Nos20VT Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου λιγο που το ειδα πολυ οκ μου φανηκε. Οσο εξελισεται θα παρει δουλεια απο τον Αρκα...:P 1
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 24 λεπτά πριν, nat10 είπε Το λινκ ποιο είναι; Στο chatgpt απλά ανεβάζεις τη φωτογραφία που θες και του λες να την κάνει Ghibli-style... Τόσο απλό.... 1
Athoz Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Έχει και άλλα στυλ πέραν του Ghibli. Southpark Simpsons Lego Ghibli και ρεαλιστικά 16
The_Judas Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου "Δεν μπορώ να επεξεργαστώ απευθείας φωτογραφίες, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές ή εργαλεία όπως: ToonMe Prisma Cartoonify Deep Art Effects" αυτο μου βγαζει εμενα το chatgtp...
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 4 ώρες πριν, roentgen είπε Κάνα link βρε παιδά, καμιά εφαρμογή; πώς γίνεται η διαδικασία; ευχαριστώ Στο GPT ανεβαζεις μια εικονα σου και του λες " Make it studio ghibli style " και περιμενεις... 2 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πάντως στο gemini το κάνει εδώ και καιρό στο s24 που έχω.
lbit Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) "I wasn't able to generate the image because this request violates our content policies. Please provide a new prompt, and I'd be happy to help!" grrrrrrrr ... Επεξ/σία 1 Απριλίου από lbit
Innersense Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πήγα να ρωτήσω εδώ, αλλά μετά λέω γιατί δε ρωτάω τον expert. 1
Nicksonos80 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πολύ ωραίο το gtp με αυτή τη δημιουργία εικόνων, αλλά πόσες συνδρομές να κάνουμε σε αυτή τη ζωή; ειναι και πολλά άλλα ai site...ειναι και ακριβό αρκετά δυστυχώς.
Athoz Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 hours ago, Innersense said: Πήγα να ρωτήσω εδώ, αλλά μετά λέω γιατί δε ρωτάω τον expert. Αναφέρεται στην περίπτωση που έχεις offline image generator και τρέχει στο κινητό σου. Το ChatGPT τα τρέχει όλα στους σέρβερ τους οπότε δεν θα δεις διαφορά σε πισι ή κινητό.
whoever81 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μία έως τρεις εικόνες τη μέρα....Στην ουσία κάνει διαφήμιση στο Plus, περίπου €23 το μήνα. Σε μένα πέτυχε πάντως, Plus ftw! 😎 Επεξ/σία 2 Απριλίου από whoever81 1
Innersense Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 8 hours ago, Athoz said: Αναφέρεται στην περίπτωση που έχεις offline image generator και τρέχει στο κινητό σου. Το ChatGPT τα τρέχει όλα στους σέρβερ τους οπότε δεν θα δεις διαφορά σε πισι ή κινητό. Μα πως ξέρουμε αν η εφαρμογή κάνει calculate online ή offline ή ενδεχομένως συνδυασμό αυτών; Δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό νομίζω.
Athoz Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 hours ago, Innersense said: Μα πως ξέρουμε αν η εφαρμογή κάνει calculate online ή offline ή ενδεχομένως συνδυασμό αυτών; Δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό νομίζω. Για να τρέξει το μοντέλο στο κινητό πρέπει να το έχει στο δίσκο και αυτά τα μοντέλα είναι τεράστια σε χώρο και απαιτήσεις ram. Τρέχουν αποκλειστικά στο σέρβερ τουλάχιστο για το ChatGPT. Το stable diffusion που είναι open source μπορεί να τρέξει στο κινητό (ίσως) αλλά θα κάνει πολύ περισσότερο χρόνο από αυτό που περιμένεις στο ChatGPT. Επίσης θα δεις την μπαταρία να αδειάζει και ζεσταίνεται πολύ το κινητό. Μπορείς να δοκιμάσεις το PocketPal που τρέχει LLMs στο κινητό και θα δεις για τι ταχύτητες και θερμοκρασίες αναφέρομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα