thanosAIAS Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, kotronas είπε Βγαίνει η σειρά 50 πρέπει να πουλήσουν, να δεις που θα τα κάνουν σαν την υποστήριξη των κινητών Πάντα έτσι έκανε...
TsironakosMix Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 50 minutes ago, LLLEFTERIS said: Επαθε AMD 😂 Παλιο αστειο. 1 1
floba Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι αλλα με τοσα προβληματα που ειχε με τους Drivers της εχει μεινει κουσουρι. Ισχυει αυτο χεχε.Της εχει βγει το ονομα που λενε αλλα νταξει πλεον δεν ειναι ετσι.Ειχα την 7900xtx και δεν ειχε θεμα σε τπτ τωρα εχω την 4090+9800x3d combo ντεξει αλλη φαση. 1 ώρα πριν, Thresh είπε Πέρασαν πάρα πολλοί μήνες μέχρι να φτιαχτούν τελείως τα θέματα με black screen στην 5700. Ε ενταξει μωρε απλα ειναι αυτο που λεμε οτι εμεινε το ονομα.Αν και πολλα προβληματα που ειχαν χρηστες ηταν απο αλλα προβλημα του pc τους αλλα κλασσικα πρεπει να κανουμε καπου blame.Και παρα πολλοι λεγαν οι drivers γτ απλα το ακουγαν. 1
Bansel Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Κάποτε λέγανε πάντα να κρατάς τα drivers 1 έκδοση πριν που είναι λυμένα τα προβλήματα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 19 minutes ago, floba said: Ε ενταξει μωρε απλα ειναι αυτο που λεμε οτι εμεινε το ονομα.Αν και πολλα προβληματα που ειχαν χρηστες ηταν απο αλλα προβλημα του pc τους αλλα κλασσικα πρεπει να κανουμε καπου blame.Και παρα πολλοι λεγαν οι drivers γτ απλα το ακουγαν. Δεν ήταν το πρώτο της ούτε το τελευταίο, απλά τώρα γύρισε κάπως ο τροχός. 1
UFOPC Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εμενα ουτε ενα προβλημα με 572.60 σε RTX 4090 Strix με Windows 10.
mercator84 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 4070ti super τα έχει τα μπλε θεματάκια της τις τελευταίες μέρες. Αύριο θα δοκιμάσω rollback και εγώ.
SUBZERO1231 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 11 ώρες πριν, floba είπε Δεν ειμαστε στο 2005 αδερφε σορρυ
Sakm Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4080 super εδώ , πάγωμα υπολογιστή και restart όταν περνάω το παιχνίδι από το monitor σε tv θα το κάνει 1 στις 3 .. οποτε rollback και βλέπουμε..
seithan Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πολύ πάνω από μήνα παιδιά είναι αυτή η ιστορία. Εγώ γύρισα σε 566 και είναι πολύ πιο σταθερό το μηχάνημα.
Tablet Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 13 ώρες πριν, chek2fire είπε μεχρι να σοβαρευτεί η nvidia ποτέ ξανά αγορά κάρτας της. Εξωφρενικές τιμές, αστοχίες hardware, προβληματα driver. Εχω γυρίσει πλέον σε ati και δεν το μετανιώνω με τίποτα. α πηγες πολυ πισω εσυ σε ati...
UnderZer0 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, NiKoSmile said: Δεν περίμενα να το πω αυτό το 2025. Κάντε Format... Φοιτητικες εποχες 1999 που καναμε καθε 2 μερες φορματ 😁 Επεξ/σία 2 Απριλίου από UnderZer0 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα