Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosk111178 είπε

καλλιεργεί φύκια  😆

σε καμία χωρα δεν είναι δωρεάν γιατί να ειναι εδώ;

ελεύθερη αγορά είναι οσο θέλει πουλάει ο κάθε ενας! και εφόσον  εχει συνδρομητές foul και δεν φεύγει κανεις καλα κανει και τα πάει όλα προς τα πάνω  

Αφού πληρώνω ήδη λογαριασμό και πλήρωσα και το ρολόι, γιατί να πληρώσω έξτρα λεφτά?

Δημοσ.

τα πολλα δεδομενα στο ρολοι θα ειναι λογο της χρησης τηλεφωνουν απο το ρολοι , μιας και πιστευω θα δουλευει σαν voip 

Οποτε μονο εκει στηριζω την αυξημενη τιμη , δεν υπαρχει αλλη δικαιολογια !

Εγω αναγκαστηκα απο καρτοκινητο NEO να αλλαξω σε συμβολαιο για να μπορεσω να το ενεργοποιησω 

Δημοσ.

Αγορίνες να μου συγχωρείσετε τον αυθορμητισμό μου, άλλα όταν τρέχουμε όλοι να κάνουμε κάτι το οποίο μας "προσφέρει" μία εταιρεία παρόλο που γκρινιάζουμε (δικαίως στη συγκεκριμένη περίπτωση) δε πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα. Εγώ έχω στείλει ήδη μέσω της εταιρείας παράπονο γραπτώς στην εταιρεία (120 συνδέσεις) και προσωπικά δε θα το προχωρήσω (όσο και να το θέλω) διότι το θεωρώ ληστρικό. Ας μαζέψουν από παντού παράπονα και ας αναθεωρήσουν τη "στρατηγική" τους διότι καλό είναι να πάψουν να μας θεωρούν κορόϊδα και αιμοδότες. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xemis είπε

Αφού πληρώνω ήδη λογαριασμό και πλήρωσα και το ρολόι, γιατί να πληρώσω έξτρα λεφτά?

Γιατί κανείς δεν είπε ότι όταν έχεις το ρολόι θα έχεις και τζάμπα υπηρεσία. Δεν ξέρω πως δουλεύουν τα Samsung παντός σε όλοι την Ευρώπη ή υπηρεσία έχει χρέωση.

14 λεπτά πριν, cmak είπε

Αγορίνες να μου συγχωρείσετε τον αυθορμητισμό μου, άλλα όταν τρέχουμε όλοι να κάνουμε κάτι το οποίο μας "προσφέρει" μία εταιρεία παρόλο που γκρινιάζουμε (δικαίως στη συγκεκριμένη περίπτωση) δε πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα. Εγώ έχω στείλει ήδη μέσω της εταιρείας παράπονο γραπτώς στην εταιρεία (120 συνδέσεις) και προσωπικά δε θα το προχωρήσω (όσο και να το θέλω) διότι το θεωρώ ληστρικό. Ας μαζέψουν από παντού παράπονα και ας αναθεωρήσουν τη "στρατηγική" τους διότι καλό είναι να πάψουν να μας θεωρούν κορόϊδα και αιμοδότες. 

Πιστεύω όταν θα μπουν και οι άλλες εταιρείες στο παιχνίδι θα αναθεωρήσουν και αυτοί τον τιμοκατάλογο τους εκτός και αν και αυτές κινηθούν στο ίδιο μοτίβο. Πάντως το θεωρώ βλακεία να χρεώνεις τέτοιο ποσό τα μεγάλα συμβόλαια σου,το καλύτερο θα ήταν να βάλεις ένα πλαφόν 5gb στα ρολόγια δεν χρειάζεσαι παραπάνω πιστεύω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι γράφετε για ενεργοποίηση σε 5 λεπτά και εγώ περιμένω από χθες το απόγευμα, πείτε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία σε εσάς, γιατί μίλησα με 13888 πριν και μου λέει θα κάνει να έρθει η eSIM 2 μέρες με courier😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosk111178 είπε

Γιατί κανείς δεν είπε ότι όταν έχεις το ρολόι θα έχεις και τζάμπα υπηρεσία. Δεν ξέρω πως δουλεύουν τα Samsung παντός σε όλοι την Ευρώπη ή υπηρεσία έχει χρέωση.

Δεν ειπα ότι όποιος έχει ρολόι να είναι δωρεαν. Αλλά αφού ήδη πληρώνω λογαριασμό, ποια είναι η διαφορά να κάνω χρήση από το ρολόι αντί για το τηλέφωνο? Αν είναι έτσι να μας χρεώνουν εξτρα για το wifi του σπιτιού όταν παίρνουμε νέα συσκευή για χρήση πχ νεο τάμπλετ ή δευτερη σμαρτ τιβι

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, ramarg said:

Μετά από χρόνια παρουσίας στο σχετικό Thread του Apple Hardware, ήρθα να δώσω περήφανα το παρόν και στην επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας.! Ελπίζω το πρωτοαπριλιάτικο αστείο να είναι τα 27.50/μήνα (κόστος υπηρεσίας για όσους έχουν GigamaxUnlimited)... Για 5 ευρώ δεν τίθεται καν θέμα γκρίνιας...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΛΑΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ 30ΑΡΙ ΑΚΟΜΗ ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, panosk111178 είπε

αν ζεις στην Ελλάδα έχεις δει πολλές ρυθμιστικές αρχες να κάνουν κατι 

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει. Κι ούτε πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι με το τρέχον καθεστώς.

Δυστυχώς οι συνδρομητές/πελάτες δεν έχουν αληθινές εναλλακτικές, αφού μιλάμε για κανονικό καρτέλ..

(ίσως μόνο αν αλλάζουν συνεχώς αριθμό ή εταιρεία, παρακολουθώντας διαρκώς τις προσφορές).

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θέλει να πει ο ποιητής;; 

Extra προσφορά για συνδρομητές με πρόγραμμα COSMOTE GIGAMAX Unlimited. Απόκτησε την MultiSIM στην προνομιακή τιμή των 5,5€/μήνα αντί για 27,5€!

Οπότε 5.5 €  πληρώνουμε στο unlimited ;

μήπως στο 13888 δεν ξέρουν τι τους γίνεται;;;;

Μάλλον όσοι απευθύνονται στο 13888, τους αποστέλλεται επιστολή.  Εγώ μέσω της εφαρμογής Watch τη συνέδεσα άμεσα.  Όποιος δεν έχει κάνει τη διαδικασία και σκοπεύει, ας ενημερώσει αν βγάζει την ίδια έξτρα προσφορά 5.5 ευρώ πέρα από το τρίμηνο δωρεάν. 

IMG_1660.jpeg

Επεξ/σία από alastor_aea
  • Like 2
Δημοσ.

Πολλοί δεν έχετε καταλάβει πως δουλεύει το πράγμα 

Για να εκδοθεί κάτι τέτοιο λέγεται multi sim 

Αυτη η multi sim μπορεί να μπει όπου να ναι και να έχεις σε ένα άλλο σπίτι απεριόριστα «δωρεάν»

Ετσι στο πρόγραμμα μας με τα απεριόριστα την χρεώνουν 25€ δεν την χρεώνουν για το Apple Watch 

Απο ότι είδα μπορείς να έχεις μέχρι και 4 sim με αυτήν την υπηρεσία της multi sim 

Τώρα το κατά ποσό θα μπορέσουν να το λύσουν για αυτούς που θέλουν να την βάλουν στο Apple Watch είναι μάλλον τεχνικό το ζήτημα και όχι λογιστικό 

Ολοι μας το βλέπουμε ότι σαν να μας οδηγούν σε συμβόλαια χωρίς απεριόριστα αλλά δεν είναι έτσι 

Αν όντως μπορείς να εκδόσεις 4 sim στην υπηρεσία multi sim τότε νομίζω δεν θα αλλάξει η πολιτική της χρέωσης των 27,5€ γιατί εννοείται φοβούνται ότι πολλοί θα την βάλουν σε router πχ για το εξοχικό 

Εγω δεν έχω κάνει αναβάθμιση το κινητό και δεν ξέρω αν το κάνω αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω την υπηρεσία έστω για 3 μήνες που είναι δωρεάν.  Μετά απλά κανείς ακύρωση μου είπαν από την εξυπηρέτηση χωρίς καμία χρέωση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alastor_aea είπε

Τι θέλει να πει ο ποιητής;; 

Extra προσφορά για συνδρομητές με πρόγραμμα COSMOTE GIGAMAX Unlimited. Απόκτησε την MultiSIM στην προνομιακή τιμή των 5,5€/μήνα αντί για 27,5€!

Οπότε 5.5 €  πληρώνουμε στο unlimited ;

μήπως στο 13888 δεν ξέρουν τι τους γίνεται;;;;

Μάλλον όσοι απευθύνονται στο 13888, τους αποστέλλεται επιστολή.  Εγώ μέσω της εφαρμογής Watch τη συνέδεσα άμεσα.  Όποιος δεν έχει κάνει τη διαδικασία και σκοπεύει, ας ενημερώσει αν βγάζει την ίδια έξτρα προσφορά 5.5 ευρώ πέρα από το τρίμηνο δωρεάν. 

IMG_1660.jpeg

Έβγαλε ακριβώς την ίδια προσφορά και σε εμένα. Το 5 ευρώ το δέχομαι και είναι φυσιολογικό. Χθες βέβαια τους είχα κάνει ένα κράξιμο online και μου απαντήσανε πως λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψιν τα όσα λέω. Ίσως καταλάβανε πως το όλο νόημα είναι : Όταν σου χρειαστεί πχ να βγείς για ένα περπάτημα να μπορείς να πάρεις κανένα τηλέφωνο και να αποσυνδεθείς λίγο από την οθόνη του κινητού σου. Μακάρι να κρατήσουν το 5 ευρώ. Τίμιο είναι. όσον αφορά τη παρούσα Multisim είναι μόνο για έως 5 ρολόγια Apple Watch μου έιπαν. Αν θέλει να βάλεις σε άλλη συσκευή είναι άλλη τιμή. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μου το είπε η εξυπηρέτηση πελατών. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 2:56 ΜΜ, koikas10 είπε

Έχει ενεργοποίηση κανείς APPLE WATCH ULTRA 1 ? νομίζω ότι δεν είναι μέσα αυτά παίδες .... 

Λειτουργεί κανονικά μόλις ενεργοποίησα την υπηρεσία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες το το βράδυ ενεργοποιήσα την υπηρεσία multi sim σε Apple  watch ultra 2. Μίλησα δύο φορές με την Cosmote για να μου αναλύσουν τα προγραμματα και τις τιμές και ούτε αυτοί ήξεραν να απαντήσουν ακριβώς αλλά επειδή ήταν δωρεάν για τους τρεις πρώτους μήνες το   ενεργοποίησα. Σήμερα ξαναπήρα τηλέφωνο την Cosmote και ο υπάλληλος μου είπε ότι ακόμα και σήμερα ενημερώνονται γι’ αυτό το θέμα γιατί όντως υπήρχε ένα μπέρδεμα. Τελικά επειδή υπήρχαν πολλά παράπονα για 27,5 ευρώ  στο unlimited πρόγραμμα, ειδικά για τα ρολόγια Apple watch η τιμή θα παραμείνει στα 5,50 € σε μορφή προσφοράς. Γενικά νομίζω ότι 5,50 € για την υπηρεσία αυτή είναι λογική τιμή

IMG_7360.png

Επεξ/σία από Iero86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...