cmak Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 7 ώρες πριν, freegr είπε Το θετικό είναι ότι με καθυστέρηση θα έχουμε ορισμένες λειτουργίες σταδιακά. Τα αρνητικά εκτός από το iPhone mirroring που υπάρχει στο Mac μου είναι αχρείαστα. Αρνητικό επίσης ότι ακόμα δεν επιτρέπεται η ηχογράφηση κλήσης με συναίνεση, ΔΕΝ υπάρχουν τα Ελληνικά όπως ουδέποτε είχε το Siri. Εκτιμώ ότι οι περιορισμοί αυτοί λόγω ΕΕ μας στερούν ευκολία υπηρεσιών. Άρα δεν υπάρχει ισοτιμία με άλλους χρήστες. Άρα το λάθος της ΕΕ που αντί να λάβει διπλωματία αντί για αντίμετρα στον εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ είναι άστοχη και λάθος πολιτική κατεύθυνση. Ο συνειρμός ότι οι περιορισμοί (?) της ΕΕ, προκαλούν την ανυπαρξία της Apple με ξεπερνάει πάντως.
NiKoSmile Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν τηλέφωνα με Android… 😛 Ναι, και κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν και… Windows PCs! 😂 2
ethereum Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) σου δίνουν την εντύπωση ότι κάπου αλλού είναι το ενδιαφέρον τους και εκ παραδρομής , στον ελεύθερο χρόνο τους , ασχολούνται με την τεχνολογία . Επεξ/σία 1 Απριλίου από ethereum
gadgetseek Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, gianniskks είπε Τελικά η E.E. ενεργεί υπέρ του Ευρωπαίου καταναλωτή ή εναντίον του; Διότι μέχρι στιγμής ότι αποφάσεις πήρε (ίσως μόνον με εξαίρεση την εφαρμογή type-C) δεν προσέφεραν τίποτα στον καταναλωτή. Οι απαιτήσεις διαλειτουργικότητας που ζητάει η ΕΕ από την Apple είναι σαφέστατα υπέρ του καταναλωτή. Η απρόσκοπτη RCS επικοινωνία, η δυνατότητα εγκατάστασης άλλου app store και χρήσης αξεσουάρ τρίτων ήταν/είναι μερικές μόνο από αυτές. Φυσικά όποιος δεν θέλει συνεχίζει να τα έχει όλα Apple. Σωστό είναι όμως να υπάρχει επιλογή. Κάθε εταιρεία επίσης οφείλει να σέβεται το ρυθμιστικό πλαίσιο της χώρας/ένωσης κρατών όπου πουλάει τα προϊόντα της. Εάν δεν της αρέσει, υπάρχει η δικαστική οδός κι η απόσυρση από την συγκεκριμένη αγορά (πράγμα που η Apple δε θα κάνει ποτέ..) Επεξ/σία 1 Απριλίου από gadgetseek 4
JohnnieGr88 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου ΟοΟ καινούργια εμοτζι και θεματικός ήχος για να κοιμηθείς με το πάτημα ενός κουμπιού και apple εντελεντζενς αλλά όχι για την Ελλάδα...τρομερή εξέλιξη 😂 1
vagosd Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Το Apple Intelligence φτάνει λέει στην ΕΕ. Πας στις ρυθμίσεις και βλέπεις ότι δεν διατίθεται με γλώσσα στα Ελληνικά. Έχουμε φύγει από την ΕΕ ? Έχουμε αγοράσει συσκευη που υποστηρίζει το χαρακτηριστικό αλλά δε θα μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε. Θα παλιώσει η συσκεύη μέχρι να μπορέσουμε τελικά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό που μας πλασάρει ως selling point εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.
koutsis Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vagosd είπε Το Apple Intelligence φτάνει λέει στην ΕΕ. Πας στις ρυθμίσεις και βλέπεις ότι δεν διατίθεται με γλώσσα στα Ελληνικά. Έχουμε φύγει από την ΕΕ ? Έχουμε αγοράσει συσκευη που υποστηρίζει το χαρακτηριστικό αλλά δε θα μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε. Θα παλιώσει η συσκεύη μέχρι να μπορέσουμε τελικά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό που μας πλασάρει ως selling point εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Καλά το οτι φτάνει στην ΕΕ δεν σημαίνει οτι θα μιλάει και όλες της γλώσσες της ΕΕ 😉 Επεξ/σία 1 Απριλίου από koutsis
vagosd Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Καλά το οτι φτάνει στην ΕΕ δεν σημαίνει οτι θα μιλάει και όλες της γλώσσες της ΕΕ 😉 Αγγλικά μιλούσε από τότε που βγήκε δε χρειαζόταν να περιμένουμε , πόσο μάλλον αν πρέπει να αλλάξουμε τη γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά . Σιγά μη μεταναστεύσουμε και στις ΗΠΑ για να χρησιμοποιήσουμε το Apple Intelligence. 😄
Jmanol000 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Κρίμα που δεν έχει το mirroring αλλά και πάλι είναι εξαιρετικό , λίγο μου κολλάει βέβαια αλλά πιστεύω με το καιρό θα δουλεύει καλύτερα 1 ώρα πριν, koutsis είπε Καλά το οτι φτάνει στην ΕΕ δεν σημαίνει οτι θα μιλάει και όλες της γλώσσες της ΕΕ 😉 Εμένα με ξεπερνάει που πρέπει να αλλάξουμε και τη γλώσσα της συσκευής και να είναι ίδια με της Siri 9 ώρες πριν, ZoReN είπε Για να μη τα πω εγώ ως χρήστης Android, ας τα πει ένας χρήστης Iphone Εγώ είμαι ικανοποιημένος αν και πράγματι δεν φέρθηκε και πολύ καλά προς στο userbase της αυτό είναι αλήθεια 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, vagosd είπε Το Apple Intelligence φτάνει λέει στην ΕΕ. Πας στις ρυθμίσεις και βλέπεις ότι δεν διατίθεται με γλώσσα στα Ελληνικά. Έχουμε φύγει από την ΕΕ ? Έχουμε αγοράσει συσκευη που υποστηρίζει το χαρακτηριστικό αλλά δε θα μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε. Θα παλιώσει η συσκεύη μέχρι να μπορέσουμε τελικά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό που μας πλασάρει ως selling point εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Το Σεπτέμβριο το έταξε και είχε ανακοινωθεί στην WDDC τον περασμένο Ιούνιο . Δεν νομίζω επίσης να έταξε ποτέ ελληνικά. Άλλο να πούμε ότι χωρίς ελληνικά είναι άχρηστο για εμάς ή ότι δεν έκανε ότι υποσχέθηκε (Νέα Siri) και άλλο να λέμε ότι θέλουμε..... Αυτούς που έδωσε false promises είναι οι κάτοχοι της σειράς 16. Τα έχουμε γράψει σε άλλο thread πριν λίγες εβδομάδες.
Jmanol000 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 16 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε ; 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Το Σεπτέμβριο το έταξε και είχε ανακοινωθεί στην WDDC τον περασμένο Ιούνιο . Δεν νομίζω επίσης να έταξε ποτέ ελληνικά. Άλλο να πούμε ότι χωρίς ελληνικά είναι άχρηστο για εμάς ή ότι δεν έκανε ότι υποσχέθηκε (Νέα Siri) και άλλο να λέμε ότι θέλουμε..... Αυτούς που έδωσε false promises είναι οι κάτοχοι της σειράς 16. Τα έχουμε γράψει σε άλλο thread πριν λίγες εβδομάδες. Ισχύει αυτό με το άλλο thread όταν διάβαζα το σχόλιο ήμουν σε φάση καπου το έχω ξανά δει αυτό 😂 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε ; Ισχύει αυτό με το άλλο thread όταν διάβαζα το σχόλιο ήμουν σε φάση καπου το έχω ξανά δει αυτό 😂 Το Troll αφορούσε κάποιους που δεν έχουν σκοπό να σχολιάσουν ή να κάνουν χιούμορ αλλά να δημιουργήσουν flame.
Jmanol000 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μόλις τώρα, Dimitris_1981 είπε Το Troll αφορούσε κάποιους που δεν έχουν σκοπό να σχολιάσουν ή να κάνουν χιούμορ αλλά να δημιουργήσουν flame. Αααααα καλα ισχύει υπάρχουν για κάποιο λόγο πολλά αρνητικά σχόλια σε κάθε νέο που θα ανέβει
vagosd Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 43 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Το Σεπτέμβριο το έταξε και είχε ανακοινωθεί στην WDDC τον περασμένο Ιούνιο . Δεν νομίζω επίσης να έταξε ποτέ ελληνικά. Άλλο να πούμε ότι χωρίς ελληνικά είναι άχρηστο για εμάς ή ότι δεν έκανε ότι υποσχέθηκε (Νέα Siri) και άλλο να λέμε ότι θέλουμε..... Αυτούς που έδωσε false promises είναι οι κάτοχοι της σειράς 16. Τα έχουμε γράψει σε άλλο thread πριν λίγες εβδομάδες. Δηλαδή μου λες ότι το να έχω τα Ελληνικά ως γλώσσα τηλεφώνου με εμποδίζει να χρησιμοποιώ το image playground ? Ή να αφαιρέσω κάτι από μια φωτό ? Αφού έχω αγγλικό πληκτρολόγιο έτσι κι αλλιώς. Σου φαίνεται λογικό δηλαδή όλοι οι χρήστες να πρέπει να αλλάξουν γλωσσα τηλεφώνου για να έχουν ένα χαρακτηριστικό ? Σε άλλες εταιρίες συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα