Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, geovision_gr είπε

Κι εγώ μία από τα ίδια με g2a kai piloteshopping. Έγινε refund από G2A. Προχώρησα σε συνδρομή με split και όλα μια χαρά! Ευχαριστώ και τον φίλο εδώ που το πρότεινε. Δεν το ήξερα

Οταν λες συνδρομή με SPLIT? Βοήθησε και εμας που έχουμε βρεθει χωρις VPN 😄.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/05/2025 at 13:39, turbat0s said:

Ακύρωση και εδώ από Digital_imperium

Ομοίως... Toυ ζήτησα refund και μου το έδωσε.

Δε δούλευε σωστά σε tcl android tv.

Επεξ/σία από xenos3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, PanosP28 είπε

Οταν λες συνδρομή με SPLIT? Βοήθησε και εμας που έχουμε βρεθει χωρις VPN 😄.

https://www.gosplit.com/. Από εδώ βρήκα έναν που διέθετε NORDVPN συνδρομή και αγόρασα για 1 μήνα με 2,26€. Θα δείξει. Πάντως έως τώρα δουλεύει μια χαρά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, letom είπε

Αν σου διακόπηκε τώρα και το ξεχάσεις και το θυμηθείς 6 μήνες μετά τότε ίσως να μην πάρεις refund. Τώρα όμως εφόσον σου δουλεύει κανονικά τι να "θυμηθείς"? Και ένα μήνα πριν τη διετία να διακοπεί θα τους στείλεις τότε και θα πεις ότι αγόρασες για 24 μήνες και διακόπηκε στους 23. Δεν μπορούν να σου πουν "τώρα το θυμήθηκες?". 

Έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά έχω αμφιβολίες αν θα γίνει όντως έτσι. Θέλω να πω πως παρόλο που μέχρι στιγμής το g2a έχει δείξει καλό χαρακτήρα αποζημιώνοντας τους παθόντες, ας μην ξεχνάμε πως είναι ένα γκρίζο marketplace που φιλοξενεί sellers αμφιβόλου ποιότητας κι από το οποίο εμείς - που είμαστε ένα πολύ μικρό αγοραστικό κοινό σε παγκόσμια κλίμακα - την έχουμε πατήσει ήδη δύο φορές, βλέπε perplexity. Δηλαδή το τελικό ζήτημα είναι η αξιοπιστία του κι αν θα τη φας άδικα.

Δημοσ.
3 minutes ago, geovision_gr said:

https://www.gosplit.com/. Από εδώ βρήκα έναν που διέθετε NORDVPN συνδρομή και αγόρασα για 1 μήνα με 2,26€. Θα δείξει. Πάντως έως τώρα δουλεύει μια χαρά

Είχα κάνει κάτι αντίστοιχο από sharedsub, που πήρα συνδρομή για 2,5 ευρώ τον πρώτο μήνα και μετά θα ανέβαινε στα 3,5. Αν κάποιος χρειαστεί VPN για λίγες εβδομάδες ή έστω λίγους μήνες, τότε έστω ότι συμφέρει. Για περισσότερο όμως σε καμία περίπτωση, αφού μακροπρόθεσμα πληρώνεις όσα θα έδινες για 2ετές πλάνο, πιθανώς περισσότερα.

Και όλα αυτά με τους σχετικούς περιορισμούς που θα έχει το account και οι διαθέσιμες συσκευές, μιας και τα μοιράζονται άλλα 3-4 άτομα τουλάχιστον. Πρακτικά με αυτό τον τρόπο ο κάτοχος που μοιράζεται το account βγάζει κέρδος.

Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η ιδέα και μετά από λίγες εβδομάδες το έκοψα και γύρισα σε δικό μου πλάνο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenos3 είπε

Ομοίως... Toυ ζήτησα refund και μου το έδωσε.

Δε δούλευε σωστά σε tcl android tv.

Τι εννοείς? Εγώ το είχα βάλει και σε ρούτερ και έπαιζε μια χαρά σε TCL 65C805. Λογικό αυτό. Όμως και σε 2η TCL ολόιδια το είχα βάλει μεμονωμένα ως Android app. Μια χαρά έπαιζε και με Wireguard πρωτόκολλο. Εσύ τι θέμα είχες?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Είχα κάνει κάτι αντίστοιχο από sharedsub, που πήρα συνδρομή για 2,5 ευρώ τον πρώτο μήνα και μετά θα ανέβαινε στα 3,5. Αν κάποιος χρειαστεί VPN για λίγες εβδομάδες ή έστω λίγους μήνες, τότε έστω ότι συμφέρει. Για περισσότερο όμως σε καμία περίπτωση, αφού μακροπρόθεσμα πληρώνεις όσα θα έδινες για 2ετές πλάνο, πιθανώς περισσότερα.

Και όλα αυτά με τους σχετικούς περιορισμούς που θα έχει το account και οι διαθέσιμες συσκευές, μιας και τα μοιράζονται άλλα 3-4 άτομα τουλάχιστον. Πρακτικά με αυτό τον τρόπο ο κάτοχος που μοιράζεται το account βγάζει κέρδος.

Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η ιδέα και μετά από λίγες εβδομάδες το έκοψα και γύρισα σε δικό μου πλάνο.

Φαίνετια πάντως να ειναι καλη περιπτωση και για συνδρομες τυπου Apple TV κτλ... δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κάποιος!

Δημοσ.

Καλήμερα, 

και εγώ κανονικά refund απο g2a και μόλις έσκασε το Mail απο Nord για την προσφορά για 2 έτη . Το σκέφτομαι και εγώ αν και έχω στη σκέψη πως ίσως και μέρος marketing της Nord όλο αυτό . Προς το παρ'ον δοκιμάζω proton Που εχει 1 ευρω για 1 μηνα . για torrent με ενδιαφερει κυριωσ

Δημοσ.

Για όσους λέτε για συνδρομές μέσω του gosplit.com...
Γιατί δε βρίσκετε απλά μερικούς φίλους σας (όλοι βρέθηκαν έτσι κι αλλιώς να... χρειάζονται vpn αυτόν τον καιρό...!  😅) και να μοιραστείτε μια συνδρομή...;
Και φτηνά θα σας έρθει, και θα ξέρετε και με ποιον τη μοιράζεστε - για να μετριάζονται και οι ανησυχίες και τα πιθανά προβλήματα που συνεπάγεται ένα σενάριο διαμοιρασμού.

Το δοκίμασα κι εγώ και... δεν πήγε πουθενά, γιατί ο καθένας ήθελε να ψωνίσουμε διαφορετικό VPN - και δεν άκουγε με τίποτα τις γνώμες των άλλων!  😃

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, ak156 said:

Τι εννοείς? Εγώ το είχα βάλει και σε ρούτερ και έπαιζε μια χαρά σε TCL 65C805. Λογικό αυτό. Όμως και σε 2η TCL ολόιδια το είχα βάλει μεμονωμένα ως Android app. Μια χαρά έπαιζε και με Wireguard πρωτόκολλο. Εσύ τι θέμα είχες?

Εννοώ ότι αν έβαζες το app στην tv κατευθείαν και έκανες connect, με το που άλλαζες app, γίνονταν disconnect το vpn.

• Confused 1
Δημοσ.

Την πάτησα και γω με το G2A αλλά έκανα αίτημα για refund και μου το ενέκριναν σε 2 λεπτά!

Καλύτερα που έγινε έτσι βέβαια, γιατί τελικά το NordVPN δεν είναι και ό,τι καλύτερο για torrents.

Το βλέπω να γυρνάμε σε hosting services πάλι, να ναι καλά το Alldebrid που συμφέρει ακόμα με τα μπούνια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εμένα σήμερα η nord μου έστειλε email για προσφορά για 2 χρόνια στα 69,36 ευρώ, προσφορά ισχύει για 3 ημέρες.

Επεξ/σία από achilleas1978
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε

σε εμένα σήμερα η nord μου έστειλε email για προσφορά για 2 χρόνια στα 69,36 ευρώ, προσφορά ισχύει για 3 ημέρες.

προφανώς δεν πρόσεξες ότι είναι σε δολλάρια και όχι ευρώ. Το ίδιο ακριβώς έχει έρθει και σε εμένα. Όμως "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ". Ήδη πήγα αλλού....μάλιστα αποδείχθηκε ότι "ουδέν κακό αμιγές καλού", ή αλλιώς "κάθε εμπόδιο σε καλό".

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...