Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2025 στις 9:39 ΜΜ, Sebu είπε

Iphone 16 pro στο skroutz παιζει στα 1.140 ευρω απο Ελλαδα και σε αλυσιδες τυπου Κωτσο, Παμπλικ κτλ παραπανω.

https://www.skroutz.gr/s/56171637/Apple-iPhone-16-Pro-5G-8GB-128GB-Black-Titanium.html

Οι αλυσιδες δινουν τωρα το απλο iphone 16 στα 919.

Ετοιμοπαράδοτο στην Αττική υπάρχει με κάτω των 1000€. Αυτό έχει σημασία

Το skroutz με τις χρεώσεις που έχει επιβάλει, έχει αναγκάσει πολλά καταστήματα να αποχωρήσουν, οπότε δεν είναι αξιόπιστο. Προσωπικά το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για κριτικές προϊόντων. Τίποτα άλλο. Σε 3 λεπτά, βρίσκεις σαφέστατα, πιο φθηνά, εκτός Skroutz.

image.png.f375cf31c4bc043c13ec2d1df290cbb1.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sphinxgr said:

Το skroutz με τις χρεώσεις που έχει επιβάλει, έχει αναγκάσει πολλά καταστήματα να αποχωρήσουν, οπότε δεν είναι αξιόπιστο. Προσωπικά το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για κριτικές προϊόντων. Τίποτα άλλο. Σε 3 λεπτά, βρίσκεις σαφέστατα, πιο φθηνά, εκτός Skroutz.

Ευχαριστώ

Απο μαγαζια που δεν θα ψωνιζα ουτε και να με πληρωναν.

Οπως ανεφερα νωριτερα σε αλλο ποστ για αντιστοιχο μαγαζι απο best price, που δινει μικροτερη εγγυηση και εχει μονο τραπεζικη καταθεση. Τι να κανω την τιμη κατω του χιλιαρικου οταν κοβει εγγυηση (με οτι σημαινει αυτο) και δινει συγκεκριμενη επιλογη πληρωμης που μπορει να με παγιδευσει?

Τετοιες αγορες αξιας και επωνυμων προιοντων για εμενα μονο απο επισημο μαγαζι, με πληρη 2ετη εγγυηση και δυνατοτητα για ατοκες δοσεις καθως 990-1.000 κασερουμπα ολα μαζι ειναι πολλα χρηματα.

Απο τετοια μαγαζια για κατι μεχρι 50 ευρω βαρια και εαν.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, filip123go είπε

Από τα ψιλά γράμματα:

"Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για αγορές στο κατάστημα του Κολωνακίου, μόνο για 4 και 5/4/2025 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων." 

Οπότε ναι, πας κανονικά.

Εγώ πήρα το Mac book pro. Φοβερό εργαλείο το άτιμο. Αλλά έχει κλασικά κάποια "apple προβλήματα" που με εκνεύρισαν ακόμα δεν το πήρα. Πχ, δεν γίνεται να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία να κάνει power on, μόλις ανοίγεις το καπάκι.

sudo nvram BootPreference=%01

Για το θέμα με το καπάκι το βάζεις στο terminal.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dpan.9 είπε

εμένα πάντως φίλε το Αμαζον Αγγλίας μου το βγάζει στα 899 pounds που είναι κάτι παραπάνω από όσο κάνει με αποφορολόγηση εδώ.

πως μπορεις να συγκρινεις την αποφορολογηση στην οποια εχουν προσβαση μονο οι ελευθεροι επαγγελματιες και υπο προυποθεσεις (οχι σαν τον αλλο που αγοραζε ps5 και ηταν υδραυλικος) με την λιανικη τιμη του προιοντος?Το εχουμε χασει πλεον την αποφορολογηση, σε πολλες περιπτωσεις ειναι παρανομη και σε ελεγχο απο εφορια πληρωνεις προστιμο.Η τιμη που αναφερω ειναι απο τις χαμηλοτερες λιανικες τιμες στην Ευρωπη απο αξιοπιστο καταστημα.Οτι και να λεμε απο εκει και περα ειναι περιττο.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Από τα ψιλά γράμματα:

"Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για αγορές στο κατάστημα του Κολωνακίου, μόνο για 4 και 5/4/2025 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων." 

Οπότε ναι, πας κανονικά.

Σ ευχαριστώ πολύ! Πήγα κ πήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Η ουσία αυτού που λέω είναι ότι δεν το βρήκα στην τιμή που το βρήκες αλλά ακριβότερο. Η τιμή που ανέβασες είναι τρομερή. Αν το έχεις εύκαιρο στείλε ένα λινκ.

Δημοσ.
16 hours ago, HatTrick said:

πως μπορεις να συγκρινεις την αποφορολογηση στην οποια εχουν προσβαση μονο οι ελευθεροι επαγγελματιες και υπο προυποθεσεις (οχι σαν τον αλλο που αγοραζε ps5 και ηταν υδραυλικος) με την λιανικη τιμη του προιοντος?Το εχουμε χασει πλεον την αποφορολογηση, σε πολλες περιπτωσεις ειναι παρανομη και σε ελεγχο απο εφορια πληρωνεις προστιμο.Η τιμη που αναφερω ειναι απο τις χαμηλοτερες λιανικες τιμες στην Ευρωπη απο αξιοπιστο καταστημα.Οτι και να λεμε απο εκει και περα ειναι περιττο.  

Η ουσία αυτού που λέω είναι ότι δεν το βρήκα στην τιμή που το βρήκες αλλά ακριβότερο. Η τιμή που ανέβασες είναι τρομερή. Αν το έχεις εύκαιρο στείλε ένα λινκ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dpan.9 είπε

Μαλλον καπου μπερδευεσαι ή δεν αγοράσει απο αμαζον ξανα.Σημερα ειναι πιο φθηνα απο οτι ηταν πριν καποιες μερες.Θα πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο κανονικα στην αμαζον και αν βαλεις πληρη διευθυνση αποστιολης,εγω που μενω ελλαδα εχω βαλει την πραγματικη μου διευθυνση αποστολης και η τιμη που εμφανιζεται ειναι η παρακατω.Η τιμη αυτη ειναι τελική με ΦΠΑ,τελωνειο και εξοδα αποστολης και φυσικα εγγυηση απο αμαζον.

image.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/4/2025 στις 3:51 ΜΜ, sphinxgr είπε

Μα δεν είναι φθηνότερο από iStorm και υπόλοιπες αλυσίδες. Με την αποφορολόγηση βγαίνει 918,55€, επίσης δεν αγοράζεις ποτέ από κατάστημα που για πάνω από 1 μήνα έχει φόρτο εργασίας και σε ενημερώνει για καθυστερήσεις. Επίσης είναι γελοίο να έχει την τιμή με αποφορολόγηση 989,11€ και λιανική 999,00€

Σε κάθε περίπτωση για εμένα που θέλω να αλλάξω κινητό το 15άρι το Pro ήταν καλή ευκαιρία στα 805,64€ και 512GB άλλα δυστυχώς δεν βρίσκομαι Αθήνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...