Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, vorlon68 said:

Παω στοιχημα, σε λιγο καιρο θα περνουν τηλ. και θα λενε οτι επειδη κατεβαζεις torrent ή βλεπεις ταινιες εχεις φαει προστιμο και με τα μισα θα το διαγραψουν.

άνετα.. τις προάλλες έλαβα μια άκυρη κλήση (στα Αγγλικά) λέγοντας δήθεν ότι έκανα κάτι "παράνομο", και πρέπει να πατήσω το 1 για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία μου.

Παρομόιο μοτίβο, σε άλλο αριθμό, δήθεν έχω μια συναλλαγή paypal των 350€, και ότι πρέπει να πατήσω το 1 για να την εγκρίνω.

ξεκάθαρο scam, το είχα καταλάβει.

Στην 1η περίπτωση ήταν Ελληνικό νούμερο η εισερχόμενη, στην 2η όχι Ελληνικός αριθμός.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, zachs75 είπε

Υπάρχει σίγουρα μία εφαρμογή σε android, η ACR Phone, η οποία σου δείχνει ποιος σε καλεί, ακόμα κι αν δεν έχεις καταχωρημένο το νούμερο του καλούντος. Προφανώς η εφαρμογή αντλεί τα δεδομένα από κάποια βάση, στην οποία έχουν πλαγίως και παρανόμως πρόσβαση και όλοι αυτοί που ασχολούνται με απάτες. Πιστεύω επίσης πως δεν είναι η μόνη εφαρμογή που το κάνει αυτό, άρα θεωρώ ότι τουλάχιστον η πληροφορία της αντιστοιχίας κινητού και κατόχου του είναι κάτι που δυστυχώς βρίσκεται πολύ εύκολα.

Χρυσός οδηγός λέγεται η βάση.. Xo.gr.. Με όνομα διεύθυνση σταθερά κινητά. 

Δημοσ.
4 hours ago, Bill4gr said:

Χρυσός οδηγός λέγεται η βάση.. Xo.gr.. Με όνομα διεύθυνση σταθερά κινητά. 

εγω θυμαμαι παλια ακομα και CD πουλουσαν στα γνωστα μαγαζια με τους καταλογους ανανεωμενους, μεχρι και πινακιδες είχαν αυτοκινήτων. Εαν υπηρχε τωρα το data mining και το τι δινουν τωρα ειναι τρομακτικο. Σου λεει δωσε μου 2000 και παιρνεις ενα πελατολογιο ετοιμο με 5.000 ονοματα μεσα και τηλέφωνα.

Δημοσ.

Εμένα με πήραν με ηχογραφημένο μήνυμα από κινητό οι με γυναικεία φωνή έλεγε κάτι για μια υπηρεσία ούτε που θυμάμαι και να αποθηκεύσω τον αριθμό αυτό! Με το που άκουσα να αποθηκεύω τον αριθμό, το έκλεισα και κατευθείαν αποκλεισμό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...