Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συνφορουμίτες.

Πήρα καινούργια μπαταρία στο παλιό κινητό nokia 6303c και λειτουργεί φίνα. Αγόρασα και από γνωστό κινεζοσάιτ βύσμα 2mm (με υποδοχή usb) και το κούμπωσα στον αντάπτoρα του smartphone μου (output 5V, 2A). Ενώ δείχνει ότι φορτίζει το κινητό, αυτό ανοίγει μετά από κανα τέταρτο φόρτισης μόνο άμα το έχω συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Μόλις το βγάλω από τον φορτιστή, σβήνει. Η στάθμη της μπαταρίας επίσης δεν ανεβαίνει όσες ώρες και να το αφήσω.

Φταίει ο αντάπτορας και τα Watt που έχει λέτε; Ή μπορεί να φταίει η μπαταρία που δεν είναι αυθεντική;

Επεξ/σία από ariskari
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόβλημα φόρτισης με παλιό NOKIA
Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 11:34 ΜΜ, ariskari είπε

Καλησπέρα συνφορουμίτες.

Πήρα καινούργια μπαταρία στο παλιό κινητό nokia 6303c και λειτουργεί φίνα. Αγόρασα και από γνωστό κινεζοσάιτ βύσμα 2mm (με υποδοχή usb) και το κούμπωσα στον αντάπτoρα του smartphone μου (output 5V, 2A). Ενώ δείχνει ότι φορτίζει το κινητό, αυτό ανοίγει μετά από κανα τέταρτο φόρτισης μόνο άμα το έχω συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Μόλις το βγάλω από τον φορτιστή, σβήνει. Η στάθμη της μπαταρίας επίσης δεν ανεβαίνει όσες ώρες και να το αφήσω.

Φταίει ο αντάπτορας και τα Watt που έχει λέτε; Ή μπορεί να φταίει η μπαταρία που δεν είναι αυθεντική;

Ισως δεν φορτίζει, γιατί δεν μεσολαβεί καλώδιο.

Δεν φταίει ο φορτιστής, το κινητό παίρνει το μέγιστο ρεύμα που μπορεί.

Αν μένεις Αθήνα, να σου χαρίσω 1 φορτιστή, τέτοιος είναι;

s-l1200.webp

Δημοσ.

Μάλλον το βύσμα του φορτιστή φταίει ωστόσο δοκίμασε να το φορτίσεις και από υπολογιστή, τα παλιά τηλέφωνα έχουν ιδιαιτερότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...