fasmatikos Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 μμ 29 minutes ago, orfeas11 said: Είμαι ο μόνος που δεν έχω ακόμα καμία απάντηση ούτε από τον πωλητή (Piloteshopping) ούτε από την G2A? Από τον πωλητή το καταλαβαίνω γιατί προφανώς εξαφανίστηκε αλλά και η G2A από την Παρασκευή τίποτα... Έχω υπομονή να περιμένω αλλά διαβάζω τον ένα μετά τον άλλο εδώ να έχουν πάρει απάντηση και μερικοί μάλιστα και refund, οπότε ψάχνω για ψυχολογική υποστήριξη 🤣 Κι εγώ από το ίδιο πήρα... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Άνοιξα τικετ στο g2a μετά από 2 μέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιων εδώ και σήμερα πήρα κανονικά το refund σε revolut... Οπότε αν δεν έχεις ανοίξει τικετ στο g2a μην τον περιμένεις .... 1
orfeas11 Δημοσ. Τρίτη στις 10:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:48 μμ 1 minute ago, fasmatikos said: Κι εγώ από το ίδιο πήρα... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Άνοιξα τικετ στο g2a μετά από 2 μέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιων εδώ και σήμερα πήρα κανονικά το refund σε revolut... Οπότε αν δεν έχεις ανοίξει τικετ στο g2a μην τον περιμένεις .... Έχω ανοίξει από την Παρασκευή... 1
Inler Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 μμ 10 ώρες πριν, Arkin είπε Πάντως όσοι λέτε για ταχύτητες για το nord δοκιμάστε obfuscated Τουρκία σχεδόν μόνιμη max ταχύτητα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο σερβερ που θα βάλετε στην ταχύτητα. Πόσο είναι το ping συνήθως με vpn?
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 μμ 1 λεπτό πριν, Inler είπε Πόσο είναι το ping συνήθως με vpn? Δεν γνωριζω για ping μιας δεν ασχολουμαι με online gaming αλλα οι σελιδες ανοιγουν πολυ γρηγορα. Μονο με double vpn ηταν εμφανως πιο αργη η κατασταση και η ταχυτητα. 1
Pansp32 Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ (επεξεργασμένο) *Για όσους δουλεύει ο κωδικός του nordvpn* Ρε τσακάλια αφού το g2a δεν ξέρει αν πράγματι έχει ακυρωθεί ο κωδικός σας, στείλτε στο g2a ότι φάγατε άκυρο. Έχουν ποστάρει εδώ το ποίημα που λέει η εταιρεία. Ανοίξτε ticket, copy paste κάντε το ποίημα και πάρτε τα λεφτά σας. Και άμα δεν ακυρωθεί ποτέ τότε απλά θα έχετε vpn τσάμπα. 😁 Εκμεταλλευτείτε το. Τι περιμένετε; Επεξ/σία χθες στις 12:04 πμ από Pansp32 1 1 1
ak156 Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ 20 λεπτά πριν, Pansp32 είπε *Για όσους δουλεύει ο κωδικός του nordvpn* Ρε τσακάλια αφού το g2a δεν ξέρει αν πράγματι έχει ακυρωθεί ο κωδικός σας, στείλτε στο g2a ότι φάγατε άκυρο. Έχουν ποστάρει εδώ το ποίημα που λέει η εταιρεία. Ανοίξτε ticket, copy paste κάντε το ποίημα και πάρτε τα λεφτά σας. Και άμα δεν ακυρωθεί ποτέ τότε απλά θα έχετε vpn τσάμπα. 😁 Εκμεταλλευτείτε το. Τι περιμένετε; Πιο "Ελληνικό" από αυτό που λες δεν γίνεται....κάτι τέτοια κάνανε παλιά και στο Aliexpress και μετά για κάποιο διάστημα μας είχαν στην blacklist. Εύγε. 8 1 1
JonS Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ 2 ώρες πριν, korakios είπε τι ειν'τούτο ? Νομίζω αν θυμηθούμε 6 μήνες μετά την αγορά ότι δε δουλεύει μάλλον θα φάμε άκυρο. Βέβαια όπως είπε κι ο προλαλησαντας μπορούμε να τιμήσουμε την ελληνική καταγωγή μας και να ζητήσουμε refund ενώ ακόμα δουλεύει. 1 1
dragontolis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, w2o4ts είπε Ενδιαφέρον... Το Nord μου έστειλε στο mail προσφορά (που διαρκεί 3 μέρες), να ανανεώσω την (κομμένη) συνδρομή μου με προνομιακή τιμή $2.89 / μήνα, ήτοι $69.36 τα 2 χρόνια (ή, με την τρέχουσα ισοτιμία που βλέπω τώρα στην τράπεζα/κάρτα μου, περίπου €2.68 και €64.4). Περιμένετε, φαντάζομαι, και οι υπόλοιποι κάτι ανάλογο... μου ηρθε και εμενα αυτο το email αλλα όταν μπαινω μεσω του link στον λογαριασμο μου για να δω την προσφορά βλέπω διαφορετικές τιμές : 69.36 σε ΕΥΡΩ + 16.65 ΦΠΑ =86.01 τελικη τιμή σε ευρώ .Η ισοτιμία θα έπρεπε να είναι διαφορετική . Επίσης αν αλλάξεις την χωρα σε Αλβανία ,σωστα γλυτώνεις το ΦΠΑ, αλλα ξερει κανείς αν υπάρχει προβλημα μελλοντικά να σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό απο την nord ,αν βλέπουν ip Ελλάδας Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από dragontolis
sakisgri Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 8 ώρες πριν, orfeas11 είπε Έχω ανοίξει από την Παρασκευή... Μηπως δεν το άνοιξες με το "order number"? Με το order number συνήθως απαντάνε πολύ γρήγορα. Το καλό είναι, αν δεν άνοιξες με order number, μπορείς να το κάνεις τώρα, δλδ να ανοίξεις καινούργιο ticket. Ρίξε ένα μάτι εδώ, έχω ένα πολύ πρόχειρο οδηγό, αλλά θα καταλάβεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/page/73/#findComment-60725507 1
letom Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 hours ago, JonS said: Νομίζω αν θυμηθούμε 6 μήνες μετά την αγορά ότι δε δουλεύει μάλλον θα φάμε άκυρο. Αν σου διακόπηκε τώρα και το ξεχάσεις και το θυμηθείς 6 μήνες μετά τότε ίσως να μην πάρεις refund. Τώρα όμως εφόσον σου δουλεύει κανονικά τι να "θυμηθείς"? Και ένα μήνα πριν τη διετία να διακοπεί θα τους στείλεις τότε και θα πεις ότι αγόρασες για 24 μήνες και διακόπηκε στους 23. Δεν μπορούν να σου πουν "τώρα το θυμήθηκες?". 1
ak156 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 14 λεπτά πριν, letom είπε Αν σου διακόπηκε τώρα και το ξεχάσεις και το θυμηθείς 6 μήνες μετά τότε ίσως να μην πάρεις refund. Τώρα όμως εφόσον σου δουλεύει κανονικά τι να "θυμηθείς"? Και ένα μήνα πριν τη διετία να διακοπεί θα τους στείλεις τότε και θα πεις ότι αγόρασες για 24 μήνες και διακόπηκε στους 23. Δεν μπορούν να σου πουν "τώρα το θυμήθηκες?". Ε τότε μπορεί να του επιστρέψουν το 1/24 αυτού που πλήρωσε😉..λογικό δεν είναι? αλλά άμα φτάσεις εκεί, σιγά τα ωά. 1
Snip Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Από την Κυριακή το βράδυ είχα απαντήσει στον Digital_imperium ότι θέλω νέο κλειδί ενεργοποίησης (με είχε ρωτήσει αν θέλω και είπα ναι). 2 μέρες τώρα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση κι ας του ξανάστειλα μήνυμα. Χθες βράδυ μπήκα και έκανα αρνητική κριτική. Σήμερα που ξύπνησα, βλέπω μήνυμά του (από τα μεσάνυχτα δική μας ώρα) να μου έχει στείλει νέο κλειδί και να μου ζητάει να αλλάξω την κριτική μου. Το κλειδί λειτουργεί , αλλά για πόσο... άγνωστο. Πάντως, είναι πάλι NVSREV. Θα δω πόσο θα κρατήσει και την επόμενη φορά με βλέπω για refund
letom Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 13 minutes ago, ak156 said: Ε τότε μπορεί να του επιστρέψουν το 1/24 αυτού που πλήρωσε😉..λογικό δεν είναι? αλλά άμα φτάσεις εκεί, σιγά τα ωά. OK, ας του επιστρέψουν το 1/24. Αφού θα έχει δουλέψει για 23 μήνες δεν υπάρχει πρόβλημα. 1
geovision_gr Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Κι εγώ μία από τα ίδια με g2a kai piloteshopping. Έγινε refund από G2A. Προχώρησα σε συνδρομή με split και όλα μια χαρά! Ευχαριστώ και τον φίλο εδώ που το πρότεινε. Δεν το ήξερα Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από geovision_gr
sarisn Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μου έγινε και μένα το refund από G2A από χθες που τους είχα στείλει μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα