Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pro controller 2 παντως το προπαραγγειλα απο το console club. 90 ευρω βγηκε και οχι 105 που το εχουν οι υπολοιποι απατεωνες.

Δημοσ.

Ειναι κλέφτες εδώ στην Ελλάδα. Ας το πάρουν όλοι από εξωτερικό. Ακόμα και με μεταφορικά φτηνότερα θα έρθει. 

• Like 1
Δημοσ.

Γτ σε όλα και πάντα οι έλληνες να είναι οι πονηρούληδες; Με ποια δικαιολογία ακριβώς να έχουν τόσο υψηλότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη; Χωριάτες σε όλα. Σου λέει πάνω στην αναστάτωση της παγκόσμιας οικονομίας , ας κάνω κι εγώ ο καραβλαχος το κομμάτι μου. Ποιος θα μου πει κάτι.

PS: Για πρώτη φορά θα πάρω κονσόλα ή κάτι αντίστοιχο από εξωτερικό, ακόμα και αν με μεταφορικά είναι ακριβότερο. Ούτε ένα ευρώ σε κλέφτες 

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
51 minutes ago, pcmasteralex said:

Γτ σε όλα και πάντα οι έλληνες να είναι οι πονηρούληδες; Με ποια δικαιολογία ακριβώς να έχουν τόσο υψηλότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη; Χωριάτες σε όλα. Σου λέει πάνω στην αναστάτωση της παγκόσμιας οικονομίας , ας κάνω κι εγώ ο καραβλαχος το κομμάτι μου. Ποιος θα μου πει κάτι.

PS: Για πρώτη φορά θα πάρω κονσόλα ή κάτι αντίστοιχο από εξωτερικό, ακόμα και αν με μεταφορικά είναι ακριβότερο. Ούτε ένα ευρώ σε κλέφτες 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, chrisgewrgi said:

FB_IMG_1744211771320.jpg

Ενταξει ενα πενηνταρικο για τις υψηλου επιπεδου υπηρεσιες του κοτσοβολου

• Haha 2
Δημοσ.
6 hours ago, chrisgewrgi said:

Spoiler

FB_IMG_1744211771320.jpg

Όταν θα τους μείνουν, ευελπιστώ, στα ράφια θα δούμε κατά πόσο θα προσαρμόσουν "δυναμικά" τις τιμές προς τα κάτω.

Αλλά τι λέω. Ζούμε στη χώρα που οι τιμές αυξάνονται ελέω διαζυγίου της Jolie και χαμηλών κριτικών της νέας ταινίας της Χιονάτης στο Rotten Tomatoes.

Κάθε αύξηση παγιώνεται, οι μόνες αναπροσαρμογές είναι προς τα άνω.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dim_plo είπε

Όταν θα τους μείνουν, ευελπιστώ, στα ράφια θα δούμε κατά πόσο θα προσαρμόσουν "δυναμικά" τις τιμές προς τα κάτω.

Αλλά τι λέω. Ζούμε στη χώρα που οι τιμές αυξάνονται ελέω διαζυγίου της Jolie και χαμηλών κριτικών της νέας ταινίας της Χιονάτης στο Rotten Tomatoes.

Κάθε αύξηση παγιώνεται, οι μόνες αναπροσαρμογές είναι προς τα άνω.

Κατσε φρονιμα... πεθανε και ο Val Kilmer... να τα λεμε ολα.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...