Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μάλλον έχει να κάνει με τα 2 προηγούμενα που ανακοίνωσαν, υποχρεωτικό account και remote επισκευή.

Δημοσ.

Τέλος εποχής, κάποιοι μεγαλώσαμε με αυτές τις μπλε οθόνες, θα μας λείψουν 🥺

Δημοσ.

Η κλασσική BSOD είναι σήμα κατατεθέν των Windows. Θα νομίζουμε ότι έχουμε άλλο λειτουργικό! Πώς θα ζήσουμε χωρίς τα κατατοπιστικότατα μηνύματα τύπου "Something happened!";

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

κάπου στο μακρινό 2002... windows Me .... η διαφήμιση έλεγε "όχι ποια μπλε οθόνες" 

ίσχυε !!! δεν έβγαζε μπλε οθόνες σκέτο μαύρη έβγαζε και δεν ήξερες εαν θα συνέχιζε ή όχι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζήτημα χρόνου ήταν να βρεθεί λύση. :D 

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Για να έβαζε κανένα πιο σοβαρό περιγραφικό μήνυμα να ξέρεις από τι σκατά το έπαθες, αντί του  GAMOTIMICROSOFT_SERVICE_EXCEPTION 0x000003B, ούτε λόγος ε? 

We are going backwards, Δεν εξηγείται αλλιώς... 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπίζω να το κάνουν να βγαινει σε παράθυρο να μπορεις να το κλεινεις και να συνεχίζεις τη δουλεια σου

όλα εγω θα τα σκεφτομαι

Spoiler

/s 😋

Επεξ/σία από somt
  • Haha 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Περίεργο πάντως. Απ όταν έβαλα Win10 εδώ και 6-7 χρόνια δεν έχω συναντήσει ούτε ένα bsod. Γκρεμίζονται πολλοί φούρνοι τελευταία…

Αμα δεν κάνεις ταρζανιές για να εγκαταστήσεις το Χ Ψ κρακαρισμένο παιχνίδι, αμα δεν πειράζεις τη Registry για να το παίξεις έξυπνος. Θα είσαι μια χαρά. Εϊμαι σε υπολογιστή 10+ ώρες την ημέρα. Έχω να δω BSOD από τα Windows Vista... Οταν ακόμη ο Τραϊανος Δέλλας έπαιζε στην ΑΕΚ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγκατάσταση Windows στο σύνολο της δεν είναι ένα λογισμικό που έχουμε όλοι το ίδιο.

Είναι modular (περιέχει drivers από vendor ή generic για τους άπειρους συνδυασμούς hardware που μπορείς να κάνεις) και ο καθένας έχει τη δική του ιστορία να πει περί σταθερότητας, bsod κλπ.

Επεξ/σία από somt
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...