Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Στο γνωστό κατάστημα (για να μην κάνω διαφήμιση κιόλας) το κόστος είναι 7€.

To eshop χρεώνει 7Ε αν αγοράσεις από εκεί τα κομμάτια. 

Δεν κανει συναρμολογηση με 7Ε να του πας εσύ κομμάτια που αγορασες αλλού!

• Like 4
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sattack είπε

To eshop χρεώνει 7Ε αν αγοράσεις από εκεί τα κομμάτια. 

Δεν κανει συναρμολογηση με 7Ε να του πας εσύ κομμάτια που αγορασες αλλού!

Έχεις δίκιο αν του πας εσύ κομμάτια χρεώνει 15€.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Στο γνωστό κατάστημα (για να μην κάνω διαφήμιση κιόλας) το κόστος είναι 7€.

Δεν κάνεις διαφήμιση όταν γλιτώνεις κόστος από ένα συμφορουμίτη.

Ο ts είναι στα Ιωάννινα. Βλέπω έχει e-shop point εκεί αλλά δε νομίζω να εξυπηρετεί τέτοιες καταστάσεις.

Η λογική λέει οτι 7€ είναι όταν πρόκειται για συναρμολόγηση με αγορά hardware από αυτούς.

Ας ρωτήσει ο ts, δεν χάνει κάτι, να πάρει μονάχα διευκρίνηση για την διαδικασία και τον χρόνο, καθώς εκτιμώ οτι θα πρέπει να φύγει από το point, να πάει κεντρικά κα ινα γυρίσει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δεν κάνεις διαφήμιση όταν γλιτώνεις κόστος από ένα συμφορουμίτη.

Ο ts είναι στα Ιωάννινα. Βλέπω έχει e-shop point εκεί αλλά δε νομίζω να εξυπηρετεί τέτοιες καταστάσεις.

Η λογική λέει οτι 7€ είναι όταν πρόκειται για συναρμολόγηση με αγορά hardware από αυτούς.

Ας ρωτήσει ο ts, δεν χάνει κάτι, να πάρει μονάχα διευκρίνηση για την διαδικασία και τον χρόνο, καθώς εκτιμώ οτι θα πρέπει να φύγει από το point, να πάει κεντρικά κα ινα γυρίσει.

Ο ts ποιος είναι?έχω αγοράσει τον δίσκο από eshop.

@Πέτρος

Μου περισσεύουν αυτά τα 3 και δε ξέρω γιατι.

Screenshot_2025-04-03-09-40-26-196_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2025-04-03-09-40-32-214_com.miui.gallery.jpg

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, konik είπε

Ο ts ποιος είναι?έχω αγοράσει τον δίσκο από eshop.

@Πέτρος

Μου περισσεύουν αυτά τα 3 και δε ξέρω γιατι.

Screenshot_2025-04-03-09-40-26-196_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2025-04-03-09-40-32-214_com.miui.gallery.jpg

TS=Topic Starter, εσύ στην προκειμένη περίπτωση.

Αυτά που σου περισσεύουν (ένα από κάθε ανεμιστήρα της υγρόψυξης, υποθέτω), είναι τροφοδοσία με άλλο τύπο ελέγχου (μη pwm). Aν είναι όλα ίδια, και τα 3, δεν χρειάζονται κάπου. Αν κάποια είναι με τρία Pin μέσα και κάποια με 4, έχεις κάνει κάπου λάθος, θα πρέπει στο μαύρο 3σε1 να έχεις συνδέσει αυτά που είναι με 4 pin μέσα.

Βέβαια, όλη η σύνδεσή σου αυτή τη στιγμή είναι λάθος, εκτός κι αν το έχεις κάνει δοκιμαστικά.

Πρώτα θα βάλεις το block πάνω στον επεξεργαστή και μετά θα βάλεις τα καλώδια/ρεύματα, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή θα μπλέξεις αλύπητα προσπαθώντας να τα περάσεις όλα πίσω/δίπλα/πάνω/κάτω μετά.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, spi79 είπε

Τελείωσες το pc??Δείξε καμιά φώτο😀..

Έριξα τον εγωισμό μου και το πήγα σε τεχνικό μόλις το πάρω θα σας το δείξω αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα για το cable management.

• Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, konik είπε

Έριξα τον εγωισμό μου και το πήγα σε τεχνικό μόλις το πάρω θα σας το δείξω αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα για το cable management.

Πολύ καλά έκανες, αφού δεν ήσουν σίγουρος.

Ελπίζω ότι οι εποχές που τα έπιαναν όλα κοτσίδα στη μέση της μητρικής έχουν παρέλθει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Πολύ καλά έκανες, αφού δεν ήσουν σίγουρος.

Ελπίζω ότι οι εποχές που τα έπιαναν όλα κοτσίδα στη μέση της μητρικής έχουν παρέλθει.

Θα το δούμε σύντομα αν και αμφιβάλλω😂 

Εγώ πάντως τους πήγα velcros και tireups.

Πάντως το άγχος δε μου έχει φύγει παρότι το άφησα σε τεχνικό.Μου βγήκε όλο το pc 2.115€ κι άλλα 225€ για την οθόνη οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι κοντά 2.500€.Ενα 20αρικο μου είπε για τη δουλειά αυτή αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα και του είπα περνά μου windows 11 pro 64bit με αυθεντικο κλειδί από ίντερνετ και μου είπε 50€.Στα τόσα λεφτά λέω δε γαμιεται ας είναι αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά μην έχω θέματα μετά.

Το προηγούμενο pc πάντως που το έχω από 1/2016 δεν έχει κάνει κιχ μέχρι τώρα παίζει σα σκυλί όσο μπορεί και το είχα στήσει όλο μόνος μου + λειτουργικό κτλ.

Επεξ/σία από konik
Επεξεργασια
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, konik είπε

Ενα 20αρικο μου είπε για τη δουλειά αυτή

Bρήκες τεχνικό όπου θα σου στήσει το pc me 20€? ή αυτή την τιμή σου έδωσε το κατάστημα όπου αγόρασες τα απάρτια για να το στήσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nazarene είπε

Bρήκες τεχνικό όπου θα σου στήσει το pc me 20€? ή αυτή την τιμή σου έδωσε το κατάστημα όπου αγόρασες τα απάρτια για να το στήσει?

Μέχρι εκεί που το είχα φτάσει το pc μου ζήτησε 20€ για να το συνεχίσει δε ξέρω αν τόσα παίρνει πάντως με φορμάτ windows 11 pro με αυθεντικό κλειδί από ίντερνετ και τη δουλειά που του ζήτησα κόστισε 50€.

Είχα ενημέρωση πριν λίγο από το μαγαζί το είχαν έτοιμο αλλά πέρασαν windows 11 home αντί για pro οπότε περιμένω τώρα να βάλουν τα προ και πάω να το πάρω.

Αποτι μου είπε ο τεχνικός μπροστά από cable management δε φαίνεται τίποτα και με χαροποίησε θα τους προτείνω κι άλλο φίλο μου για ίδιο σχετικά build.

Επεξ/σία από konik
Επεξεργασια
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/othoni-lg-ultragear-27gs75q-b-27-quad-2560-x-1440-180hz-black-p-PER.238271

Έχω αυτήν την οθόνη και μια Rx 9070 xt για να πιάσω 180hz πρέπει να βάλω displayport?Η οθόνη μέσα έχει ένα displayport  αποτι είδα αν βάλω αυτό τι επιδόσεις θα έχω?Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από konik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...