sakisgri Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Μόλις τώρα, korakios είπε 200/8=25 😛 (ή όσο θα το κατέβαζες χωρίς VPN) τεσπά τσίμπησα ένα πακέτο και θα κάνω δοκιμές σε λίγο Ευχαριστώ εννοείται για το χρόνο σου Και χωρίς VPN ποτέ δεν είδα 25, περίπου 22 έβλεπα. Γιαυτό και είμαι full ευχαριστημένος. 1
manolis940 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 16 λεπτά πριν, sakisgri είπε Κατέβασα το linux που ζήτησες. Πρώτη φώτο είναι με το καλημέρα, και η άλλη στο 100% Με proxy δεν δοκιμάζω, δεν υπάρχει λόγος. Ενώ έχω 200αρα κατέβηκε το linux με σχεδόν 21MB/s. δλδ με protonvpn με πόσο θα κατέβαζα? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δει πολλούς να λένε ότι αν ρυθμίσεις σωστά το nordlynx δεν έχεις θέμα με τις απώλειες να είναι ελάχιστες. 1
sakisgri Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Μόλις τώρα, manolis940 είπε Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δει πολλούς να λένε ότι αν ρυθμίσεις σωστά το nordlynx δεν έχεις θέμα με τις απώλειες να είναι ελάχιστες. Έκανα αυτό που θα έκανε κάθε noob που δεν έχει καμία σχέση με τέτοια πράγματα. Απλώς διάλεξα ένα P2P server, τπτ άλλο, και το αποτέλεσμα νομίζω είναι πάρα πολύ καλό. 2
korakios Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 2 λεπτά πριν, sakisgri είπε Και χωρίς VPN ποτέ δεν είδα 25, περίπου 22 έβλεπα. πες το βρε απο την αρχή 😂 1
korakios Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Προς το παρών χάλια μαύρα απο ταχύτητες , δλδ στον πάτο , παίζει θέμα . p2p Switzerland , nordlynx , κρυπτογράφηση, ανώνυμη . Θα δοκιμάσω με manual wireguard σετάρισμα , απλά δεν ήθελα να φάω αυτή τη μανούρα Ίσως δοκιμάσω με proxy πρώτα edit άκυρο το proxy , παραμένουν κλειστές οι πόρτες edit2 , πέταξα το proxy , άλλαξα ρυθμίσεις στο nord (whitelist τη subnet , είχα φυσικά την πόρτα του qbit πριν ανοιχτή) , πρασίνισε , αλλά ταχύτητες χώμα adsl γραμμής ... edit3 σέταρα wireguard και ενώ αρχικά πήγα να γράψω μάπα το καρπούζι , έπιασα Ελλάδα 12άρι σχεδόν . Κάτι παίζει με την εφαρμογή nord σε linux και κονσόλα και σακατεύει την ταχύτητα μάλλον μιας και σε άλλους πάει πολύ καλά . edit4 πακέτο , μάλλον πρέπει να πετύχεις σέρβερ που να ανοίγει πόρτες (όπως αναφέρεται παρακάτω) , πεταμένα λεφτά , θα πάω σε protonvpn . Επεξ/σία 3 Μαϊου από korakios
Shadowjump Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Απ οτι βλεπετε η διαφορα με VPN, με P2P ή χωρις, Ελλαδα ή Ελβετια, η διαφορα στην ταχυτητα ειναι τεραστια. Ενας με 200αρα μπορει να μην το βλεπει καν, αλλα ενας με 300+ το βλεπει. Καμια σχεση παντως με το speedtest, που σε αλλους σερβερ μπορει να μου πιασει και 750 down/350 up. Καμια σχεση 750Mbit με 22-28ΜΒ που κατεβαζει.
kallair Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Kαλο θα ηταν καποιος να ανοιξει ενα τοπικ σχετικα με το nordVPN στο σωστο section του φορουμ και να παραμεινει αυτο το τοπικ μονο σχετικα με την αγορα και ενεργοποιηση της συνδρομης. Θα θελει να βρει καποιος πως και απο που να το αγορασει κ θα πρεπει να ρωταει γιατι ολες σχεδον οι τελευταιες σελιδες ειναι με ασχετα πραγματα σε σχεση με την αγορα του nordVPN. 9
korakios Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Για να βοηθήσω λοιπόν , αγόρασα απο τον τυπά https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017?uuid=87acba58-b727-4149-b0a3-2635e43f649b το complete πακέτο στα 21€ 1
Sebu Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 15 hours ago, korakios said: Προς το παρών χάλια μαύρα απο ταχύτητες , δλδ στον πάτο , παίζει θέμα . p2p Switzerland , nordlynx , κρυπτογράφηση, ανώνυμη . Θα δοκιμάσω με manual wireguard σετάρισμα , απλά δεν ήθελα να φάω αυτή τη μανούρα Ίσως δοκιμάσω με proxy πρώτα edit άκυρο το proxy , παραμένουν κλειστές οι πόρτες edit2 , πέταξα το proxy , άλλαξα ρυθμίσεις στο nord (whitelist τη subnet , είχα φυσικά την πόρτα του qbit πριν ανοιχτή) , πρασίνισε , αλλά ταχύτητες χώμα adsl γραμμής ... edit3 σέταρα wireguard και ενώ αρχικά πήγα να γράψω μάπα το καρπούζι , έπιασα Ελλάδα 12άρι σχεδόν . Κάτι παίζει με την εφαρμογή nord σε linux και κονσόλα και σακατεύει την ταχύτητα μάλλον μιας και σε άλλους πάει πολύ καλά . Απο οτι ειδα παιζει ρολο ο σερβερ (ονομα σερβερ) οχι proxies ή πορτες ή πρωτοκολλο ή κατι αλλο. Λχ στο ελληνικο HostRoyale μου εμφανιζει οτι οι πορτες ειναι κλειστες και παει πιο αργα. Στο ετερο ελληνικο που δεν θυμαμαι το ονομα του (νομιζω το Packethub αλλα μπορει να κανω και λαθος), με το που συνδεθει το qbittorrent εμφανιζει απευθειας πρασινο σηματακι οτι η πορτα ειναι ανοιχτη. Εναλλακτικα ισως να παιζει ρολο αυτο που ειχα πει παλιοτερα (δεν εχω τροπο να το κανω verify) οτι τελικα δεν παιζει ρολο ο σερβερ αλλα αν στο σερβερ εκεινο συνδεδεμενος χρηστης απο τον οποιο κατεβαζεις εχει και εκεινος Nord με σωστες ρυθμισεις και σας αντιμετωπιζει σαν ενα ανοιχτο διαυλο. 2
filipprin Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 8 ώρες πριν, korakios είπε Για να βοηθήσω λοιπόν , αγόρασα απο τον τυπά https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017?uuid=87acba58-b727-4149-b0a3-2635e43f649b το complete πακέτο στα 21€
Takis124 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Δεν παιρνει το gpay (Something went wrong) συνδεμενο ειτε με revolut ειτε με τραπεζα , καμιά ιδέα?
filipprin Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 9 ώρες πριν, korakios είπε Για να βοηθήσω λοιπόν , αγόρασα απο τον τυπά https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017?uuid=87acba58-b727-4149-b0a3-2635e43f649b το complete πακέτο στα 21€ εγινε τελικα...... 1
GeeJay Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Μέσω topcashback έχω πάρει το purevpn. Τώρα αναρωτιέμαι αν μένω με αυτό που έχω ή αξίζει να πάω στο nordvpn? το χρησιμοποιώ για p2p στριμιο κυρίως. Τι λέτε 🤔
batatoudis Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 1 ώρα πριν, Takis124 είπε Δεν παιρνει το gpay (Something went wrong) συνδεμενο ειτε με revolut ειτε με τραπεζα , καμιά ιδέα? Μήπως το gmail account με το οποίο έκανες register στο g2a είναι διαφορετικό από το google account που έχεις δηλωμένο στο gplay? Σε μένα νομίζω αυτό ήταν το πρόβλημα, όταν έκανα νέο account με το ίδιο gmail η πληρωμή προχώρησε κανονικά (με τράπεζα βεβαίως δεν ξέρω γιατί δεν σου προχωράει..) 1
korakios Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2025 στις 3:18 ΜΜ, Sebu είπε Εναλλακτικα ισως να παιζει ρολο αυτο που ειχα πει παλιοτερα (δεν εχω τροπο να το κανω verify) οτι τελικα δεν παιζει ρολο ο σερβερ αλλα αν στο σερβερ εκεινο συνδεδεμενος χρηστης απο τον οποιο κατεβαζεις εχει και εκεινος Nord με σωστες ρυθμισεις και σας αντιμετωπιζει σαν ενα ανοιχτο διαυλο. Καταρχάς ζητάω συγγνώμη στα άλλα παιδιά για τη συνέχεια του oftopic , απλά είναι για το κλείσιμο του κεφαλαίου: ΔΑΣΚΑΛΕ είσαι σωστός 100% . Έγινε επαλήθευση και ισχύει . Πάω για Proton (φαρμακείο δυστυχώς) edit συνέχεια εκεί . Επεξ/σία 4 Μαϊου από korakios 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις