Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει.Με το Nord μέσω stremio μπλοκάρει τις ταινίες του Netflix.Υπαρχει κάποια λύση για αυτό?

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς Proton VPN? έχει 50% ( 4,99€ /μήνα)
Open source /  No-logs policy / Swiss based / Fast P2P/BitTorrent downloads

https://protonvpn.com/pricing

και με 12€/μήνα έχει πακέτο:
- Your Proton Unlimited plan

• Proton Mail
  • Proton Calendar
  • Proton Drive / 500 GB total storage
  • Proton VPN / Protect 10 devices at a time
  • Proton Pass
  • Proton Wallet
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, baldazor είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς Proton VPN? έχει 50% ( 4,99€ /μήνα)
Open source /  No-logs policy / Swiss based / Fast P2P/BitTorrent downloads

https://protonvpn.com/pricing

και με 12€/μήνα έχει πακέτο:
- Your Proton Unlimited plan

• Proton Mail
  • Proton Calendar
  • Proton Drive / 500 GB total storage
  • Proton VPN / Protect 10 devices at a time
  • Proton Pass
  • Proton Wallet

Εγώ έκανα αγορά πριν τρεις μέρες . 24 μήνες με 3€/ μήνα . Δεν κόβει καθόλου από ταχύτητα και δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής . Έγινε μέσα από αυτό το link https://protonvpn.com/l/special-pcmag-deal/

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο στο φίλο για το link του G2A.Οι κωδικοί δείχνουν legit γιατί στακάρουν στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή.Η δική μου έληγε 27/7/25 και πήγε στις 27/7/27 με τον κωδικό.Μου πρόσθεσε και δύο χρόνια Nord pass premium έως τις 2/4/27.Δεν ξέρω πόσες φορές μπορείς να στακάρεις και με τρώει το χέρι μου να προσθέσω άλλα δύο χρόνια....

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, stman said:

Εγώ έκανα αγορά πριν τρεις μέρες . 24 μήνες με 3€/ μήνα . Δεν κόβει καθόλου από ταχύτητα και δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής . Έγινε μέσα από αυτό το link https://protonvpn.com/l/special-pcmag-deal/

Παρατηρώ πως το ποσό παραμένει ίδιο ανεξάρτητα από το νόμισμα που θα επιλέξεις.
Αν όντως ισχύει αυτό, συμφέρει να πληρώσεις σε αμερικανικό δολάριο: με την τρέχουσα ισοτιμία βγαίνει €66,50, δηλ. €2,75 ο μήνας.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Δεν ξέρω πόσες φορές μπορείς να στακάρεις και με τρώει το χέρι μου να προσθέσω άλλα δύο χρόνια....

Τελικά στακάρει.Πρόσθεσα άλλα δύο χρόνια και η συνδρομή πήγε μέχρι το 2029.Η τιμη είναι χώμα.31 ευρώ για τέσσερα χρόνια μου βγήκε.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Το συγκεκριμένο σου δίνει και 1 TB αποθηκευτικό χώρο;

Μιας και το έχεις ήδη, έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα; Στο κατέβασμα τορεντ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Το συγκεκριμένο σου δίνει και 1 TB αποθηκευτικό χώρο;

Μιας και το έχεις ήδη, έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα; Στο κατέβασμα τορεντ;

Αν εννοείς το Nord Locker σου δίνει 3gb μόνο. Το Nord pass premium δίνει για δύο χρόνια.Για torrent δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα , γιατί έχω και Real Debrid και τα κατεβάζω από εκεί.Αλλά από ότι έχω δει και διαβάσει γενικά δε θα έχεις πρόβλημα.Έχουν γρήγορους servers.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 4:29 ΜΜ, Lazarba είπε

1. Για τα torrents και ευρυτερα τα P2P networks οσο το εχω ψαξει, για να λειτουργησει καλά ενα VPN πρέπει υποστηριζει port forwarding. Αυτο το υποστηριζει μονο το Proton και το Air. Αλλιώς έχεις αρκετά χαμηλή ταχύτητα γιατι δε λειτουργει κανονικα ο p2p αλγόριθμος.

Καλημέρα, ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. 

Πριν το χαμό με τα vpn, κατέβαζα torrents με κλειστές θύρες, με κανονικές ταχύτητες, δεν έκοβε κάτι. 

Τώρα έβαλα nordvpn, εις γνώση μου ότι δεν υποστηρίζει port forwarding και έκανα τεστ με linux free iso με ανοικτό vpn, γενικό αλλά και p2p server, και η ταχύτητα είναι σχεδόν ταβάνι της γραμμής μου (πληροφοριακά ο p2p specialized server έδινε ένα 3% παραπάνω). Το μόνο που παρατηρώ είναι ένα μήνυμα σφάλματος όταν ανοίγω το tixati, πατάω ignore και όλα καλά.

8 ώρες πριν, gwgos2121 είπε

Μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει.Με το Nord μέσω stremio μπλοκάρει τις ταινίες του Netflix.Υπαρχει κάποια λύση για αυτό?

Το nord που το έχεις εγκατεστημένο; tv, pc, router;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Αν εννοείς το Nord Locker σου δίνει 3gb μόνο. Το Nord pass premium δίνει για δύο χρόνια.Για torrent δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα , γιατί έχω και Real Debrid και τα κατεβάζω από εκεί.Αλλά από ότι έχω δει και διαβάσει γενικά δε θα έχεις πρόβλημα.Έχουν γρήγορους servers.

Υποτίθεται ότι το NordVPN Complete δίνει 1ΤΒ στο cloud...

Οπότε το συγκεκριμένο λινκ είναι για NordVPN plus ίσως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Θα σε γελάσω, εγώ απλά έψαξα να βρω την προσφορά. Δεν έχω nord vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω γιατί όπως είπαν και άλλοι στα torrent έχει θέμα.

Αν επιλέξεις στο NordVpn p2p server δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στα torrent!

Επεξ/σία από Nostradamus1980
  • Like 2
Δημοσ.

Στο nord vpn   ξέρει κανείς ποια  ή ποιες χώρες είναι  οι "καλύτερες"   για ενα balance στο int speed, streaming, gaming κλπ? Ειναι safe να βάλεις Ελλάδα ? ( Δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά). Έχει option μέσα στην εφαρμογή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...