική έκδοση όπως συμβαίνει με τα προγράμματα της Autodesk. Είσαι εκτεθειμένος αν σου έρθει έλεγχος στον εταιρικό σου χώρο. Δεν είμαι επαγγελματίας. Απλά έχω τον γιό που θέλει να μάθει το Corel για προσωπικούς λόγους και από τη στιγμή που είναι τόσο χαμηλή η τιμή, δεν υπάρχει λόγος να καταφύγω σε σπασμένο - κατεβασμένο κλπ Επεξ/σία 27 Απριλίου από yiankap 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου για να ειμαστε καλυμενοι πρεπει να μπαινουμε σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ? η το fastest που προτείνει το nord είμαστε οκ ?
manolis940 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 6 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε για να ειμαστε καλυμενοι πρεπει να μπαινουμε σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ? η το fastest που προτείνει το nord είμαστε οκ ? Μπορείς να έχεις μία παραπάνω σιγουριά με το να μπεις σε κάποια χώρα που αποδεδειγμένα δεν δίνει στοιχεία. Πχ Ελβετία. 1 1
FullBet Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Όταν λέει ότι είναι για 10 συσκευές μπορώ να το μοιραστώ και με κάποιον άλλον η με παραπάνω από έναν??
VasKag Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 10 συσκευες. Πιο ξεκαθαρο δε γινεται. συσκευη μπορει να ειναι οτιδηποτε και οποιοςδηποτε 1
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 1 hour ago, FullBet said: Όταν λέει ότι είναι για 10 συσκευές μπορώ να το μοιραστώ και με κάποιον άλλον η με παραπάνω από έναν?? Αρκεί να μην έχεις πρόβλημα να δώσεις στους άλλους το mail και τον κωδικό σου. (καλύτερα φτιάξε ένα άλλο για αυτό το σκοπό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις