paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, harris231 είπε Σας έχω νεότερα και φυσικά δεν ολοκληρώθηκε τίποτα. Πήγα εχθές και περίμενα από τις 9 μέχρι τις 12 καρτερικά. Προσπαθούσαν να περάσουν στο σύστημα 3 διαφορετικές εκδόσεις επίσημες της ΤΟΥΟΤΑ μάταια. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε στον λογαριασμό μου (και σε πολλούς άλλους) ένα αρχείο αναβάθμισης επίσημο το οποίο μπρικάρει τα συστήματα και δεν μπορούν να το επαναφέρουν. Θετικό της υπόθεσης πως δουλεύει κανονικά όλο το υπόλοιπο σύστημα ΕΚΤΟΣ της ασύρματης σύνδεσης ΑΑ. Ενσύρματα δουλεύει κανονικά. Όπως χρησιμοποιώ τους χάρτες Google πλέον. Μου είπαν θα επικοινωνήσουν με το τμήμα Hi Tech της ΤΟΥΟΤΑ μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν γνωρίζουν οι ίδιοι και μετά θα απευθυνθούν στο τμήμα εγγυήσεων για να αιτηθούν αλλαγή οθόνης. Δεν ξέρω που θα φτάσει και για να μην μου θυμίσετε το ανέκδοτο με τον γρύλο, θα περιμένω και βλέπουμε. Ευτυχώς που δουλεύουν όλα καλά τα υπόλοιπα. Η υπηρεσία χαρτών της ΤΟΥΟΤΑ είναι δωρεάν μέχρι και το 2029. Μετά θέλει συνδρομή. Οπότε μέχρι τότε όσο το δουλέψω. Μετά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω για κάτι τέτοιο. Απλά με βόλευε γιατί είχα πιο άμεσα τη δυνατότητα να ανοίξω τους χάρτες να δω αν έχει κίνηση στιγμιαία και να το κλείσω μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Απλά για το γαμώτο. Τόσα λεφτά για το αυτοκίνητο είναι κρίμα να το αφήσω άφτιαχτο ή να μην το κυνηγήσω. Κρίμα είναι. Θέμα νοοτροπίας περισσότερο. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε το στικάκι. πιο toyota δε γινεται εν τω μεταξυ το τμημα Hitech της toyota 1 6
tutuyo Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου το σκεφτεσαι να ειχες ολες τις λειτουργιες (AC, κεντρικο κλειδωμα) ενσωματωμενες στην οθονη και να μπρικαρε? Φρικη! απαραδεκτη ποιοτητα στο συγκεκριμενο τομεα Δεν εχω καταλαβει, τοσο δυσκολο ειναι να βγαλουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες ενα stable περιβαλλον στις οθονες τους?Δλδ οκ και το Αντροιντ μπρικαρε αλλα εχει περασει μια 10ετια πλεον 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου τα ιδια παθανε και στην nvidia. γενικως ενημερωσεις δεν κάνω ποτε μα ποτε αν δεν ειναι 6 μηνων εκτος αν αποφασίσει (κυριως το τηλεφωνο) να τις κανει μονο του χωρις να μπορω να το σταματησω. μονο προβληματα φερνουν. υπερσπανια ειναι κατι που σε ενδιαφερει.
harris231 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου Νεότερη ενημέρωση: Πήγα σήμερα για δεύτερη φορά με σκοπό να κατεβάσουν οι ίδιοι από τον λογαριασμό μου σε δικό τους στικάκι, την αναβάθμιση που σκότωσε την οθόνη μου. Με άθλια σύνδεση στην ΤΟΥΟΤΑ περίμενα για να κατεβούν 5γκιγκα, γύρω στο 2ωρο. Αφού κατέβηκε μας πήρε και η εξαγωγή στο δικό τους στικάκι άλλο ένα μισάωρο, τελικά μπήκαμε στο αυτοκίνητο να κάνουμε την διαδικασία από την αρχή, όπως προστάζει το αυστηρό πρωτόκολλο της ΤΟΥΟΤΑ (δική τους αναφορά) , φάγαμε ξανά 2 άκυρα μέσα σε 5 λεπτά και αφού τραβήχτηκε το απαραίτητο βίντεο και μερικά screenshots, το θέμα προωθήθηκε για ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ εντός εγγύησης. Πρόκειται για αίτημα και όχι για απόφαση....περιμένω να με ενημερώσουν. Αποσυνδέομαι γιατί θα αρχίσουν να ακούγονται γρύλοι (ξέρετε δεν είναι μόνο εργαλείο...κυκλοφορεί και σε ζωύφιο θερινής νυκτός)....😛 Μούγκα στη στρούγκα και περιμένουμε νεότερα. 2 1
majunior Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αφού είχες Android Auto, τους χάρτες της Toyota τι τους ήθελες; 2
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 13 λεπτά πριν, majunior είπε Αφού είχες Android Auto, τους χάρτες της Toyota τι τους ήθελες; Ελα ντε αυτή ειναι και μενα η απορία μου, βεβαια αν διέλυσαν την οθόνη δεν θα παιζει τίποτα.
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 20 ώρες πριν, majunior είπε Αφού είχες Android Auto, τους χάρτες της Toyota τι τους ήθελες; Θα κάνω το δικηγόρο του διάβολου Α) πληρωμένο το εχει β) σου δίνει οδηγίες πλοήγησης και στο κοντέρ πέρα απο την οθόνη 22 ώρες πριν, harris231 είπε Νεότερη ενημέρωση: Πήγα σήμερα για δεύτερη φορά με σκοπό να κατεβάσουν οι ίδιοι από τον λογαριασμό μου σε δικό τους στικάκι, την αναβάθμιση που σκότωσε την οθόνη μου. Με άθλια σύνδεση στην ΤΟΥΟΤΑ περίμενα για να κατεβούν 5γκιγκα, γύρω στο 2ωρο. Αφού κατέβηκε μας πήρε και η εξαγωγή στο δικό τους στικάκι άλλο ένα μισάωρο, τελικά μπήκαμε στο αυτοκίνητο να κάνουμε την διαδικασία από την αρχή, όπως προστάζει το αυστηρό πρωτόκολλο της ΤΟΥΟΤΑ (δική τους αναφορά) , φάγαμε ξανά 2 άκυρα μέσα σε 5 λεπτά και αφού τραβήχτηκε το απαραίτητο βίντεο και μερικά screenshots, το θέμα προωθήθηκε για ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ εντός εγγύησης. Πρόκειται για αίτημα και όχι για απόφαση....περιμένω να με ενημερώσουν. Αποσυνδέομαι γιατί θα αρχίσουν να ακούγονται γρύλοι (ξέρετε δεν είναι μόνο εργαλείο...κυκλοφορεί και σε ζωύφιο θερινής νυκτός)....😛 Μούγκα στη στρούγκα και περιμένουμε νεότερα. Αναμενόμενο… Το software τους σε αυτές τις οθόνες ανεξαρτήτως μάρκας παίζει να είναι γραμμένο από 9χρονους πακιστανους. Το debugging επίσης είναι άγνωστη λέξη… 4 1
haris_216 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα κάνω το δικηγόρο του διάβολου Α) πληρωμένο το εχει β) σου δίνει οδηγίες πλοήγησης και στο κοντέρ πέρα απο την οθόνη Στα παραπάνω σωστά να προσθέσω ότι ήδη έχει αναφέρει ότι τον βολεύει αφού φορτώνει γρήγορα και θέλει να τσεκάρει πχ κίνηση (λογικά το android του βγάζει κάποια χρονική καθυστέρηση μέχρι να συνδεθεί/λειτουργήσει) 1 1
harris231 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου Σωστοί σε όλα τα παραπάνω. Οι καθημερινές μου διαδρομές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Δεν έχω ανάγκη τόσο την πορεία, όσο την ενημέρωση για την κίνηση. Για να δω λοιπόν την κίνηση κάνω απλά ένα κλικ με το χέρι μου και έχω την πληροφορία που θέλω. Μετά πάλι μουσική. Για να το κάνω αυτό με το κινητό, χρειάζεται περισσότερες κινήσεις και μεγαλύτερη απόσπαση από το δρόμο, πράγμα που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση. 2
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 3:52 ΜΜ, NikosKallithea είπε Πήγαινε πρώτα στην αντιπροσωπεία και μετα γράφεις Μου θύμησες εκεινο το ανέκδοτο με το γρύλο😁 Αυτο? https://www.andro.gr/zoi/zazen-2/
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αυτο? https://www.andro.gr/zoi/zazen-2/ Old but gold
majunior Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 3:26 ΜΜ, harris231 είπε Σωστοί σε όλα τα παραπάνω. Οι καθημερινές μου διαδρομές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Δεν έχω ανάγκη τόσο την πορεία, όσο την ενημέρωση για την κίνηση. Για να δω λοιπόν την κίνηση κάνω απλά ένα κλικ με το χέρι μου και έχω την πληροφορία που θέλω. Μετά πάλι μουσική. Για να το κάνω αυτό με το κινητό, χρειάζεται περισσότερες κινήσεις και μεγαλύτερη απόσπαση από το δρόμο, πράγμα που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση. Δεν έχω εικόνα από την οθόνη του Yaris, εξ ου η ερώτηση. Στα VW group έχει η οθόνη soft key που σε βάζει κατευθείαν στο Android Auto/CarPlay
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 57 λεπτά πριν, majunior είπε Δεν έχω εικόνα από την οθόνη του Yaris, εξ ου η ερώτηση. Στα VW group έχει η οθόνη soft key που σε βάζει κατευθείαν στο Android Auto/CarPlay Touch είναι δυστυχώς πλέον. Αν κολλήσει δε σε πάει πουθενά…!
harris231 Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τέλος καλό, όλα καλά. Με καλέσανε σήμερα το μεσημέρι από την ΤΟΥΟΤΑ. Εγκρίθηκε η αλλαγή ολόκληρου infotainment system. Μόλις παραλάβουν την οθόνη θα με καλέσουν για ραντεβού ώστε να πάω και να μου την περάσουν. Μετά από όλα αυτά σκέφτομαι φωναχτά (γραπτώς στην προκειμένη περίπτωση). Επειδή από όσο το έχω ψάξει αρκετά άτομα έχουν παρόμοιο πρόβλημα με μένα και στη συντριπτική πλειοψηφία περάστηκε στην εγγύηση, πρώτον για ποιο λόγο δεν αποσύρονται αυτά τα αρχεία από τους λογαριασμούς όλων ώστε να μην γίνει λάθος που δεν οφείλεται σε πελάτη; (Ακόμα τώρα που μπήκα, μέσα είναι κανονικότατα το αρχείο) και δεύτερον: Αυτές οι οθόνες που κατά τα άλλα είναι λειτουργικότατες, επειδή δεν περνάνε οι χάρτες και μόνο για αυτό τον λόγο, πετιούνται; Δεν μπορούν με κάποιον τρόπο έστω και μεταγενέστερα να φορμαριστούν εντελώς και να ξαναβγούν στην αγορά κάπως αλλιώς; Επεξ/σία 11 Απριλίου από harris231 4
harris231 Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου ...και κάπου εδώ σήμερα, έκλεισε και επίσημα η ταλαιπωρία (καλά δεν σκίσαμε και κανέναν καλσόν) με τους χάρτες. Σε μία ώρα μου είχανε τοποθετήσει νέα καινούρια οθόνη με περασμένους τους νεότερους χάρτες (που σήμερα έμαθα παρεμπιπτόντως πως χρησιμεύουν μόνο αν δεν υπάρχουν ενεργά δεδομένα από το αυτοκίνητο-δηλαδή ποτέ. Οι χάρτες είναι πάντα ενημερωμένοι αφού είναι cloud πλοήγηση σε στυλ google maps. Base map είναι αυτός που ενημερώσανε, δηλαδή τρίχες κατσαρές ). Εύγε στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΛΙΣ Θέρμης Θεσσαλονίκης που πραγματικά δεν με καθυστέρησαν καθόλου και με καθοδήγησαν πλήρως στο τι πρέπει να γίνει και να κάνω, όλο αυτό το διάστημα. Τα καλά να λέγονται. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα