chek2fire Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 16 ώρες πριν, screaming_trees είπε Στο ισπανικό αμαζον δεν υπάρχει καν πλέον στο ισπανικό
screaming_trees Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 33 minutes ago, chek2fire said: δεν υπάρχει καν πλέον στο ισπανικό Μάλλον ξεπούλησε. Το είχε χθες σίγουρα
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Darthvader είπε 439 σκέτο στο Amazon.fr! Ναι αλλά δεν έχουν οι Γαλλοι το ίδιο ΦΠΑ με εμάς, ούτε έχουμε δωρεαν μεταφορικά. Αρα η τελική τιμή ειναι 470ευρώ.... 1
CarbonFibre Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αλλά δεν έχουν οι Γαλλοι το ίδιο ΦΠΑ με εμάς, ούτε έχουμε δωρεαν μεταφορικά. Αρα η τελική τιμή ειναι 470ευρώ.... Δεν νομίζω ότι Ελλάδα θα είναι φθηνότερο ακόμα και έτσι.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 26 minutes ago, CarbonFibre said: Τρέξτε τώρα άμαζον Γαλλίας!! Θξ για την ενημέρωση, έβαλα ένα pre-order, χωρίς ΦΠΑ μαζί με μεταφορικά βγαίνει 432,25 η MKW έκδοση. Νομίζω ότι στην Ελλάδα θα βγαίνει ακριβότερο ακόμα και με αποφορολόγηση. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτω από 550 την MKW έκδοση στην χώρα μας, άρα πάμε στα 445 με αποφορολόγηση. Βέβαια δίνει ημερομηνία παράδοσης 18/06/2025, αλλά δε βαριέσαι. 1
CarbonFibre Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Θξ για την ενημέρωση, έβαλα ένα pre-order, χωρίς ΦΠΑ μαζί με μεταφορικά βγαίνει 432,25 η MKW έκδοση. Νομίζω ότι στην Ελλάδα θα βγαίνει ακριβότερο ακόμα και με αποφορολόγηση. Εγώ έλαβα το απλό μαζί με physical MKW. Βγαίνει κάπου 10 ευρώ ακριβότερο μόνο 1
CarbonFibre Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, thagkol είπε To pre-order στο Amazon το πληρώνεις από σήμερα; Όταν ετοιμάζονται να στο στείλουν. Επεξ/σία 8 Απριλίου από CarbonFibre
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 3 minutes ago, thagkol said: To pre-order στο Amazon το πληρώνεις από σήμερα; Όχι, απλά βάζεις την κάρτα σου, δεν πειράζει και να μην έχει λεφτά μέσα, ούτως ή άλλως τα χρήματα τα τραβάνε πριν στείλουν το πακέτο. Οπότε δεσμεύεις την παραγγελία τώρα και αν σκάσει πιο συμφέρουσα τιμή μέχρι τότε την ακυρώνεις, χωρίς να έχεις χρεωθεί.
screaming_trees Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Από το αμαζον Ισπανίας μου βγήκε 521 με μεταφορικά μέσα. Καλα είναι
xaralas Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Θξ για την ενημέρωση, έβαλα ένα pre-order, χωρίς ΦΠΑ μαζί με μεταφορικά βγαίνει 432,25 η MKW έκδοση. Νομίζω ότι στην Ελλάδα θα βγαίνει ακριβότερο ακόμα και με αποφορολόγηση. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτω από 550 την MKW έκδοση στην χώρα μας, άρα πάμε στα 445 με αποφορολόγηση. Βέβαια δίνει ημερομηνία παράδοσης 18/06/2025, αλλά δε βαριέσαι. Μπορεις να κανεις αποφορολογηση στο Amazon;
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 6 minutes ago, xaralas said: Μπορεις να κανεις αποφορολογηση στο Amazon; Γίνεται αυτόματα αν έχεις περάσει τον ΑΦΜ σου στο VIES. Περνάς τα φορολογικά σου στοιχεία στην πλατφόρμα της Amazon και φεύγει αυτόματα ο ΦΠΑ από όλα τα είδη (όσα είναι fulfilled be Amazon τουλάχιστον). PS: Πάντα μιλάμε για τα ευρωπαϊκά amazon και μόνον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα