thagkol Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Public Κωτσόβολος και Πλαίσιο έχουν πάντα τις ίδιες τιμές λες και είναι συνεννοημένοι.
dekulinkgr Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου To pro controller 2 παντως το προπαραγγειλα απο το console club. 90 ευρω βγηκε και οχι 105 που το εχουν οι υπολοιποι απατεωνες.
screaming_trees Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 2 hours ago, thagkol said: Public Κωτσόβολος και Πλαίσιο έχουν πάντα τις ίδιες τιμές λες και είναι συνεννοημένοι. Μα είναι 2
chek2fire Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ειναι κλέφτες εδώ στην Ελλάδα. Ας το πάρουν όλοι από εξωτερικό. Ακόμα και με μεταφορικά φτηνότερα θα έρθει. 1
pcmasteralex Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Γτ σε όλα και πάντα οι έλληνες να είναι οι πονηρούληδες; Με ποια δικαιολογία ακριβώς να έχουν τόσο υψηλότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη; Χωριάτες σε όλα. Σου λέει πάνω στην αναστάτωση της παγκόσμιας οικονομίας , ας κάνω κι εγώ ο καραβλαχος το κομμάτι μου. Ποιος θα μου πει κάτι. PS: Για πρώτη φορά θα πάρω κονσόλα ή κάτι αντίστοιχο από εξωτερικό, ακόμα και αν με μεταφορικά είναι ακριβότερο. Ούτε ένα ευρώ σε κλέφτες 8 2
nekrik Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 51 minutes ago, pcmasteralex said: Γτ σε όλα και πάντα οι έλληνες να είναι οι πονηρούληδες; Με ποια δικαιολογία ακριβώς να έχουν τόσο υψηλότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη; Χωριάτες σε όλα. Σου λέει πάνω στην αναστάτωση της παγκόσμιας οικονομίας , ας κάνω κι εγώ ο καραβλαχος το κομμάτι μου. Ποιος θα μου πει κάτι. PS: Για πρώτη φορά θα πάρω κονσόλα ή κάτι αντίστοιχο από εξωτερικό, ακόμα και αν με μεταφορικά είναι ακριβότερο. Ούτε ένα ευρώ σε κλέφτες Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω 1
GohanDGeo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Πέρα από Αμαζον, ποια μαγαζιά εξωτερικού στέλνουν Ελλάδα;
Bourdoulas Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Ο Κωνσταντίνος δεν κρύφτηκε πολύ καλά 😛 9
blasterdark86 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Παντως πλαισιο μαλλον εξαντλήθηκε αρα ή πέσανε πολλά τιμολόγια ή ζουμε golden era 2004
imr Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 6 hours ago, chrisgewrgi said: Ενταξει ενα πενηνταρικο για τις υψηλου επιπεδου υπηρεσιες του κοτσοβολου 2
dim_plo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 6 hours ago, chrisgewrgi said: Spoiler Όταν θα τους μείνουν, ευελπιστώ, στα ράφια θα δούμε κατά πόσο θα προσαρμόσουν "δυναμικά" τις τιμές προς τα κάτω. Αλλά τι λέω. Ζούμε στη χώρα που οι τιμές αυξάνονται ελέω διαζυγίου της Jolie και χαμηλών κριτικών της νέας ταινίας της Χιονάτης στο Rotten Tomatoes. Κάθε αύξηση παγιώνεται, οι μόνες αναπροσαρμογές είναι προς τα άνω. 1
omghi2u Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, dim_plo είπε Όταν θα τους μείνουν, ευελπιστώ, στα ράφια θα δούμε κατά πόσο θα προσαρμόσουν "δυναμικά" τις τιμές προς τα κάτω. Αλλά τι λέω. Ζούμε στη χώρα που οι τιμές αυξάνονται ελέω διαζυγίου της Jolie και χαμηλών κριτικών της νέας ταινίας της Χιονάτης στο Rotten Tomatoes. Κάθε αύξηση παγιώνεται, οι μόνες αναπροσαρμογές είναι προς τα άνω. Κατσε φρονιμα... πεθανε και ο Val Kilmer... να τα λεμε ολα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα