Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Απάντησαν σε 1 ώρα, και μου επέστρεψαν τα χρήματα αμέσως, σήμερα τα είδα στο λογαριασμό.

Έστειλα ξανά για το άλλο που μάλλον νόμιζαν ήταν για το ίδιο στο καπάκι, και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα, 14 ώρες περάσαν.

Εννοεί ότι λογικά θα είναι και αυτό ένα από τα ίδιο κλειδιά δλδ από revolut και μετά από κανένα μήνα πιο πιθανό να φάει άκυρο και αυτό.

Στο μεταξύ, από αυτόν τον πωλητή πήρα ίδια απάντηση σήμερα, αφού πήρα το refund από την G2A χθες.

Χαχα μια άλλη τα ίδια. Ίδια απάντηση κ ας έχω πάρει το refund. Δεν του απάντησα καθόλου.

• Haha 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απάντησαν και σε εμένα το g2a μέσα σε μια ώρα και μου έκαναν refund χωρίς ερωτήσεις χωρίς τπτ.αναμενω να δω ποτέ θα πιστωθεί ο λογαριασμός μου

Δημοσ.
2 hours ago, vagmouk said:

Απο αυτούς αγοράζω συνήθως συνδρομές Vpn και ισχύει κανονικά αυτό που γράφουν αρκεί να τηρούνται οι όροι που θέτουν σε κάθε καμπάνια.Στο Nord πχ ισχύει μόνο για νέα accounts και θα πάρεις 100% αν αγοράσεις το βασικό πακέτο χωρίς έξτρα add ons πχ Nord Locker.

Για νέο account ξέρεις αν αρκεί εγγραφή με νέο mail? Το έχεις κάνει ποτέ? Ή τσεκάρουν και τα στοιχεία της κάρτας για να δουν αν είσαι το ίδιο πρόσωπο με προηγούμενο account?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GABI9 είπε

ευχαριστουμε για την γνωση που μοιραζεις μαζι με ειρωνια, αλλα ολα λαθος τα λες , ανοιξα ticket μετα απο 1 μιση μερα που δεν απαντησε ο kingsafe κ μια χαρα μου κανει επιστροφη η πλατφορμα, μου ζητησαν συγνωμη κ εναν κωδικο εκπτωσης..

Έτσι είναι κανονικά, έχει δίκιο ο @korakios Αλλά φαίνεται είναι ειδική περίπτωση αυτή και κάνει step in νωρίτερα η G2A γιατί γράφονται διάφορα και χαλάει τη φήμη τους. Δεν το ξέραμε (και εγώ περίμενα) μέχρι που το δοκίμασε κάποιος και έγραψε γίνεται και νωρίτερα.

Το γράφει και στη σελίδα που ζητάμε refund από τον πωλητή. Και εδώ επίσημη απάντηση από την G2A:

Hello, 

Thank you for contacting G2A Support. 

I am sorry for the inconvenience. I've noticed that the conversation -------------- is still waiting for the seller's response. Kindly note, that the sellers reply first, to the longest awaiting message, so if you send more messages into your already open ticket, the answer can be delayed more.

Please keep in mind that sellers may be in different time zones, and have different working days and holidays, which is why it can take some time before they respond.

In case the seller does not respond you'll be able to "File a claim" for this particular item. This option will appear after 7 days from the day you contacted the seller.

Thank you so much for your patience, and hope this case is going to be reviewed as fast as possible.

Regards,

G2A Team

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να το αγοράσω μέσω Quidco.

Ξέρει κανείς εάν θα δουλέψει με χώρα Αλβανία για να γλιτώσουμε και το ΦΠΑ ή δεν θα δουλέψει το cashback?

Επεξ/σία από Pcgamer999
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

Ξέρει κανείς εάν θα δουλέψει με χώρα Αλβανία για να γλιτώσουμε και το ΦΠΑ ή δεν θα δουλέψει το cashback?

ναι, θα δουλέψει

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
4 hours ago, 9-11 said:

Αγόρασα κι εγώ διετή συνδρομή από τον πωλητή Kingsafe και μάλιστα 2 ώρες πριν βαρέσει το κανόνι (αρχίσουν οι μαζικές ακυρώσεις και οι διαμαρτυρίες/καταγγελίες των πελατών)
Το activation code (voucher) που έλαβα είναι της μορφής NVSREV2xxxxxxxxxx, ξέρουμε σε ποιο πακέτο Revolut (Plus, Premium, Metal, Ultra) αντιστοιχεί;
Προς το παρόν (2 μέρες όλες κι όλες) το VPN λειτουργεί κανονικά και στο account ημερομηνία λήξης είναι η 8η Μαΐου 2027.
Το ερώτημα είναι, το αφήνω ως έχει; Ή ενεργώ προκαταβολικά; (θεωρώντας πως το αργότερο σε ένα μήνα η Nord θα το ακυρώσει)
Αυτή η αβεβαιότητα θα μας φάει...

Η Revolut Premium συνδρομη δινει προσβαση σε NordVPN Standard (S). H Metal σε Plus (P) και η Ultra σε Complete (C).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pcgamer999 είπε

Quidco και topcashback εξαιρετικα και τα 2. Εκανε λιγο παραπανω το nord στο quidco αλλα τα ελαβα ολα. Λιρες κραταει προμηθεια το paypal στη μετατροπη αλλα οκ μικρο το κακο τοσες ευκολιες μας κανει ας κρατησει τιποτα και αυτο. Μην ξεχνατε και το ref αρκετες φορες παιρνει και αυτος που κανει εγγραφη οποτε win win η κατασταση σε ολα. 

Screenshot-1.png

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Arkin είπε

Quidco και topcashback εξαιρετικα και τα 2. Εκανε λιγο παραπανω το nord στο quidco αλλα τα ελαβα ολα. Λιρες κραταει προμηθεια το paypal στη μετατροπη αλλα οκ μικρο το κακο τοσες ευκολιες μας κανει ας κρατησει τιποτα και αυτο. Μην ξεχνατε και το ref αρκετες φορες παιρνει και αυτος που κανει εγγραφη οποτε win win η κατασταση σε ολα. 

Screenshot-1.png

Προχώρησα ρε refund από G2A(χωρίς να έχει λήξει αλλά είναι θέμα χρόνου). Από Quidco ήδη έκανε track την αγορά και λέει estimated cashback 5 Σεπτ 25.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πριν 5 λεπτά μου έστειλαν email από g2a.com  να βάλω την διεύθυνση μου σε BTC που είχα πληρώσει και σε 30 δευτερόλεπτα μου επέστρεψαν όλα τα λεφτά.. 

IMG_1233.png

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
Δημοσ.

Ο keyspremium μου πρότεινε νέο κλειδί και είπα να το δοκιμάσω και ο αθεόβος μου έστειλε ακριβώς το ίδιο κλειδί με το προβληματικό.  😂😂😂😂

Άκουσε τα γαλλικά του και του έδωσα μια τελευταία ευκαιρία να μου στείλει κάτι valid.

Είχα πάρει ακόμα 4 από αυτόν και ζήτησα για όλα refund. Τα 3 είναι ήδη καθ’ οδόν.

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Pcgamer999 said:

Προχώρησα ρε refund από G2A(χωρίς να έχει λήξει αλλά είναι θέμα χρόνου). Από Quidco ήδη έκανε track την αγορά και λέει estimated cashback 5 Σεπτ 25.

Από την στιγμή της αγοράς του Nord πόσο έκανε να σου εμφανιστεί στο Activity του Quidco; είμαι στα 40 λεπτά και ακόμα τπτ.

edit εμφανίστηκε μετά από μια ώρα.

Επεξ/σία από Havik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...