Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω στην εφαρμογή από τον υπολογιστή ΜΥΤΟΥΟΤΑ και μου βγάζει αναβάθμιση χάρτη 2024 AUTUMN. Yaris Cross 2024 Style. Παίρνω στικάκι κάνω όπως τα λένε μέσα στις οδηγίες, βάζω στικάκι στο αυτοκίνητο και ξαφνικά κολλάει το σύμπαν. Μου βγάζει σφάλμα ενημέρωσης και δουλεύει όλο το σύστημα κανονικά εκτός των χαρτών και έχει φύγει και η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Αndroid Auto. Θα το πάω αύριο στην αντιπροσωπεία αν και από ότι το έψαξα λίγο, σε αυτούς που την πάτησαν σαν και μένα σε άλλες χώρες τόσο σε γιάρις όσο και σε CHR τους άλλαξαν ολόκληρη την οθόνη. Το δυστύχημα είναι πως διάβασα πως σε μεμονωμένες περιπτώσεις, που φυσικά δεν το προχώρησαν οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες, ΔΕΝ τους κάλυψε η εγγύηση. Σε ποσοστό πάντως 95-5 υπήρξε κανονικά εγγύηση. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι να μου πουν καμία κουφή δικαιολογία για να βγει εκτός. Μιλάμε για αυτοκίνητο 3 μηνών.

Δημοσ.

Μπήκα για μασάζ...του στύλ...μη μασάς όλα καλά θα πάνε....μην ανησυχείς είσαι στην εγγύηση....όρμα τους δικέ μου...και τέτοια όμορφα....😄

• Haha 1
Δημοσ.

μη μασάς όλα καλά θα πάνε....μην ανησυχείς είσαι στην εγγύηση....όρμα τους δικέ μου... 😅😜

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν χειροτερα  update σε  over the  air δηλ μεσω ιντερνετ αναβαθμιση που μπλοκαραν το κεντρικο λογισμικο του αυτοκινητου .. 

με φλασακι οι πιθανοτητες να αποτυχαινε ηταν σημαντικα λιγοτερες...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Το στικακι το διαμορφωσες σε fat32 και μέγεθος εκχώρησης αρχείου μορφής σε 8192 byte, όπως αναφέρει η toyota στο site.. το USB stick ήταν 32gb τουλάχιστον. 

Το έχουν πάθει πολύ στο εξωτερικό εύχομαι να σε καλύψει η εγγύηση, εγώ με chr θα πάω αντιπροσωπεία για update..  

• Like 1
Δημοσ.
On 31/03/2025 at 16:52, tutuyo said:

Καπου θα εχει reset

τσου θελει reprogramm απεθειας πανω κατι το οποιο δεν γινεται στην αντιπροσωπεία ετσι απλά σου αλλάζουν οθονη

Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 3:47 ΜΜ, harris231 είπε

Μπαίνω στην εφαρμογή από τον υπολογιστή ΜΥΤΟΥΟΤΑ και μου βγάζει αναβάθμιση χάρτη 2024 AUTUMN. Yaris Cross 2024 Style. Παίρνω στικάκι κάνω όπως τα λένε μέσα στις οδηγίες, βάζω στικάκι στο αυτοκίνητο και ξαφνικά κολλάει το σύμπαν. Μου βγάζει σφάλμα ενημέρωσης και δουλεύει όλο το σύστημα κανονικά εκτός των χαρτών και έχει φύγει και η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Αndroid Auto. Θα το πάω αύριο στην αντιπροσωπεία αν και από ότι το έψαξα λίγο, σε αυτούς που την πάτησαν σαν και μένα σε άλλες χώρες τόσο σε γιάρις όσο και σε CHR τους άλλαξαν ολόκληρη την οθόνη. Το δυστύχημα είναι πως διάβασα πως σε μεμονωμένες περιπτώσεις, που φυσικά δεν το προχώρησαν οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες, ΔΕΝ τους κάλυψε η εγγύηση. Σε ποσοστό πάντως 95-5 υπήρξε κανονικά εγγύηση. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι να μου πουν καμία κουφή δικαιολογία για να βγει εκτός. Μιλάμε για αυτοκίνητο 3 μηνών.

Οταν εχεις καποιο νεο ενημερωσε αν θελεις για το τι εγινε στην αντιπροσωπια που πηγες ?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Σφάλμα σε ενημέρωση χαρτών Toyota Yaris
Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φαίνεται τραγικό να γ@μήθηκε ο Δίας και να θέλει αλλαγή οθόνης κλπ απλά επειδή μπήκε πάνω ένα στικάκι που το μόνο σφάλμα που ίσως είχε ήταν η λάθος διαμόρφωση?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Μόνο σε εμένα φαίνεται τραγικό να γ@μήθηκε ο Δίας και να θέλει αλλαγή οθόνης κλπ απλά επειδή μπήκε πάνω ένα στικάκι που το μόνο σφάλμα που ίσως είχε ήταν η λάθος διαμόρφωση?

Όχι και σε μένα φαίνεται τραγικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας έχω νεότερα και φυσικά δεν ολοκληρώθηκε τίποτα. Πήγα εχθές και περίμενα από τις 9 μέχρι τις 12 καρτερικά. Προσπαθούσαν να περάσουν στο σύστημα 3 διαφορετικές εκδόσεις επίσημες της ΤΟΥΟΤΑ μάταια. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε στον λογαριασμό μου (και σε πολλούς άλλους) ένα αρχείο αναβάθμισης επίσημο το οποίο μπρικάρει τα συστήματα και δεν μπορούν να το επαναφέρουν. Θετικό της υπόθεσης πως δουλεύει κανονικά όλο το υπόλοιπο σύστημα ΕΚΤΟΣ της ασύρματης σύνδεσης ΑΑ. Ενσύρματα δουλεύει κανονικά. Όπως χρησιμοποιώ τους χάρτες Google πλέον. Μου είπαν θα επικοινωνήσουν με το τμήμα Hi Tech της ΤΟΥΟΤΑ μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν γνωρίζουν οι ίδιοι και μετά θα απευθυνθούν στο τμήμα εγγυήσεων για να αιτηθούν αλλαγή οθόνης. Δεν ξέρω που θα φτάσει και για να μην μου θυμίσετε το ανέκδοτο με τον γρύλο, θα περιμένω και βλέπουμε. Ευτυχώς που δουλεύουν όλα καλά τα υπόλοιπα. Η υπηρεσία χαρτών της ΤΟΥΟΤΑ είναι δωρεάν μέχρι και το 2029. Μετά θέλει συνδρομή. Οπότε μέχρι τότε όσο το δουλέψω. Μετά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω για κάτι τέτοιο. Απλά με βόλευε γιατί είχα πιο άμεσα τη δυνατότητα να ανοίξω τους χάρτες να δω αν έχει κίνηση στιγμιαία και να το κλείσω μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Απλά για το γαμώτο. Τόσα λεφτά για το αυτοκίνητο είναι κρίμα να το αφήσω άφτιαχτο ή να μην το κυνηγήσω. Κρίμα είναι. Θέμα νοοτροπίας περισσότερο. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε το στικάκι. 

Επεξ/σία από harris231
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σιγουρα μλκια της εταιριας. Και στο Megane που εχω, αρχικα ειχαν ανεβασει εκδοση η οποια μπρικαριζε την μοναδα και μετα την κατεβασαν. Τελικα επρεπε να γινει πρωτα αναβαθμιση μεσω διαγνωστικου ωστε να αναβαθμιστει πρωτα ο bootloader της μοναδας και επειτα συνεχιζες με το στικακι. Ευτυχως τα ειχα μαθει απο σχετικο νημα εδω μεσα και δεν εκανα κατι μονος μου. Πηγα πρωτα αντιπροσωπεια, οπου και εκει ηταν διστακτικοι και αφου τελικα το εκαναν, μετα προχωρησα μονος μου. Λογικα πας για αντικατασταση χωρις πολλα πολλα…

Δημοσ.

Εντάξει αφού δεν είναι δικό σου λάθος και το αναγνωρίζουν θα βγάλεις άκρη. Απλά περιμένεις λίγο.

Όσο για τις δωρεάν αναβαθμίσεις, μέχρι το 2029 καλά είσαι. Από εκεί και πέρα, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία και απ ότι έχω ακούσει από γνωστούς με άλλες μάρκες οι αναβαθμίσεις τσιμπάνε. 100-120€. Χίλες φορές οθόνη after market android, ολα ξεκλειδωτα, βάζεις και ό,τι πρόγραμμα θέλεις τζάμπα ή "τζάμπα"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...