thermaikos4 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Απεριόριστα όλα & 200sms με 144€ μέχρι 09/04/2025. Μόνο στα καταστήματα: Αθήνα (Ομόνοια), Σταδίου 51 και Θεσσαλονίκη, Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23. Επεξ/σία 2 Απριλίου από thermaikos4 2
emperor4her Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου μπορει καποιος να γραψει οδο, η να δωσει ενα στιγμα στο google maps που βρισκεται στην ομονοια? γιατι στο maps δεν μου το βγαζει, και εχω να ανεβω για κατι δουλειες μες τη βδομαδα απο πατρα.
blueangel3 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 7 ώρες πριν, DrFreeman είπε Τελικά γίνεται φορητότητα από Cosmote; Όχι μόνο από άλλο πάροχο (Vodafone ή Nova)
diego-10 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 hour ago, blueangel3 said: Όχι μόνο από άλλο πάροχο (Vodafone ή Nova) σιγουρο αυτο?
taspo Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, diego-10 είπε σιγουρο αυτο? Ναι το επιβεβαίωσα και εγω 1
Thrylos7 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου κλασσικη διαδικασια οτι πρωτα κανεις φορητοτητα και μετα πας εκει στο μαγαζι?
andreas1gr Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, Thrylos7 είπε κλασσικη διαδικασια οτι πρωτα κανεις φορητοτητα και μετα πας εκει στο μαγαζι? Κάνεις φορητότητα... Πας στο κατάστημα και σου δίνουν την sim Φεύγεις από το κατάστημα και μέσα από την εφαρμογή της frog ζητάς την νέα φορητότητα... Όταν ολοκληρωθεί σε 2-3-5-10 ημέρες πρέπει να ξανά πας στο κατάστημα και αν έχουν ακόμα την προσφορά, να πληρώσεις και να στην ενεργοποιήσουν
OmeletaMAN Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Κάνεις φορητότητα... Πας στο κατάστημα και σου δίνουν την sim Φεύγεις από το κατάστημα και μέσα από την εφαρμογή της frog ζητάς την νέα φορητότητα... Όταν ολοκληρωθεί σε 2-3-5-10 ημέρες πρέπει να ξανά πας στο κατάστημα και αν έχουν ακόμα την προσφορά, να πληρώσεις και να στην ενεργοποιήσουν Την αίτηση φορητότητας δεν μπορεί να την κάνει το κατάστημα? Αν πάω έτσι, θα με διώξουν?
Thrylos7 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 5 hours ago, andreas1gr said: Κάνεις φορητότητα... Πας στο κατάστημα και σου δίνουν την sim Φεύγεις από το κατάστημα και μέσα από την εφαρμογή της frog ζητάς την νέα φορητότητα... Όταν ολοκληρωθεί σε 2-3-5-10 ημέρες πρέπει να ξανά πας στο κατάστημα και αν έχουν ακόμα την προσφορά, να πληρώσεις και να στην ενεργοποιήσουν Έχω ήδη κάρτα sim που δε την έχω ενεργοποιήσει, οπότε λογικά απλά πρέπει να την ενεργοποιήσω να κάνω φορητοτητα από την εφαρμογή και να πάω μετά?
andreas1gr Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 58 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Έχω ήδη κάρτα sim που δε την έχω ενεργοποιήσει, οπότε λογικά απλά πρέπει να την ενεργοποιήσω να κάνω φορητοτητα από την εφαρμογή και να πάω μετά? Αν έχεις κάρτα ναι... Πάρε για καλό και για κακό ένα τηλ στο κατάστημα που σε βολεύει...
papaleole Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, akaloith είπε τι γινεται με αυτο; κανενα νεο; Απεριόριστα όλα & 200sms με 144€ μέχρι 09/04/2025. Μόνο στα καταστήματα: Αθήνα (Ομόνοια), Σταδίου 51 και Θεσσαλονίκη, Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα